طرز تهیه سرکه سیب خانگی خوشمزه و سالم به روش سنتی محلی

طرز تهیه سرکه سیب خانگی خوشمزه و سالم به روش سنتی محلی

طرز تهیه سرکه سیب سرکه سیب یکی از فراورده های بسیار مفید میوه سیب است که خواص درمانی بسیاری دارد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه …

طرز تهیه لواشک بلوبری خوشمزه و سالم به روش خانگی

طرز تهیه لواشک بلوبری خوشمزه و سالم به روش خانگی

طرز تهیه لواشک بلوبری لواشک، یک خوراکی است که از شیره قوام آماده و غلیظ شده میوه ها بدست می ‌آید. می‌توان در صورت تمایل، مواد طعم دهنده دلخواه را به لواشک …

طرز تهیه چاشنی قورمه سبزی خوشمزه با فرمول رستورانی

طرز تهیه چاشنی قورمه سبزی خوشمزه با فرمول رستورانی

طرز تهیه چاشنی قورمه سبزی چاشنی قورمه سبزی یکی از انواع طعم دهنده های خورش قورمه سبزی است که ار ترکیب ادویه ها و سبزیجات معطر تهیه می شود، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه مربای هویج با تفاله آب هویج

طرز تهیه مربای هویج با تفاله آب هویج , دستور پخت مربای هویج با تفاله آب هویج

مربای هویج با تفاله آب هویج یکی از رسپی های ساده و خوشمزه مربای هویج است که شاید ظاهرش خیلی جذاب نباشد، اما طعمش بسیار عالی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم مربای هویج با تفاله آب هویج
تفاله هویج۲ پیمانه
شکر۱ پیمانه
گلاب½ پیمانه
هل۳ عدد
آب هویج۱ پیمانه
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربای هویج با تفاله آب هویج

مرحله اول

برای تهیه مربای هویج با تفاله آب هویج ابتدا تفاله هویج را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس شکر را به همراه گلاب به قابلمه اضافه کرده و تفاله های هویج را کمی زیر و رو می کنیم تا به خوبی با شکر ترکیب شوند.

مرحله دوم

در این مرحله قابلمه را به مدت  یک تا چند ساعت کنار می گذاریم تا تفاله های هویج آب بیندازند. پس از اینکه تفاله های هویج آب انداختند، آب هویج، زعفران و هل را به قابلمه اضافه می کنیم، سپس آنرا روی حرارت متوسط قرار می دهیم.

مرحله سوم

حالا باید صبر کنیم تا تفاله هویج به طور کامل بپزد و مربا به غلظت مناسب برسد. برای پخت مربا حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان نیاز است، پس از گذشت این زمان باید غلظت مربا را تست کنیم تا ببینیم به قوام رسیده است یا خیر.

مرحله چهارم

برای این منظور ۱ قاشق از شربت مربا بر می داریم و درون فریزر قرار می دهیم تا خنک شود، سپس آنرا بین دو انگشت خود تست می کنیم. در صورتی که شربت مربا بین دو انگشت حالتی کشدار داشته باشد، یعنی مربا به قوام رسیده است.

مرحله پنجم

پس از اینکه مربا به قوام رسید، آنرا از روی حرارت کنار می گذاریم و یک دم کنی روی درب قابلمه قرار می دهیم. حالا اجازه می دهیم مربا با دمای محیط هماهنگ شود، سپس آنرا درون ظرف درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 10 اسفند 1400
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.