مطالب پر بازدید
طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی چیز کیک توت فرنگی یکی از انواع دسرهای خاص و خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل …

عکس‌های مدل مانتو مجلسی با طراحی‌های خیره‌کننده

عکس‌های مدل مانتو مجلسی با طراحی‌های خیره‌کننده

مدل مانتو مجلسی در دل فرهنگ و هنر ایرانی، مد و پوشاک همواره نقش مهمی در بیان هویت، سنت‌ها و زیبایی‌شناسی جامعه داشته‌اند. مدل مانتو مجلسی ایرانی، به عنوان یکی از این …

طرز تهیه معجون خرمایی بسیار مقوی خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه معجون خرمایی بسیار مقوی خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه معجون خرمایی معجون خرمایی یکی از انواع معجون های خوشمزه و بسیار مقوی جنوب کشورمان است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه پودینگ محلبی خوشمزه و ساده به روش عربی

طرز تهیه پودینگ محلبی

طرز تهیه پودینگ محلبی , دستور پخت پودینگ محلبی

پودینگ محلبی یکی از انواع دسرهای ساده و خوشمزه عربی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پودینگ محلبی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم پودینگ محلبی
شیر۱ لیتر
زرده تخم مرغ۱ عدد
شکر۱ لیوان
آرد⅔ لیوان
وانیلنوک قاشق چایخوری

طرز تهیه پودینگ محلبی

مرحله اول

برای تهیه پودینگ محلبی خوشمزه ابتدای کار زرده تخم مرغ را از سفیده تخم مرغ جدا می کنیم، سپس زرده تخم مرغ را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه شکر و وانیل را به زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و هم می زنیم.

مرحله دوم

حالا آرد را درون الک می ریزیم و ۳ مرتبه الک می کنیم. در ادامه شیر را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه آرد را به مخلوط شیر اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله مخلوط شیر و آرد را هم می زنیم تا گلوله های آرد درون شیر باز شود. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به صورت مداوم هم می زنیم تا جوش بزند، سپس مایه پودینگ قوام پیدا کند.

مرحله چهارم

حالا زمانی که مایه پودینگ به غلظت مورد نظرمان رسید، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم، سپس اجازه می دهیم کاملا خنک شود. در ادامه مایه پودینگ را درون ظرف یا لیوان سرو می ریزیم، سپس درون یخچال قرار می دهیم.

مرحله پنجم

در نهایت اجازه می دهیم پودینگ به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون یخچال استراحت کند. در آخر پودینگ را از یخچال خارج می کنیم، سپس به دلخواه روی پودینگ را با بیسکوییت پودر شده و مغزیجات تزئین می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: انواع دسر
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 13 بهمن 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.