طرز تهیه پودینگ محلبی خوشمزه و ساده به روش عربی
طرز تهیه پودینگ محلبی
پودینگ محلبی یکی از انواع دسرهای ساده و خوشمزه عربی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پودینگ محلبی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم پودینگ محلبی | |
شیر | ۱ لیتر |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
شکر | ۱ لیوان |
آرد | ⅔ لیوان |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
طرز تهیه پودینگ محلبی
مرحله اول
برای تهیه پودینگ محلبی خوشمزه ابتدای کار زرده تخم مرغ را از سفیده تخم مرغ جدا می کنیم، سپس زرده تخم مرغ را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه شکر و وانیل را به زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و هم می زنیم.
مرحله دوم
حالا آرد را درون الک می ریزیم و ۳ مرتبه الک می کنیم. در ادامه شیر را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه آرد را به مخلوط شیر اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله مخلوط شیر و آرد را هم می زنیم تا گلوله های آرد درون شیر باز شود. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به صورت مداوم هم می زنیم تا جوش بزند، سپس مایه پودینگ قوام پیدا کند.
مرحله چهارم
حالا زمانی که مایه پودینگ به غلظت مورد نظرمان رسید، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم، سپس اجازه می دهیم کاملا خنک شود. در ادامه مایه پودینگ را درون ظرف یا لیوان سرو می ریزیم، سپس درون یخچال قرار می دهیم.
مرحله پنجم
در نهایت اجازه می دهیم پودینگ به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون یخچال استراحت کند. در آخر پودینگ را از یخچال خارج می کنیم، سپس به دلخواه روی پودینگ را با بیسکوییت پودر شده و مغزیجات تزئین می کنیم. نوش جان.