طرز تهیه ترایفل موز خوشمزه و ساده مناسب برای مهمانی

طرز تهیه ترایفل موز خوشمزه و ساده مناسب برای مهمانی

طرز تهیه ترایفل موز ترایفل موز یکی از انواع دسرهای خوشمزه و ساده ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه دسر حسو خوشمزه و ساده به روش شاهرودی

طرز تهیه دسر حسو خوشمزه و ساده به روش شاهرودی

طرز تهیه دسر حسو حسو یکی از انواع دسرهای محبوب شاهرودی است که شباهت زیادی به شله زرد و شیر برنج دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه پاناکوتا سه رنگ شیک و خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه پاناکوتا سه رنگ شیک و خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه پاناکوتا سه رنگ پاناکوتا سه رنگ یکی از انواع دسرهای خاص بین المللی است که با طعم های بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه پودینگ کادایف

پودینگ کادایف , طرز تهیه پودینگ کادایف , دستور پخت پودینگ رشته کادایف

پودینگ کادایف یکی از انواع دسرهای خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پودینگ کادایف در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم پودینگ
شیر۱ لیتر
آرد۱ لیوان
شکر دانه ریز۱ لیوان
کره۷۵ گرم
مواد لازم برای کادایف
رشته کادایف یا رشته خوشکار۲۰۰ گرم
کره۷۵ گرم
پودر قندنصف لیوان
گردو خرد شده۱ فنجان

طرز تهیه پودینگ کادایف

مرحله اول

برای تهیه پودینگ کایداف در ابتدای کار، یک قابلمه برداشته و شیر را به همراه آرد و شکر داخل آن می ریزیم، سپس با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا مواد را به صورت مدام هم می زنیم تا غلیظ شوند، سپس کره را اضافه می‌ کنیم و صبر می کنیم تا کره به طور کامل ذوب شود. در ادامه قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم مواد پودینگ از حرارت بیفتند.

مرحله سوم

حالا پودینگ را با همزن به مدت ۵ دقیقه هم می‌ زنیم. آن را در سینی فر خیس شده می‌ریزیم و می گذاریم تا کاملا خنک شود. وقتی به دمای اتاق رسید، آن را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می ‌دهیم سپس آن را از یخچال خارج می‌کنیم.

مرحله چهارم

در همین حین رشته های کادایف ها را خرد کرده و در سینی قرار دهیم. آن ها را در دمای اتاق می‌گذاریم و با پارچه‌ای نازک روی آنها را می‌پوشانیم تا کادایف ها خشک شوند. یک تابه برداشته و روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله کره را داخل تابه می ریزیم تا ذوب شود. رشته های خشک و پودر قند را به آن اضافه می‌کنیم و مرتباً روی حرارت متوسط هم می‌زنیم تا همه مواد به رنگ طلایی در آید. سپس حرارت را خاموش می کنیم.

مرحله ششم

حالا گردو را اضافه می ‌کنیم و از آن جا که تابه داغ است، دو دقیقه آن را مخلوط کرده تا گردوها برشته شوند. در ادامه رشته کادایف را روی یک سینی بزرگ می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم تا سرد به طور کامل شود.

مرحله هفتم

وقتی کادایف و پودینگ خنک شدند، پودینگ را از یخچال خارج کرده و به اندازه دلخواه برش می‌زنیم، آن را روی کادایف قرار داده و به صورت رول می پیچیم. سپس در ظرف مناسب سرو می کنیم. می توان با خامه قنادی یا میوه های تازه آن را تزیین کرد.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 7 آذر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.