طرز تهیه نان باگت کره ای خوشمزه و مخصوص مناسب صبحانه

طرز تهیه نان باگت کره ای خوشمزه و مخصوص مناسب صبحانه

طرز تهیه نان باگت کره ای نان باگت جزو نان های فانتزی و حجیم حساب می شود که جزو نان های پرطرفدار و پر کاربرد است و مانند نان همبرگر برای تهیه …

طرز تهیه کیک سیب مغزدار خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه کیک سیب مغزدار خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه کیک سیب مغزدار کیک سیب مغزدار یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که با ترکیبات متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه شیرینی کنجدی خوشمزه و مخصوص مغزدار

طرز تهیه شیرینی کنجدی خوشمزه و مخصوص مغزدار

طرز تهیه شیرینی کنجدی شیرینی کنجدی، یکی از شیرینی هایی است که برای شب عید مورد استفاده قرار می گیرد. این شیرینی را می توان با ساده ترین مواد تهیه نمود. این …

طرز تهیه بیسکویت دارچینی

طرز تهیه بیسکویت دارچینی , دستور پخت بیسکویت دارچینی

بیسکویت دارچینی یکی از انواع بیسکوئیت های ساده بین المللی است که معمولا به همراه چای سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بیسکویت دارچینی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم بیسکویت دارچینی
روغن مایع⅓ لیوان
تخم مرغ۱ عدد
شکر⅓ لیوان
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری
آرد۱ و نیم لیوان
پودر دارچین½ قاشق چایخوری

طرز تهیه بیسکویت دارچینی

مرحله اول

برای تهیه بیسکویت دارچینی خوشمزه ابتدای کار تخم مرغ را به همراه شکر، وانیل و پودر دارچین درون یک کاسه مناسب اضافه می کنیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه مخلوط می کنیم تا مخلوط تخم مرغ غلیظ و کش دار شود.

مرحله دوم

حالا روغن مایع را درون مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس در حد مخلوط شدن به مدت ۱ دقیقه با دور تند همزن برقی هم می زنیم تا مواد یکدست شوند. در ادامه آرد را به همراه بکینگ پودر درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله مخلوط آرد را طی ۳ مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس ورز می دهیم تا خمیری نرم و لطیف که به دست نمی چسبد حاصل شود. در ادامه خمیر را روی سطح کار قرار می دهیم و با وردنه به قطر ۱ سانتی متر باز می کنیم.

مرحله چهارم

حالا فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود. در ادامه خمیر را با قالب دلخواه کاتر می زنیم، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و شیرینی ها را درون آن قرار می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۱۵ دقیقه بپزند. در ادامه پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج می کنیم، سپس بدون دست زدن به شیرینی ها اجازه می دهیم خنک شوند.

مرحله ششم

در نهایت بسته به سلیقه شیرینی های دارچینی را با شکلات آب شده و ترافل تزئین می کنیم. در ادامه شیرینی های دارچینی را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس به همراه چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 13 بهمن 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.