مطالب پر بازدید امروز
مدل شومیز شلوار گشاد طرحدار

مدل شومیز شلوار گشاد طرحدار فوق العاده شیک برای بانوان مجلسی پوش

مدل شومیز شلوار گشاد طرحدار مدل شومیز شلوار گشاد طرحدار این روزها توی ایران خیلی محبوب شده. دختران و بانوان ایرانی به این سبک از لباس علاقه زیادی نشون میدن، مخصوصاً برای …

شلوار بوت کات دخترونه

شلوار بوت کات دخترونه؛ با این مدل ها تو مهمونی ها ستاره مجالس شوید!

شلوار بوت کات دخترونه شلوار بوت کات دخترونه این روزها حسابی روی بورسه و بین دختران و بانوان ایرانی طرفدارای زیادی داره. این شلوار زنانه به خاطر طراحی خاصش که از زانو …

بافت مو ترند و جذاب دخترانه

بافت مو ترند و جذاب دخترانه؛ با این مدل ها دخترتون رو ببرید تولد و عروسی

بافت مو ترند و جذاب دخترانه بافت مو ترند و جذاب دخترانه این روزها تبدیل به یکی از محبوب‌ترین انتخاب‌های دختران شده. بافت مو دخترانه، نه تنها به دلیل ظاهر زیبایی که …

طرز تهیه بیسکویت دارچینی خوشمزه مناسب برای پذیرایی

طرز تهیه بیسکویت دارچینی

طرز تهیه بیسکویت دارچینی , دستور پخت بیسکویت دارچینی

بیسکویت دارچینی یکی از انواع بیسکوئیت های ساده بین المللی است که معمولا به همراه چای سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بیسکویت دارچینی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم بیسکویت دارچینی
روغن مایع⅓ لیوان
تخم مرغ۱ عدد
شکر⅓ لیوان
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری
آرد۱ و نیم لیوان
پودر دارچین½ قاشق چایخوری

طرز تهیه بیسکویت دارچینی

مرحله اول

برای تهیه بیسکویت دارچینی خوشمزه ابتدای کار تخم مرغ را به همراه شکر، وانیل و پودر دارچین درون یک کاسه مناسب اضافه می کنیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه مخلوط می کنیم تا مخلوط تخم مرغ غلیظ و کش دار شود.

مرحله دوم

حالا روغن مایع را درون مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس در حد مخلوط شدن به مدت ۱ دقیقه با دور تند همزن برقی هم می زنیم تا مواد یکدست شوند. در ادامه آرد را به همراه بکینگ پودر درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله مخلوط آرد را طی ۳ مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس ورز می دهیم تا خمیری نرم و لطیف که به دست نمی چسبد حاصل شود. در ادامه خمیر را روی سطح کار قرار می دهیم و با وردنه به قطر ۱ سانتی متر باز می کنیم.

مرحله چهارم

حالا فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود. در ادامه خمیر را با قالب دلخواه کاتر می زنیم، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و شیرینی ها را درون آن قرار می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۱۵ دقیقه بپزند. در ادامه پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج می کنیم، سپس بدون دست زدن به شیرینی ها اجازه می دهیم خنک شوند.

مرحله ششم

در نهایت بسته به سلیقه شیرینی های دارچینی را با شکلات آب شده و ترافل تزئین می کنیم. در ادامه شیرینی های دارچینی را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس به همراه چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

ممنون که اولین امتیاز را دادید!

بروز رسانی توسط در چهارشنبه 13 بهمن 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.