مطالب پر بازدید
طرز تهیه شیرینی رویال شکلاتی خوشمزه و مخصوص خانگی

طرز تهیه شیرینی رویال شکلاتی خوشمزه و مخصوص خانگی

طرز تهیه شیرینی رویال شکلاتی شیرینی رویال شکلاتی یکی از شیرینی هایی است که برای شب عید می توان تهیه نمود. این شیرینی جزو شیرینی هایی است که به راحتی با ساده …

طرز تهیه نان کلاچه خوشمزه و مخصوص برای صبحانه و عصرانه

طرز تهیه نان کلاچه خوشمزه و مخصوص برای صبحانه و عصرانه

طرز تهیه نان کلاچه کلاچه یک نان با خمیر شیرین و ادویه متفاوتی است که می تواند هم به عنوان نان غذایی و هم به عنوان دسر استفاده شود.بستگی دارد که داخل …

مضرات زعفران برای زنان، مردان، بارداری و سردرد!

مضرات زعفران برای زنان، مردان، بارداری و سردرد!

مضرات زعفران زعفران، این ادویه‌ی خوشمزه و معطر که ایران بهترین نمونه‌های آن را به دنیا عرضه می‌کند، در کنار فواید بی‌شمارش، دارای مضراتی است که نباید نادیده گرفته شود. اهمیت توجه …

طرز تهیه بیسکویت دارچینی خوشمزه مناسب برای پذیرایی

طرز تهیه بیسکویت دارچینی

طرز تهیه بیسکویت دارچینی , دستور پخت بیسکویت دارچینی

بیسکویت دارچینی یکی از انواع بیسکوئیت های ساده بین المللی است که معمولا به همراه چای سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بیسکویت دارچینی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم بیسکویت دارچینی
روغن مایع⅓ لیوان
تخم مرغ۱ عدد
شکر⅓ لیوان
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری
آرد۱ و نیم لیوان
پودر دارچین½ قاشق چایخوری

طرز تهیه بیسکویت دارچینی

مرحله اول

برای تهیه بیسکویت دارچینی خوشمزه ابتدای کار تخم مرغ را به همراه شکر، وانیل و پودر دارچین درون یک کاسه مناسب اضافه می کنیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه مخلوط می کنیم تا مخلوط تخم مرغ غلیظ و کش دار شود.

مرحله دوم

حالا روغن مایع را درون مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس در حد مخلوط شدن به مدت ۱ دقیقه با دور تند همزن برقی هم می زنیم تا مواد یکدست شوند. در ادامه آرد را به همراه بکینگ پودر درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله مخلوط آرد را طی ۳ مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس ورز می دهیم تا خمیری نرم و لطیف که به دست نمی چسبد حاصل شود. در ادامه خمیر را روی سطح کار قرار می دهیم و با وردنه به قطر ۱ سانتی متر باز می کنیم.

مرحله چهارم

حالا فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود. در ادامه خمیر را با قالب دلخواه کاتر می زنیم، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و شیرینی ها را درون آن قرار می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۱۵ دقیقه بپزند. در ادامه پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج می کنیم، سپس بدون دست زدن به شیرینی ها اجازه می دهیم خنک شوند.

مرحله ششم

در نهایت بسته به سلیقه شیرینی های دارچینی را با شکلات آب شده و ترافل تزئین می کنیم. در ادامه شیرینی های دارچینی را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس به همراه چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 13 بهمن 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.