طرز تهیه پاناکوتا بستنی خوشمزه و ساده به روش سنتی
طرز تهیه پاناکوتا بستنی
پاناکوتا بستنی یاز دسرهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با مواد و دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاناکوتا بستنی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم پاناکوتا بستنی | |
خامه صبحانه | ۴۰۰ گرم |
شیر | ۳۷۵ میلی لیتر |
پودر ژلاتین | ۴ قاشق سوپخوری |
شکر | ۸ قاشق سوپخوری |
گلاب | ۱ پیمانه |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
اسانس هل | ۱ قاشق چایخوری |
زعفران دم کرده | ¼ پیمانه |
طرز تهیه پاناکوتا بستنی
مرحله اول
برای تهیه پاناکوتا بستنی خوشمزه ابتدای کار شیر را به همراه شکر درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس هم می زنیم تا ذرات شکر کاملا درون شکر حل شود. در ادامه خامه صبحانه را به مخلوط شیر و شکر اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا اسانس هل را به همراه وانیل و پودر ژلاتین درون مخلوط شیر می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به صورت مداوم هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوkد. توجه داشته باشید شیر جوش نیاید.
مرحله سوم
در این مرحله زمانی که مواد درون شیر حل شدند، گلاب را به همراه زعفرات درون مخلوط شیر می ریزیم و هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه قابلمه را از روی حرارت بر می داریم، سپس از صافی رد می کنیم.
مرحله چهارم
حالا مایه پاناکوتا را درون یک قالب مناسب می ریزیم، سپس قالب را درون یخچال قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت یک شب درون یخچال بماند تا کاملا خودش را بگیرد و سفت شود. پس از گذشت این زمان پاناکوتا را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله پنجم
در نهایت با لبه چاقو اطراف پاناکوتا بستنی را از دیواره های قالب جدا می کنیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم. در آخر دسر پاناکوتا بستنی را به دلخواه تزئین می کنیم و سرو می کنیم. نوش جان.