مطالب پر بازدید
خواص و مضرات گیاه بلادون در طب سنتی: بررسی کاربردها و هشدارها

خواص و مضرات گیاه بلادون در طب سنتی: بررسی کاربردها و هشدارها

خواص گیاه بلادون گیاه بلادون، شناخته شده به نام‌های شابیزک و مهر گیاه در ایران، به عنوان یکی از گونه‌های گیاهی دارویی نادر، از خواص بی‌نظیری در زمینه ضد تشنج، تسکین دهنده …

طرز تهیه رنگینک سلطنتی خوشمزه و شیک برای پذیرایی

طرز تهیه رنگینک سلطنتی خوشمزه و شیک برای پذیرایی

طرز تهیه رنگینک سلطنتی رنگینک یکی از دسر های قدیمی ایرانی و مربوط به جنوب کشور است. این دسر تقریبا مشابه حلوا تهیه می شود. در رنگینک سلطنتی از آرد استفاده نشده …

طرز تهیه پودینگ کارامل و سیب خوشمزه و مخصوص با خامه

طرز تهیه پودینگ کارامل و سیب خوشمزه و مخصوص با خامه

طرز تهیه پودینگ کارامل و سیب پودینگ یکی از دسرهای معروف و خوشمزه است که به راحتی قابل تهیه است. این دسر بر پایه شیر است که با کمک نشاسته ذرت و …

طرز تهیه پاناکوتا بستنی خوشمزه و ساده به روش سنتی

طرز تهیه پاناکوتا بستنی

طرز تهیه پاناکوتا بستنی , دستور تهیه پاناکوتا بستنی سنتی

پاناکوتا بستنی یاز دسرهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با مواد و دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاناکوتا بستنی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم پاناکوتا بستنی
خامه صبحانه۴۰۰ گرم
شیر۳۷۵ میلی لیتر
پودر ژلاتین۴ قاشق سوپخوری
شکر۸ قاشق سوپخوری
گلاب۱ پیمانه
وانیل¼ قاشق چایخوری
اسانس هل۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده¼ پیمانه

طرز تهیه پاناکوتا بستنی

مرحله اول

برای تهیه پاناکوتا بستنی خوشمزه ابتدای کار شیر را به همراه شکر درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس هم می زنیم تا ذرات شکر کاملا درون شکر حل شود. در ادامه خامه صبحانه را به مخلوط شیر و شکر اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا اسانس هل را به همراه وانیل و پودر ژلاتین درون مخلوط شیر می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به صورت مداوم هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوkد. توجه داشته باشید شیر جوش نیاید.

مرحله سوم

در این مرحله زمانی که مواد درون شیر حل شدند، گلاب را به همراه زعفرات درون مخلوط شیر می ریزیم و هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه قابلمه را از روی حرارت بر می داریم، سپس از صافی رد می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مایه پاناکوتا را درون یک قالب مناسب می ریزیم، سپس قالب را درون یخچال قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت یک شب درون یخچال بماند تا کاملا خودش را بگیرد و سفت شود. پس از گذشت این زمان پاناکوتا را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله پنجم

در نهایت با لبه چاقو اطراف پاناکوتا بستنی را از دیواره های قالب جدا می کنیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم. در آخر دسر پاناکوتا بستنی را به دلخواه تزئین می کنیم و سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: انواع دسر
آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 7 بهمن 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.