طرز تهیه پاناکوتا بستنی خوشمزه و ساده به روش سنتی

طرز تهیه پاناکوتا بستنی

طرز تهیه پاناکوتا بستنی , دستور تهیه پاناکوتا بستنی سنتی

پاناکوتا بستنی یاز دسرهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با مواد و دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاناکوتا بستنی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم پاناکوتا بستنی
خامه صبحانه۴۰۰ گرم
شیر۳۷۵ میلی لیتر
پودر ژلاتین۴ قاشق سوپخوری
شکر۸ قاشق سوپخوری
گلاب۱ پیمانه
وانیل¼ قاشق چایخوری
اسانس هل۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده¼ پیمانه

طرز تهیه پاناکوتا بستنی

مرحله اول

برای تهیه پاناکوتا بستنی خوشمزه ابتدای کار شیر را به همراه شکر درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس هم می زنیم تا ذرات شکر کاملا درون شکر حل شود. در ادامه خامه صبحانه را به مخلوط شیر و شکر اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا اسانس هل را به همراه وانیل و پودر ژلاتین درون مخلوط شیر می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به صورت مداوم هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوkد. توجه داشته باشید شیر جوش نیاید.

مرحله سوم

در این مرحله زمانی که مواد درون شیر حل شدند، گلاب را به همراه زعفرات درون مخلوط شیر می ریزیم و هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه قابلمه را از روی حرارت بر می داریم، سپس از صافی رد می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مایه پاناکوتا را درون یک قالب مناسب می ریزیم، سپس قالب را درون یخچال قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت یک شب درون یخچال بماند تا کاملا خودش را بگیرد و سفت شود. پس از گذشت این زمان پاناکوتا را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله پنجم

در نهایت با لبه چاقو اطراف پاناکوتا بستنی را از دیواره های قالب جدا می کنیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم. در آخر دسر پاناکوتا بستنی را به دلخواه تزئین می کنیم و سرو می کنیم. نوش جان.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوستی داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.