مطالب پر بازدید
طرز تهیه سمبوسه بدون روغن خوشمزه و سالم با استفاده از فر

طرز تهیه سمبوسه بدون روغن خوشمزه و سالم با استفاده از فر

طرز تهیه سمبوسه بدون روغن سمبوسه خوراکی بسیار خوشمزه و سریع است که در نواحی جنوبی ایران بیشتر تهیه می شود که در حداقل زمان آماده می شود. سمبوسه غذایی با ریشه …

خواص و مضرات گیاه بلادون در طب سنتی: بررسی کاربردها و هشدارها

خواص و مضرات گیاه بلادون در طب سنتی: بررسی کاربردها و هشدارها

خواص گیاه بلادون گیاه بلادون، شناخته شده به نام‌های شابیزک و مهر گیاه در ایران، به عنوان یکی از گونه‌های گیاهی دارویی نادر، از خواص بی‌نظیری در زمینه ضد تشنج، تسکین دهنده …

طرز تهیه همبرگر با عدس و قارچ خوشمزه مناسب گیاهخواران

طرز تهیه همبرگر با عدس و قارچ خوشمزه مناسب گیاهخواران

طرز تهیه همبرگر با عدس و قارچ برگر گونه‌ای ساندویچ است که شامل یک برگ گوشت چرخ‌کرده است که در میان یک نان گردِ میان بریده قرار می‌گیرد. گوشت برگر بیشتر گوشت …

طرز تهیه واویشکا دل و جگر خوشمزه به روش گیلانی

طرز تهیه واویشکا دل و جگر

واویشکا دل و جگر , طرز تهیه واویشکا دل و جگر , دستور پخت واویشکا دل و جگر

واویشکای دل و جگر از غذای سنتی و بسیار پرطرفدار استان گیلان است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه واویشکا دل و جگر در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
جگر گوسفندی½ جگر
پیاز۱ عدد
جگر سفید گوسفند½ جگر سفید
دل گوسفند½ دل
گوجه فرنگی۱ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه، نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغن مایعبه مقار کافی

طرز تهیه واویشکا دل و جگر

مرحله اول

برای تهیه واویشکای دل و جگر خوشمزه ابتدای کار جگر گوسفند را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش خارج شود. در ادامه دل گوسفند را از وسط برش می زنیم، سپس به خوبی می شوییم.

مرحله دوم

حالا دل را درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش خارج شود. در ادامه جگر سفید را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود. در ادامه جگر گوسفند را روی تخته گوشت قرار می دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله جگر را به صورت نگینی درشت خرد می کنیم، سپس جگر سفید را به همراه دل همانند جگر به صورت نگینی درشت خرد می کنیم. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله چهارم

حالا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم. در ادامه بلافاصله پیاز خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود.

مرحله پنجم

در این مرحله مقداری زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی زردچوبه از بین برود. در ادامه دل را به همراه جگر و جگر سفید درون تابه می ریزیم، سپس تفت می دهیم تا تغییر رنگ بدهند.

مرحله ششم

حالا رب گوجه فرنگی را به مخلوط دل و جگر اضافه می کنیم، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی رب گرفته شده و رنگ آن باز شود. در ادامه گوجه فرنگی را می شوییم، سپس پوست آن را جدا می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله گوجه فرنگی را به اندازه دلخواه خرد می کنیم، سپس به مخلوط دل و جگر اضافه می کنیم و تفت می دهیم. در ادامه نمک را به همراه فلفل سیاه و زعفران دم کرده به واویشکا اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم.

مرحله هشتم

حالا روی واویشکای دل و جگر حدود ۱ تا ۲ لیوان آب می ریزیم، سپس حرارت را زیاد می کنیم تا جوش بیاید. در ادامه زمانی که آب جوش آمد حرارت را کم می کنیم، سپس اجازه می دهیم دل و جگر به صورت کامل بپزد.

مرحله نهم

در نهایت زمانی که آب واویشکای دل و جگر کاملا تبخیر شد، حرارت را خاموش می کنیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در آخر این غذای خوشمزه را به همراه نان تازه یا برنج سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 7 فروردین 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.