طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانی

طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانی

طرز تهیه خورش فسنجان خورش فسنجان یکی از غذاهای سنتی و بسیار پرطرفدار استان های شمالی کشور ( گیلان و مازندران ) می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه سوپ قارچ و سبزیجات خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه سوپ قارچ و سبزیجات خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه سوپ قارچ سوپ قارچ یکی از سوپ های خوشمزه و پر طرفدار بین المللی می باشد که در کشورهای مختلف با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این دستور …

طرز تهیه آش شله قلمکار نذری خوشمزه و مجلسی اصفهانی

طرز تهیه آش شله قلمکار نذری خوشمزه و مجلسی اصفهانی

طرز تهیه آش شله قلمکار آش شله قلمکار یکی از آش های سنتی و بسیار محبوب در میان ایرانیان است که مانند آش رشته به صورت نذری طبخ می شود. برای مشاهده …

طرز تهیه واویشکا دل و جگر

واویشکا دل و جگر , طرز تهیه واویشکا دل و جگر , دستور پخت واویشکا دل و جگر

واویشکای دل و جپر از غذای سنتی و بسیار پرطرفدار استان گیلان است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه واویشکا دل و جگر در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
جگر گوسفندی½ جگر
پیاز۱ عدد
جگر سفید گوسفند½ جگر سفید
دل گوسفند½ دل
گوجه فرنگی۱ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه، نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغن مایعبه مقار کافی

طرز تهیه واویشکا دل و جگر

مرحله اول

برای تهیه واویشکای دل و جگر خوشمزه ابتدای کار جگر گوسفند را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش خارج شود. در ادامه دل گوسفند را از وسط برش می زنیم، سپس به خوبی می شوییم.

مرحله دوم

حالا دل را درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش خارج شود. در ادامه جگر سفید را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود. در ادامه جگر گوسفند را روی تخته گوشت قرار می دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله جگر را به صورت نگینی درشت خرد می کنیم، سپس جگر سفید را به همراه دل همانند جگر به صورت نگینی درشت خرد می کنیم. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله چهارم

حالا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم. در ادامه بلافاصله پیاز خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود.

مرحله پنجم

در این مرحله مقداری زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی زردچوبه از بین برود. در ادامه دل را به همراه جگر و جگر سفید درون تابه می ریزیم، سپس تفت می دهیم تا تغییر رنگ بدهند.

مرحله ششم

حالا رب گوجه فرنگی را به مخلوط دل و جگر اضافه می کنیم، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی رب گرفته شده و رنگ آن باز شود. در ادامه گوجه فرنگی را می شوییم، سپس پوست آن را جدا می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله گوجه فرنگی را به اندازه دلخواه خرد می کنیم، سپس به مخلوط دل و جگر اضافه می کنیم و تفت می دهیم. در ادامه نمک را به همراه فلفل سیاه و زعفران دم کرده به واویشکا اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم.

مرحله هشتم

حالا روی واویشکای دل و جگر حدود ۱ تا ۲ لیوان آب می ریزیم، سپس حرارت را زیاد می کنیم تا جوش بیاید. در ادامه زمانی که آب جوش آمد حرارت را کم می کنیم، سپس اجازه می دهیم دل و جگر به صورت کامل بپزد.

مرحله نهم

در نهایت زمانی که آب واویشکای دل و جگر کاملا تبخیر شد، حرارت را خاموش می کنیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در آخر این غذای خوشمزه را به همراه نان تازه یا برنج سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 24 دی 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.