طرز تهیه واویشکا مرغ

طرز تهیه واویشکا با مرغ و سیب زمینی و قارچ نی نی سایت با رب انار بهترین واویشکای رشت h da h lvy

واویشکا مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی استان گیلان است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
گوشت مرغ۴۰۰ گرم
پیاز۱ عدد بزرگ
سیر۲ حبه
فلفل دلمه ای۱ عدد
گوجه فرنگی۱ عدد
فلفل سبز۲ عدد
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت واویشکا مرغ

مرحله اول

برای تهیه واویشکا مرغ گیلانی ابتدا گوشت مرغ را به صورت نوراهای نازک یا به صورت حبه ای خرد می کنیم و پس از شستشو کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم.

مرحله دوم

پس از اینکه پیاز سبک و شیشه ای شد، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر به همراه پیاز تفت می دهیم. در ادامه سیر را به صورت ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیمف سپس یک دقیقه تفت می دهیم.م

مرحله سوم

در این مرحله مرغ خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند. پس از اینکه گوشت مرغ به خوبی سرخ شد و رنگش تغییر کرد، گوجه فرنگی را پوست می گیریم و به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به تابه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در ادامه فلفل سبزها را خرد می کنیم و به همراه آب لیمو ترش و  مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه می کنیم و پس از اینکه مواد را به خوبی ترکیب کردیم درب تابه را می گذاریم تا گوشت مرغ مغز پخت شود.

مرحله پنجم

برای خوشرنگ تر شدن واویشکا می توانیم ۱ قاشق غذاخوری رب هم به تابه اضافه کنیم و به خوبی تفت دهیم تا طعم خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود. در پایان این غذای خوشمزه را به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.