طرز تهیه بستنی لیمویی خوشمزه و مخصوص کافی شاپی
طرز تهیه بستنی لیمویی بستنی لیمویی یکی از انواع بستنی های خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متفاوتی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی …
خواص زردچوبه برای زنان، برای رحم، تخمدان و قاعدگی!
خواص زردچوبه برای زنان در میان گنجینههای طبیعی که در آشپزخانههای ایرانی و آسیایی به وفور یافت میشود، زردچوبه جایگاه ویژهای دارد. این ادویه نه تنها به خاطر رنگ زیبایی که به …
طرز تهیه دسر فلوتاتینا خوشمزه و مجلسی با ژله انار
طرز تهیه دسر فلوتاتینا دسر فلوتاتینا یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که در میان ایرانیان معمولا در شب یلدا درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …
طرز تهیه دسر ساگو خوشمزه و ساده به روش بندری
طرز تهیه دسر ساگو
دسر ساگو یکی از انواع دسرهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای جنوب کشورمان می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر ساگو در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
شیر | ۱ لیتر |
پودر کارامل | ۱ بسته |
نشاسته نخل (ساگو) | ½ پیمانه |
شیر عسلی یا شکر | ¾ قوطی یا ۵ قاشق غذاخوری |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
گلاب | ½ پیمانه |
زعفران | به مقدار کافی |
پودر هل | نوک قاشق چایخوری |
طرز تهیه دسر ساگو
مرحله اول
برای تهیه دسر ساگو خوشمزه ابتدا یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم، سپس ساگو را درون آن می ریزیم و مقداری آب ولرم به آن اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱ تا ۲ ساعت درون آب بماند تا خیس بخورد.
مرحله دوم
حالا زعفران و پودر هل را به ساگو اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و شیر را به همراه پودر کارامل به آن اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم و مخلوط ساگو را به آن اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس به صورت مداوم به مدت ۳۰ دقیقه هم می زنیم تا به غلظت برسد. وقتی ساگو به غلظت رسید گلاب را به همراه شیر عسلی (آموزش درست کردن شیر عسلی) یا شکر به آن اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا کمی دسر ساگو را هم می زنیم و از روی حرارت بر می داریم. در ادامه خامه صبحانه را به آن اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم تا خامه در دسر حل شود، سپس دسر ساگو را در مخلوط کن یا غذا ساز می ریزیم.
مرحله پنجم
در نهایت دسر را میکس می کنیم تا صاف و یکدست شود. پس از اینکه دسر به طور کامل آماده شد، آنرا درون ظرف مورد نظر می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود. در آخر دسر را با پودر پسته تزئین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- fatemeh_zayani