طرز تهیه باقلوای یزدی خوشمزه به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه باقلوای یزدی خوشمزه به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه باقلوای یزدی باقلوا یکی از شیرینی های معروف ایرانی و ترکی است. یکی از معروف ترین باقلوا های ایرانی، باقلوای شهر یزد است. این باقلوا خیلی خیلی خوشمزه است و …

طرز تهیه شیرینی پای سیب خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی پای سیب خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی پای سیب شیرینی پای سیب یکی از انواع شیرینی ها محبوب در سراسر جهان است که به عنوان یک شیرینی بین المللی شناخته می شود. این شیرینی خوشمزه به …

طرز تهیه کیک اوریو خوشمزه و مخصوص به روش کافه ای

طرز تهیه کیک اوریو خوشمزه و مخصوص به روش کافه ای

طرز تهیه کیک اوریو کیک اوریو ییک از انواع یکی از کیک های خوشمزه بین المللی است که با بیسکوئیت اوریو (آموزش درست کردن بیسکوئیت اوریو) درست می شود، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه کیک شیفون پرتقالی

کیک شیفون پرتقالی , طرز تهیه کیک شیفون پرتقالی , دستور پخت کیک شیفون پرتقالی

کیک شیفون پرتقالی یکی از انواع کیک های بسیار خوشمزه و ساده بین المللی است که در دسته بندی کیک های اسفنجی قرار می گیرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک شیفون پرتقالی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک شیفون پرتقالی
شکر۱٫۵ پیمانه
تخم مرغ۶ عدد
وانیلنوک قاشق چایخوری
روغن مایع½ پیمانه
آب پرتقال¾ پیمانه
رنده پوست پرتقال۱ عدد پرتقال
نمک¼ قاشق چایخوری
آرد۲ و ¼ پیمانه
بکینگ پودر۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک شیفون پرتقالی

مرحله اول

برای تهیه کیک شیفون با طعم پرتقالی اولین کاری که انجام می دهیم روشن کردن فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد است تا زمان آماده شدن مایه کیک معطل نشویم. در ادامه یک قالب مناسب با قطر ۲۸ تا ۳۰ سانت را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله زرده و سفیده های تخم مرغ ها را از هم جدا می کنیم، سپس سفیده ها را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با دور تند همزن مخلوط می کنیم تا کف کنند، سپس یک سوم از شکر را کم کم اضافه کره و مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

پس از اینکه سفیده تخم مرغ به طور کامل فرم گرفت، آنرا درون یخچال قرار می دهیم. در ادامه زرده تخم مرغ را به همراه باقیمانده شکر داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم و با دور تند همزن مخلوط می کنیم تا بافت شان یکدست شود.

مرحله چهارم

در این مرحله وانیل و رنده پوست پرتقال را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شوند. در ادامه روغن مایع و آب پرتقال را به کاسه افزوده و در حدی که مواد یکدست شوند، آنها را مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

حالا آرد را با بکینگ پودر و نمک ترکیب کرده، سپس روی مواد درون کاسه الک می کنیم و با لیسک مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا بافت شان یکدست شود. در ادامه سفیده تخم مرغ را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله سفیده تخم مرغ را در سه مرحله به مواد درون کاسه اضافه کرده و با لیسک از یک سمت مواد را مخلوط می کنیم تا بافت شان یکدست شود. در ادامه مایه کیک را درون قالب ریخته و در فر قرار می دهیم.

مرحله هفتم

پس از گذشت ۴۵ دقیقه کیک را با خلال دندان یا سیخ چوبی تست می کنیم و در صورتی که به طور کامل پخته بود از فر خارج می کنیم. پس از اینکه کیک به طور کامل خنک شد، آنرا از قالب خارج کرده و به صورت دلخواه برش می زنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 25 آبان 1400
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.