طرز تهیه چیز کیک یخچالی ساده و خوشمزه با بیسکوییت و ژله

طرز تهیه چیز کیک یخچالی ساده و خوشمزه با بیسکوییت و ژله

طرز تهیه چیز کیک چیز کیک یکی از انواع کیک های خوشمزه کشور یونان است که به عنوان یک کیک بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود، برای مشاهده آموزش شیرینی …

طرز تهیه فطیر ساده خانگی خوشمزه و محلی به روش بازاری

طرز تهیه فطیر ساده خانگی خوشمزه و محلی به روش بازاری

طرز تهیه فطیر فطیر که با نام نان فتیر هم شناخته می شود یکی از انواع نان های سنتی ایرانی است که شباهت زیادی به نان شیرمال دارد، برای مشاهده این اموزش …

طرز تهیه شیرینی دانمارکی مخصوص و خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی مخصوص و خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی شیرینی دانمارکی که با نام شیرینی گل محمدی هم شناخته می شود یکی از انواع شیرینی های مجلسی و محبوب ایرانی است که معمولا برای پذیرایی در مجالس …

طرز تهیه فاج پسته

فاج پسته , طرز تهیه فاج پسته , دستور پخت فاج پسته

فاج پسته یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مخصوص بین المللی است که معمولا در کنار نوشیدنی های داغ سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فاج پسته در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم فاج پسته
شکلات شیری۱۰۰ گرم
شکلات تلخ۳۰۰ گرم
شیر عسلی۴۰۰ گرم
کره نرم۲۰ گرم
وانیلنوک قاشق چایخوری
پسته۱۵۰ گرم

طرز تهیه فاج پسته

مرحله اول

برای تهیه فاج پسته ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود، سپس پسته ها را درون سینی فر می ریزیم و به مدت ۱۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا به خوبی برشته شوند.

مرحله دوم

در این مرحله پسته ها را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم خنک شوند، سپس آانها را خرد می کنیم و کنار می گذاریم. کف و دیواره های یک قالب مناسب با سایز ۲۰ در ۲۰ را با فویل آلومینیومی به طور کامل می پوشانیم.

مرحله سوم

در این مرحله شیر عسلی (آموزش درست کردن شیر عسلی) و شکلات ها را به همراه کره درون یک کاسه مناسب می ریزیم و روی بخار آب به روش بن ماری ذوب می کنیم. پس از اینکه شکلات ها ذوب شد، وانیل را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا کاسه را از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس پسته خرد شده را اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شود. در ادامه مواد را درون قالب می ریزیم و روی آن را به خوبی صاف می کنیم.

مرحله پنجم

برای تزیین فاج می توانیم مقداری پسته روی مواد بریزیم، سپس با پشت قاشق پسته را فشار دهیم تا وارد ترکیب شکلات شوند. در ادامه قالب را به مدت ۳ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا مواد خودشان را بگیرند.

مرحله ششم

در مرحله پایانی پس از گذشت ۳ ساعت قالب را از یخچال خارج می کنیم، سپس فاج را به صورت دلخواه برش می زنیم. برای نگهداری طولانی مدت فاج پسته باید آنرا درون ظرف دربسته و درون یخچال نگهداری کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 3 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.