طرز تهیه کنسرو قارچ سالم و خوشمزه با ماندگاری بالا در منزل

طرز تهیه کنسرو قارچ سالم و خوشمزه با ماندگاری بالا در منزل

طرز تهیه کنسرو قارچ قارچ یکی از اجزای تشکیل دهنده بیشتر غذاها است که علاوه بر طعم خوبی که به غذا می دهد، حاوی پروتئین است و می تواند جایگزین خوبی برای …

طرز تهیه مربای پوست هندوانه خوشمزه و سنتی بدون آهک

طرز تهیه مربای پوست هندوانه خوشمزه و سنتی بدون آهک

طرز تهیه مربای پوست هندوانه مربا یکی از شیرینیجاتی است که برای صبحانه و عصرانه مورد استفاده قرار می گیرد. مربا معمولا از میوه های مختلف تهیه می شود. مربای پوست هندوانه …

طرز تهیه مربای خیار خوشمزه و فوق العاده مجلسی به شکل گل رز

طرز تهیه مربای خیار خوشمزه و فوق العاده مجلسی به شکل گل رز

طرز تهیه مربای خیار مربای خیار یکی از انواع مرباهای خوشمزه ایرانی است که بر خلاف تصور عموم طعم بسیار خوبی دارد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه …

طرز تهیه سس زاتزیکی

سس زاتزیکی , طرز تهیه سس زاتزیکی

سس زاتزیکی یکی از انواع سس های خوشمزه کشور یونانی است که در کنار انواع غذاهای گریل شده و کبابی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سس زاتزیکی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم سس زاتزیکی
ماست یونانی یا چکیده۲ پیمانه
خیار۲ عدد
سیر۱ حبه
آویشن½ قاشق چایخوری
شوید خشک۱ قاشق سوپخوری
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه سس زاتزیکی

مرحله اول

برای تهیه سس زاتزیکی خوشمزه به روش اصلی یونانی ابتدا خیارها را پوست می گیریم، سپس داخل یک کاسه مناسب با رنده متوسط رنده می کنیم. در ادامه سیر ار هم پوست می گیریم و در کاسه حاوی خیار رنده می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله شوید خشک را در کف دست پودر می کنیم و به همراه آویشن، روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه می افزاییم. در صورت تمایل برای طعم بهتر سس می توانیم کمی شوید تازه هم به آن اضافه کنیم.

مرحله سوم

حالا آب لیمو ترش را می گیریم و پس از صاف کردن به کاسه اضافه می کنیم. مواد را کمی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس ماست یونانی را اضافه می کنیم و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا به خوبی ترکیب شوند.

مرحله چهارم

در صورتی که ماست یونانی پیدا نکردیم، می توانیم به جای آن از ماست چکیده استفاده کنیم. در ادامه روی سس را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد با هم تلفیق شده و سس به خوبی جا بیفتد.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 30 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.