طرز تهیه شیرینی نخودچی بسیار فوری و خوشمزه در منزل

طرز تهیه شیرینی نخودچی بسیار فوری و خوشمزه در منزل

طرز تهیه شیرینی نخودچی شیرینی نخودچی یکی از انواع شیرینی های محبوب و بسیار پرطرفدار عید نوروز می باشد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با وب سایت چی شی …

طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی آسان و خوشمزه مثل قنادی

طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی آسان و خوشمزه مثل قنادی

طرز تهیه زولبیا و بامیه زولبیا و بامیه از انواع شیرینی های سنتی و محبوب در میان ایرانیان هستند که به صورت متداول در ماه مبارک رمضان پخته می شوند. در گذشته …

طرز تهیه نان خامه ای خوشمزه و خانگی مثل قنادی با پیمانه

طرز تهیه نان خامه ای خوشمزه و خانگی مثل قنادی با پیمانه

طرز تهیه نان خامه ای نان خامه ای یکی از شیرینی های محبوب و پرطرفدار ایرانی است که پر مصرف ترین شیرینی خامه ای هم محسوب می شود، برای مشاهده این آموزش …

طرز تهیه خرما شکلاتی

طرز تهیه خرما شکلاتی مغزدار طرز تهیه شکلات خرما و بیسکوییت خرمای مغزدار انواع شکلات خرمایی

خرما شکلاتی یکی از انواع شیرینی های ساده و بسیار مقوی بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خرما شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم خرما شکلاتی
خرما۱٫۵ فنجان
عسل۱ قاشق غذاخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری
پودر کاکائو⅓ فنجان
آرد جو¼ فنجان
شکلات چیپسی¼ فنجان

طرز تهیه خرما شکلاتی

مرحله اول

برای تهیه خرمای شکلاتی مغزدار ابتدا خرماها را مناسب می ریزیم، سپس مقداری آب گرم اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خرماها به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در همین حالت بمانند تا راحت تر پوست شان را جدا کنیم.

مرحله دوم

پس از گذست این زمان، پوست و هسته خرماها را جدا می کنیم، سپس خرماها را درون میکسر یا مخلوط کن می ریزیم. در ادامه عسل، وانیل، پودر کاکائو و آرد جو را نیز به میکسر یا مخلوط کن اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا مواد را به خوبی میکس می کنیم تا حالتی مثل خمیر به خود بگیرند. پس از اینکه خمیر کاملا یکدست شد، آنرا از میکسر خارج می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه شکلات چیپسی را به کاسه می افزییم.

مرحله چهارم

در صورتی که شکلات چیپسی در دسترس نداشتیم، می توانیم مقداری شکلات تخته ای را خرد کنیم و به خمیر خرما اضافه کنیم. البته با این آموزش به راحتی می توانید در منزل شکلات چیپسی درست کنید.

مرحله پنجم

حالا خمیر خرما و شکلات چیپسی را به خوبی مخلوط می کنیم تا شکلات چیپسی به صورت یکدست در تمام خمیر پخش شود. در ادامه یک قالب یا سینی لبه دار ۳۰ در ۳۰ سانتی متر را با کاغذ روغنی به طور کامل پوشش می دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله خمیر را به صورت یکدست در کف سینی یا قالب پخش می کنیم. در ادامه سینی را به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا شکلات ها خودشان را بگیرند، سپس از یخچال خارج کرده و به صورت دلخواه برش می زنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 26 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.