مطالب پر بازدید
طرز تهیه کیک یخچالی خوشمزه و فوری قالبی با بیسکوییت

طرز تهیه کیک یخچالی خوشمزه و فوری قالبی با بیسکوییت

طرز تهیه کیک یخچالی کیک یخچالی یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که به جای استفاده از فر در یخچال درست می شود، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی کامل …

طرز تهیه چیز تارت گلابی خوشمزه و مخصوص برای عصرانه

طرز تهیه چیز تارت گلابی خوشمزه و مخصوص برای عصرانه

طرز تهیه چیز تارت گلابی تارت یک شیرینی محبوب بین‌المللی که با خمیری ساده تهیه می‌شود. این خمیر اصولاً از مخلوط آرد و کره به دست می‌آید و پس از چند ساعت …

عکس های جدیدترین مدل‌های مانتو کتی شیک با طراحی جدید!

عکس های جدیدترین مدل‌های مانتو کتی شیک با طراحی جدید!

مدل مانتو کتی مدل مانتو کتی جلو بسته جدید نمایانگر تلفیقی از سنت و مدرنیته است، یک انتخاب برجسته برای بانوانی که به دنبال ترکیبی از راحتی و زیبایی در پوشش خود …

طرز تهیه خرما شکلاتی مغزدار خوشمزه به روش مخصوص

طرز تهیه خرما شکلاتی

طرز تهیه خرما شکلاتی مغزدار طرز تهیه شکلات خرما و بیسکوییت خرمای مغزدار انواع شکلات خرمایی

خرما شکلاتی یکی از انواع شیرینی های ساده و بسیار مقوی بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خرما شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم خرما شکلاتی
خرما۱٫۵ فنجان
عسل۱ قاشق غذاخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری
پودر کاکائو⅓ فنجان
آرد جو¼ فنجان
شکلات چیپسی¼ فنجان

طرز تهیه خرما شکلاتی

مرحله اول

برای تهیه خرمای شکلاتی مغزدار ابتدا خرماها را مناسب می ریزیم، سپس مقداری آب گرم اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خرماها به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در همین حالت بمانند تا راحت تر پوست شان را جدا کنیم.

مرحله دوم

پس از گذست این زمان، پوست و هسته خرماها را جدا می کنیم، سپس خرماها را درون میکسر یا مخلوط کن می ریزیم. در ادامه عسل، وانیل، پودر کاکائو و آرد جو را نیز به میکسر یا مخلوط کن اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا مواد را به خوبی میکس می کنیم تا حالتی مثل خمیر به خود بگیرند. پس از اینکه خمیر کاملا یکدست شد، آنرا از میکسر خارج می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه شکلات چیپسی را به کاسه می افزییم.

مرحله چهارم

در صورتی که شکلات چیپسی در دسترس نداشتیم، می توانیم مقداری شکلات تخته ای را خرد کنیم و به خمیر خرما اضافه کنیم. البته با این آموزش به راحتی می توانید در منزل شکلات چیپسی درست کنید.

مرحله پنجم

حالا خمیر خرما و شکلات چیپسی را به خوبی مخلوط می کنیم تا شکلات چیپسی به صورت یکدست در تمام خمیر پخش شود. در ادامه یک قالب یا سینی لبه دار ۳۰ در ۳۰ سانتی متر را با کاغذ روغنی به طور کامل پوشش می دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله خمیر را به صورت یکدست در کف سینی یا قالب پخش می کنیم. در ادامه سینی را به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا شکلات ها خودشان را بگیرند، سپس از یخچال خارج کرده و به صورت دلخواه برش می زنیم.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 26 مهر 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.