طرز تهیه ذرت مکزیکی بیرونی خوشمزه با قارچ و کالباس در خانه

طرز تهیه ذرت مکزیکی بیرونی خوشمزه با قارچ و کالباس در خانه

طرز تهیه ذرت مکزیکی ذرت مکزیکی نوعی میان وعده یا عصرانه بسیار محبوب در سراسر جهان است که همانطور که از نامش مشخص است اصالتش متعلق به کشور مکزیک می باشد ، …

طرز تهیه آب دوغ خیار سنتی و خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه آب دوغ خیار سنتی و خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه آب دوغ خیار آبدوغ خیار یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که بیشتر در فصل تابستان تهیه می شود، برای مشاهده این اموزش در ادامه با سایت …

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای جوجه کباب تابه ای یکی از انواع کباب های خوشمزه و ساده خانگی است که خیلی سریع آماده می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه …

طرز تهیه خرما پفکی

خرما پفکی , طرز تهیه خرما پفکی , خرمای جدید برای افطاری و سحری

ماه رمضان، ماه مهمانی خداوند است. لحظه افطار از شیرین ترین اوقات این ماه مبارک میباشد. خوردن خرما در لحظه افطار از رسوم دیرینه مسلمانان میباشد. انرژی که این گیاه گرمسیری دارد، توان و قوت زیادی را به شما خواهد بخشید. همچنین خرما یکی از بهترین جایگزین های قند و شکر میباشد و طعم آن با یک فنجان چای داغ بسیار لذیذ خواهد شد. جالب است بدانید به دلیل فیبر بالای خرما افرادی که قصد کاهش وزن دارند، میتوانند آن را در طول روز با شیر یا چای میل نمایند و از طعم خوش آن لذت ببرند. خبر خوب این است که امروز طرزتهیه یک ترکیب متفاوتی از خرما را برایتان آماده نموده ایم. خرمای پفکی یک میان وعده بسیار لذیذ میباشد که ظاهر جذاب و طعم بینظیر آن شما را شگفت زده خواهد کرد و اوقات خوشی را برای شما و عزیزانتان فراهم خواهد نمود. پس وقت را از دست ندهید و برای تهیه این خرما پفکی لذیذ و خوشمزه همراه ما باشید.

مواد لازم خرما پفکی
آرد سفید1 لیوان
ماست1 لیوان
شکر1 قاشق غذاخوری
خمیر مایه فوری1 قاشق غذاخوری
گلاب2 قاشق غذاخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری
خمرا30 تا 40 عدد
مغز گردوبه مقدار کافی

طرز تهیه خرما پفکی

مرحله اول

برای تهیه خرمای پفکی خوشمزه در مرحله اول، شکر و خمیر مایه را در کاسه ای ریخته و هم بزنید. سپس به آن دو قاشق گلاب و مقداری وانیل اضافه کنید. در ظرفی دیگر آرد را دو یا سه مرتبه خوب الک کنید.

مرحله دوم

سپس آن را به همراه ماست به مواد اضافه کنید. ترکیب به دست آمده را خوب هم بزنید و به مدت 30 دقیقه آن را در محلی مناسب قرار دهید. در این مرحله، خرماهای تازه را در ظرفی ریخته و هسته آن را به کمک چاقویی به آرامی درآورید.

مرحله سوم

در این مرحله گردوها را از قبل شکسته و هر گردو را به چند قسمت تکه کنید. سپس آن را درون خرماها گذاشته و با فشار دست، خرما را به حالت اولیه برگردانید. در هنگام شکستن گردوها دقت زیادی داشته باشید تا پوست گردوها به داخل خرما نرود.

مرحله چهارم

در این مرحله، خرماها را در کاسه حاوی مخلوط آرد فرو ببرید تا مایه کاملا به خورد خرماها برود. در ادامه یک تابه مناسب را روی گاز قرار داده، سپس مقداری روغن مایع در آن بریزید و کمی صبر کنید تا روغن داغ شود.

مرحله پنجم

در این مرحله پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد خرماهای آغشته به مخلوط آرد را در تابه قرار دهید تا کاملا سرخ شوند. پس از اینکه اطراف خرما طلایی رنگ شد و به خوبی پف کرد، آن ها را از روغن خارج می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله خرماهای پفکی را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان به طور کامل گرفته شود. در ادامه خرماهای پفکی را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به وسیله مواد دلخواه تزیین می کنیم.

نکات تهیه خرمای پفکی

1-دقت داشته باشید در مرحله آخر برای اینکه روغن کمتری مصرف شود، میتوانید از قابلمه کوچکی استفاده نمایید.

2- در نوعی دیگر از دستور تهیه خرما پفکی، تخم مرغ نیز وجود دارد و شما میتوانید آن را تهیه نمایید، فقط در نظر داشته باشید که وجود تخم مرغ باعث کف کردن مواد در روغن خواهد شد.

3- این دسر خوشمزه هم به صورت سرد و هم گرم سرو میشود.

4- در صورتی که از خرمای کمتری استفاده مینمایید، مقدار مواد اولیه نصف گردد.

5- خمیر مایه فوری را علاوه بر فروشگاه های لوازم قنادی، از قنادی و نانوایی هم میتوانید تهیه نمایید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 25 بهمن 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.