طرز تهیه نان سایا یوزگات خوشمزه به روش سنتی ترکیه ای

طرز تهیه نان سایا یوزگات خوشمزه به روش سنتی ترکیه ای

طرز تهیه نان سایا نان سایا یک نان کره ای ترکیه ای است که به صورت لایه ای پخته می شود. این نان در شهر یوزگات درست م می شده است ولی …

طرز تهیه کوکی لاهیجان خوشمزه و ساده به روش بازاری در منزل

طرز تهیه کوکی لاهیجان خوشمزه و ساده به روش بازاری در منزل

طرز تهیه کوکی لاهیجان کوکی یا کلوچه یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که همراه با چای به عنوان میان وعده و عصرانه سرو می شود. کلوچه ها معمولا …

طرز تهیه کیک کاسترد جادویی خوشمزه و مخصوص ایتالیایی

طرز تهیه کیک کاسترد جادویی خوشمزه و مخصوص ایتالیایی

طرز تهیه کیک کاسترد کیک کاسترد یکی از انواع کیک های بسیار محبوب و خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در …

طرز تهیه دونات شکلاتی

طرز تهیه دونات شکلاتی ساده فیلم طرز تهیه دونات شکلاتی طرز تهیه دونات شکلاتی بدون فر عکس دونات شکلاتی

دونات شکلاتی یکی از انواع میان وعدهای بسیار خوشمزه بین المللی است که در سراسر جهان دارای طرفداران بسیاری است. توصیه می کنیم اگر شیرینی های شکلاتی را می پسندید، این آموزش را از دست ندهید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله طرز تهیه دونات شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم دونات شکلاتی
آرد۴ قاشق غذاخوری
شکر۴ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو۱٫۵ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر½ قاشق چایخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری
تخم مرغ۱ عدد
روغن۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه دونات شکلاتی

مرحله اول

برای تهیه دونات خوشمزه با طعم شکلاتی ابتدا فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود، سپس تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن دستی ترکیب می کنیم.

مرحله دوم

پس از اینکه شکر کمی حل شد، شیر و روغن مایع را به کاسه اضافه می کنیم و هم زدن را ادامه می دهیم تا مواد به خوبی یکدست شوند. پس از اینکه مواد یکدست شدند آرد را با پودر کاکائو و بکینگ پودر ترکیب می کنیم.

مرحله سوم

حالا ترکیب آرد را دو تا سه مرتبه الک می کنیم تا کاملا نرم و یکدست شود. الک کردن مواد باعث می شود که هنگام ترکیب کردن با مواد خیس حالت گلوله ای پیدا نکنند. در ادامه ترکیب آرد را به کاسه مواد اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مواد را با همزن دستی به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه قالب دونات را با روغن جدا کننده ( چطوری روغن جداکننده درست کنیم؟ ) به خوبی چرب می کنیم تا دونات ها پس از پخت به راحتی جدا شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله مایه دونات را درون قالب دونات می ریزیم و در فر که حالا به خوبی گرم شده است قرار می دهیم. بهتر است قالب را در طبقه وسط فر قرار دهیم. حالا حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان می دهیم تا دونات ها بپزند.

مرحله ششم

در پایان دونات ها را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم کمی خنک شوند. برای خوشمزه تر شدن دونات ها می توانیم مقداری شکلات تخته ای ( روش درست کردن شکلات تخته ای در منزل ) را به روش بن ماری ذوب کنیم و روی دونات ها بریزیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 22 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.