طرز تهیه کوفته کباب با مرغ خوشمزه به روش سنتی لبنانی

طرز تهیه کوفته کباب با مرغ

کوفته کباب با مرغ , طرز تهیه کوفته کباب با مرغ , دستور پخت کوفته کباب با مرغ به روش لبنانی

برای طرز تهیه کوفته کباب مرغ، ابتدا گوشت مرغ را از استخوان جدا کرده و چرخ می‌کنیم. سپس پیاز رنده شده و آب گرفته را به گوشت افزوده و با ادویه‌هایی چون هل، گشنیز، دارچین، زیره، زردچوبه، فلفل قرمز و سبز، و روغن مایع همراه با جعفری خرد شده ترکیب می‌کنیم.

پس از ورز دادن و یک ساعت استراحت دادن مایه در یخچال، مایه کوفته را به اندازه یک نارنگی برداشته، روی سیخ چوبی قرار داده و شکل می‌دهیم. سیخ‌های کباب را در تابه‌ای با کمی روغن چیده و با حرارت ملایم می‌پزیم، سپس برمی‌گردانیم تا هر دو طرف سرخ شود.

در صورت تمایل می‌توان گوجه فرنگی نیز کنار کباب‌ها سرخ کرد و در نهایت کوفته کباب را همراه با نان یا برنج سرو می‌کنیم، برای مشاهده «آموزش آشپزی» کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته کباب با مرغ در ادامه با «سایت آموزشی چی شی» همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفرمقدار مواد
سینه مرغ۶۰۰ گرم
روغن۲ قاشق غذاخوری
جعفری۱ دسته کوچک
پودر هل۱ قاشق چایخوری
گشنیز خشک۱ قاشق چایخوری
دارچین۱ قاشق چایخوری
زیره۱ قاشق چایخوری
زردچوبه۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز۱ قاشق چایخوری
فلفل سبز تند۱ عدد
پیاز۱ عدد
سیخ چوبیبه تعداد کافی

طرز تهیه کوفته کباب با مرغ

مرحله ۱: آماده‌سازی گوشت مرغ

برای تهیه کوفته کباب مرغ خوشمزه به روش لبنانی ابتدا استخوان های و قسمت های اضافی گوشت مرغ را خارج می کنیم، سپس گوشت مرغ را چرخ می کنیم. در ادامه گوشت مرغ چرخ شده را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله ۲: اضافه کردن پیاز به گوشت

در این مرحله پیاز را پوست می گیریم، سپس با رنده متوسط رنده می کنیم. در ادامه آب اضافی پیاز را به طور کامل با فشار دست می گیریم، سپس پیاز آب گرفته را به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه می کنیم.

مرحله ۳: افزودن سبزیجات و ادویه‌ها

حالا جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم، سپس به همراه پودر هل، گشنیز خشک، دارچین، زیره، زردچوبه، فلفل قرمز، فلفل سبز تند و ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه می کنیم.

مرحله ۴: ورز دادن و استراحت مواد

در این مرحله مواد را با دست به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا  یکدست شوند. باید حدود ۱۰ دقیقه مایه کوفته کباب را ورز دهیم تا کاملا منسجم و یکدست شود، سپس روی کاسه را می پوشانیم و به مدت یک ساغت در یخچال قرار می دهیم.

مرحله ۵: شکل دادن کوفته‌ها و سیخ کردن

پس از اینکه مایه کباب به خوبی استراحت کرد، آنرا از یخچال خارج می کنیم، سپس به اندازه یک نارنگی از مایه کباب بر می داریم و روی سیخ چوبی قرار می دهیم، حالا با دست آنرا شکل می دهیم و روی سیخ پهن می کنیم.

مرحله ۶: پخت کوفته کباب

به همین ترتیب تمام مایه کوفته کباب را سیخ می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و با کمی روغن آنرا چرب می کنیم. در ادامه سیخ های کباب را درون تابه می چینیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم بپزند.

مرحله ۷: سرخ کردن کباب‌ها و سرو نهایی

پس از اینکه یک سمت کباب ها به خوبی سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در صورت تمایل می توانیم چند گوجه فرنگی هم در کنار کباب سرخ کنیم. در پایان کوفته کباب را به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

تهیه سس خوشمزه برای کوفته کباب مرغ

برای تهیه یک سس گوجه فرنگی خوشمزه که مکمل عالی برای کوفته کباب مرغ ما خواهد بود، ابتدا ۱ عدد پیاز و ۱ عدد سیر را به صورت ریز خرد کرده و در یک تابه با کمی روغن تفت می‌دهیم تا طلایی و معطر شوند.

سپس پوره ۴ عدد گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم. برای افزودن طعم و عطر بیشتر، ادویه‌هایی مانند نمک، فلفل سیاه، و کمی شکر برای خنثی کردن اسیدیته گوجه فرنگی افزوده و اجازه می‌دهیم سس به مدت حدود ۲۰ دقیقه بر روی حرارت ملایم بپزد و قوام بیابد. این سس گوجه فرنگی با طعمی متعادل و غنی، یک افزودنی عالی برای سرو به همراه کوفته کباب مرغ لبنانی است.

شاید دوست داشته باشید!

چه امتیازی میدی؟
دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در شنبه 25 آذر 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.