طرز تهیه پاستا خوشمزه و مخصوص ایتالیایی با مرغ و سس سفید

طرز تهیه پاستا خوشمزه و مخصوص ایتالیایی با مرغ و سس سفید

طرز تهیه پاستا پاستا یکی از انواع غذاهای بسیار محبوب و پر طرفدار در سراسر جهان است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه مانند لازانیا اصالتی ایتالیایی …

طرز تهیه پاکورا سیب زمینی خوشمزه و مخصوص با سبزیجات

طرز تهیه پاکورا سیب زمینی خوشمزه و مخصوص با سبزیجات

طرز تهیه پاکورا سیب زمینی پاکورا یا پاکوره یک نوع غذایی سنتی هندی محسوب می شود. این غذا مشابه کوکو ولی بدون تخم مرغ و با ادویه های بیشتر طبخ می شود. …

طرز تهیه کوفته با سس قارچ خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه کوفته با سس قارچ خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه کوفته با سس قارچ کوفته با سس قارچ یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه کشور ترکیه است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه کباب مرغ مغزدار

طرز تهیه کباب مرغ مغزدار , دستور پخت کباب مرغ مغزدار

کباب مرغ مغزدار یکی از انواع کباب های خوشمزه و مجلسی است که با مواد و رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب مرغ مغزدار در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغ۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد بزرگ
زعفران دم کرده غلیظ۳ قاشق غذاخوری
کره نرم۲۰ گرم
اسفناج۴ برگ
زرشک۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزابه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و پودر سیربه مقدار کافی

طرز تهیه کباب مرغ مغزدار

مرحله اول

برای تهیه کباب مرغ مغزدار خوشمزه در ابتدای کار سینه مرغ را درون یک کاسه مناسب چرخ می کنیم. در ادامه پیاز را با دندانه های ریز رنده، رنده کرده و از صافی رد می کنیم تا آب اضافی اش خارج شود، سپس به کاسه می افزاییم.

مرحله دوم

در ادامه کره نرم و زعفران دم کرده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر به کاسه اضافه کرده و ورز می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. حالا روی سطح کار را با یک کیسه فریزر چرب شده می پوشانیم.

مرحله سوم

در این مرحله مایه کباب کوبیده را روی کیسه فریزر قرار داده و به صورت نازک به شکل مستطیل باز می کنیم، سپس مقداری پنیر پیتزا، زرشک و برگ اسفناج را روی مایه کباب می ریزیم و به کمک کیسه فریزر رول می کنیم.

مرحله چهارم

در ادامه دو طرف رول را به هم فیکس می کنیم تا مواد خارج شود، سپس رول سینه مرغ را به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند. پس از گذشت این زمان مقداری روغن مایع درون تابه رژیمی می ریزیم.

مرحله پنجم

حالا تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود. در ادامه رول سینه مرغ را از یخچال خارج کرده و درون تابه قرار می دهیم، سپس رول را کاملا سرخ کرده و درب تابه را می بندیم.

مرحله ششم

حالا اجازه می دهیم رول کباب درون تابه بماند تا کاملا مغز پخت شود. زمانی که کباب کوبیده کاملا پخته شد، آنرا از تابه خارج کرده و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس برش زده و سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 16 تیر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.