طرز تهیه پلو کباب لبنانی خوشمزه و مخصوص رستورانی
طرز تهیه پلو کباب لبنانی
کباب یکی از غذاهای اصیل ایرانی، ترکی و عربی است. کباب کوبیده یکی از انواع کباب ها است. کباب کوبیده معمولا از گوشت قرمز تهیه می شود. پلو کباب لبنانی، یک توع کباب کوبیده است که در ماهی تابه یا تابه گریل طبخ می شود. این کباب بعد از پخت روی برنج قرار می گیرد و سرو می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پلو کباب لبنانی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده گوسفندی | ۴۰۰ الی ۵۰۰ گرم |
سیر | ۲ حبه |
پیاز رنده شده | ۳ قاشق غذا خوری |
پودر زیره سبز | ۱ قاشق چای خوری |
پودر دارچین | نصف قاشق چای خوری |
پودر هل | نصف قاشق چای خوری |
جوز هندی | نصف قاشق چای خوری |
جعفری خرد شده | ۲ قاشق غذا خوری |
سماق | ۲ قاشق چای خوری |
نعناع | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
فلفل قرمز | ۱ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چای خوری |
روغن گیاهی | به مقدار کافی |
طرز تهیه پلو کباب لبنانی
مرحله اول
برای تهیه پلو کباب خوشمزه و مخصوص به روش لبنانی در ابتدای کار، سیر را با نمک درون یک هاون می کوبیم یا روی تخته آشپزخانه با سمت صاف چاقو له می کنیم تا حالت خمیر یایجاد شود. سیر را در یک کاسه بزرگ می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله گوشت و پیاز رنده شده و جعفری ساطوری شده و زیره سبز و دارچین و سماق و فلفل قرمز و فلفل سیاه به خوبی مخلوط می کنیم. مواد را به قسمت های مساوی تقسیم کرده و به شکل کوفته گرد در می آوریم.
مرحله سوم
کوفته ها را روی سطح تختی کمی فشار می دهیم و آن ها را به سیخ می کشیم. سپس روی آن را روغن می مالیم. سیخ ها را روی گریل قرار می دهیم یا تابه گریل را چند دقیقه روی شعله متوسط قرار می دهیم تا داغ شود.
مرحله چهارم
بعد سیخ ها را روی تابه گریل می چینیم و هر سمت آن را ۳ تا ۴ دقیقه می پزیم. از چرخاندن سیخ ها باید خود داری کرد. می توان این کوفته کباب ها را با حرارت ملایم سرخ کرد. بعد از این که کوفته کباب ها را پختیم، آنرا با رشته پلو یا برنج آبکش سرو می کنیم.