طرز تهیه کوفته کباب خوشمزه و مخصوص به روش سنتی ترکیه ای

طرز تهیه کوفته کباب

طرز تهیه کوفته کباب ترکی یزدی همدانی استانبولی یونانی لبنانی tji fhf

کوفته کباب یکی از انواع غذاهای خوشمزه کشور ترکیه است با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با وبسایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
سیر۲ حبه
پیاز۱ عدد درشت
جعفری۲ قاشق غذاخوری
سماق۲ قاشق چایخوری
نعنا۱ قاشق غذاخوری
زیره سبز۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
فلفل قرمز و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت کوفته کباب ترکیه ای

مرحله اول

برای تهیه کوفته کباب خوشمزه ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم، سپس با فشار دست آب اضافی اش را می گیریم. در ادامه پیاز رنده شده را به همراه گوشت چرخ کرده، سماق و مقداری نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله سیر را به همراه کمی نمک و زیره سبز می کوبیم تا حالت خمیری پیدا کند، سپس به کاسه حاوی گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. در ادامه جعفری و نعناع را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و به دیگر مواد اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا مواد را با دست چند دقیقه ورز می دهیم تا با هم یکدست شوند و مایه کباب حالتی چسبناک پیدا کند. حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مایه کباب استراحت کند.

مرحله چهارم

پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس به اندازه یک نارنگی از مایه کباب بر می داریم و آنرا روی سیخ چوبی قرار می دهیم و با دست به آن شکل می دهیم. به همین ترتیب تمام کباب ها را به سیخ می کشیم.

مرحله پنجم

در این مرحله تابه گریل را با کمی روغن چرب می کنیم، سپس سیخ ها را روی تابه قرار می دهیم و هر طرف کباب ها را به مدت ۴ تا ۵ دقیقه کباب می کنیم. اگر کباب ها را زودتر بچرخانیم، ممکن است به کف تابه بچسبند.

مرحله ششم

در کنار کوفته کباب می توانیم از گوجه فرنگی و دیگر سبزیجات گریل شده هم استفاده کنیم. در ادامه کوفته کباب ها را به همراه گوجه فرنگی های گریل شده داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و به همراه برنج کته یا نان سرو می کنیم.

چه امتیازی میدی؟
دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در دوشنبه 14 مهر 1399

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.