طرز تهیه دمی گوجه فرنگی خوشمزه و ساده با سیب زمینی

طرز تهیه دمی گوجه فرنگی خوشمزه و ساده با سیب زمینی

طرز تهیه دمی گوجه فرنگی دمی گوجه فرنگی که با نام دمپختک گوجه هم شناخته می شود یکی از غذاهای بسیار ساده و خوشمزه ایرانی است. این غذای خوشمزه از غذاهای ساده …

طرز تهیه حلیم گندم کشدار و نذری خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه حلیم گندم کشدار و نذری خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه حلیم گندم حلیم گندم یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که بیشتر به عنوان صبحانه مورد استفاده قرار می گیرد. این غذا ترکیب بسیار ساده ای دارد …

طرز تهیه مرصع پلو خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه مرصع پلو خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه مرصع پلو مرصع پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که به عنوان یک غذای مجلسی شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه …

طرز تهیه کوفته کباب

طرز تهیه کوفته کباب ترکی یزدی همدانی استانبولی یونانی لبنانی tji fhf

کوفته کباب یکی از انواع غذاهای خوشمزه کشور ترکیه است با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با وبسایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
سیر۲ حبه
پیاز۱ عدد درشت
جعفری۲ قاشق غذاخوری
سماق۲ قاشق چایخوری
نعنا۱ قاشق غذاخوری
زیره سبز۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
فلفل قرمز و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت کوفته کباب ترکیه ای

مرحله اول

برای تهیه کوفته کباب خوشمزه ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم، سپس با فشار دست آب اضافی اش را می گیریم. در ادامه پیاز رنده شده را به همراه گوشت چرخ کرده، سماق و مقداری نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله سیر را به همراه کمی نمک و زیره سبز می کوبیم تا حالت خمیری پیدا کند، سپس به کاسه حاوی گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. در ادامه جعفری و نعناع را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و به دیگر مواد اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا مواد را با دست چند دقیقه ورز می دهیم تا با هم یکدست شوند و مایه کباب حالتی چسبناک پیدا کند. حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مایه کباب استراحت کند.

مرحله چهارم

پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس به اندازه یک نارنگی از مایه کباب بر می داریم و آنرا روی سیخ چوبی قرار می دهیم و با دست به آن شکل می دهیم. به همین ترتیب تمام کباب ها را به سیخ می کشیم.

مرحله پنجم

در این مرحله تابه گریل را با کمی روغن چرب می کنیم، سپس سیخ ها را روی تابه قرار می دهیم و هر طرف کباب ها را به مدت ۴ تا ۵ دقیقه کباب می کنیم. اگر کباب ها را زودتر بچرخانیم، ممکن است به کف تابه بچسبند.

مرحله ششم

در کنار کوفته کباب می توانیم از گوجه فرنگی و دیگر سبزیجات گریل شده هم استفاده کنیم. در ادامه کوفته کباب ها را به همراه گوجه فرنگی های گریل شده داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و به همراه برنج کته یا نان سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 14 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.