طرز تهیه خمیر پیتزا فوری خانگی خوشمزه به روش آمریکایی

طرز تهیه خمیر پیتزا فوری خانگی خوشمزه به روش آمریکایی

طرز تهیه خمیر پیتزا خمیر پیتزا یا نان پیتزا نوعی نان است که برای پایه یا بیس انواع پیتزاها مورد استفاده قرار می گیرد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت …

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای مجلسی و خوشمزه ترکیه ای

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای مجلسی و خوشمزه ترکیه ای

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای دلمه فلفل دلمه ای یکی از انواع دلمه های خوشمزه و متفاوت ایرانی است که با مواد متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی …

طرز تهیه عدس پلو زعفرانی خوشمزه و مجلسی به روش نذری

طرز تهیه عدس پلو زعفرانی خوشمزه و مجلسی به روش نذری

طرز تهیه عدس پلو عدس پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار پر طرفدار ایرانی است که به عنوان یک غذای مناسبتی هم شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی …

طرز تهیه کباب زرگری کرمانی

کباب زرگری , طرز تهیه کباب زرگری کرمانی , دستور پخت کباب زرگری

کباب زرگری یکی از انواع کباب های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق یه شهر کرمان می باشد. این کباب خوشمزه شباهت زیادی به کباب تابه ای دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب زرگری در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی۵۰۰ گرم
پیاز۲ عدد متوسط
گوجه فرنگی۴ عدد
سیب زمینی۲ عدد
فلفل سبز۴ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه کباب زرگری

مرحله اول

برای تهیه کباب زرگری خوشمزه به روش کرمانی ابتدا یکی از پیازها را با رنده متوسط رنده می کنیم، سپس آب اضافی اش را می گیریم. در ادامه پیاز رنده شده را به همراه گوشت چرخ کرده و مقداری نمکف فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله مواد را با دست به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز می دهیم تا مایه کباب کاملا چسبناک و منسجم شود، به طوری که هنگام برداشتن آن از کاسه تکه تکه نشود و بتوانیم آنرا به صورت یکجا از کاسه خارج کنیم.

مرحله سوم

پس از اینکه مایه کباب آماده شد، روی آن را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت طعم دار شود. پش از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب انتخاب می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله کف و دیواره های تابه را با روغن مایع به خوبی چرب می کنیم، سپس مایه کباب را به صورت یکدست در کف تابه پهن می کنیم. در ادامه تابه را روی حرارت ملایم رو به بالا قرار می دهیم و اجازه می دهیم گوشت آب بیندازد.

مرحله پنجم

پس از اینکه آب درون تابه خشک شد، مقداری روغن از کنار تابه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا زیر کباب کاملا سرخ شود، سپس آنرا با کارد برش می زنیم و به آرامی بر می گردانیم تا سمت دیگر کباب نیز سرخ شود.

مرحله ششم

در حین سرخ شدن کباب، سیب زمینی ها را پوست می گیریم و به صورت حلبه ای خرد می کنیم، سپس می شوییم تا نشاسته روی سیب زمینی از بین برود. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه روغن داغ شد، سیب زمینی ها را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی سرخ می کنیم، سپس کنار می گذاریم. در ادامه گوجه فرنگی ها را از وسط نصف می کنیم و به همراه فلفل سبز را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

مجددا کمی روغن اضافه کرده و گوجه فرنگی و فلفل سبز را نیز به خوبی سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز باقیمانده را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم. حالا پیاز خرد شده را هم به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کاملا طلایی شود.

 

مرحله نهم

در پایان پس از اینکه کباب آماده شد، آنرا درون یک ظرف مناسب می کشیم، سپس به همراه سیب زمینی، گوجه فرنگی، فلفل سبز و پیاز داغ تزیین می کنیم. این کباب خوشمزه را به سلیقه خود می توانیم به همراه برنج یا نان ( آموزش درست کردن نون خونگی ) سرو کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 20 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.