طرز تهیه کباب تتالی

طرز تهیه کباب تتالی اراک شامی استان مرکزی عکس غذای تتالی

کباب تتالی یا ته تالی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر اراک می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
سیب زمینی۲ عدد بزرگ
گوجه فرنگی۳ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
پیاز۲ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت تتالی

مرحله اول

برای تهیه تتالی اراکی ابتدا یکی از پیازها را با رنده ریز رنده می کنیم و پس از گرفتن آب اضافی اش داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله مواد را با دست چند دقیقه ورز می دهیم تا کاملا یکدست و منسجم شوند. در ادامه پیاز باقیمانده را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم وب ه همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود.

مرحله سوم

در این مرحله مقداری نمکف فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و یک دقیقه با پیاز تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند. حالا رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا طعم خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود.

مرحله چهارم

در این مرحله از مخلوط گوشت چرخ کرده تکه هایی به اندازه نارنگی بر می داریم و با دست به صورت گرد شکل می دهیم، سپس درون تابه می چینیم. در ادامه سیب زمینی و گوجه فرنگی را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و بر روی تکه های گوشت می چینیم.

مرحله پنجم

حالا ۲ پیمانه آب جوش اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا غذا اماده شود. زمان پخت این غذا حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت می باشد. پس از اینکه سس تتالی غلیظ شد انرا در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.