مطالب پر بازدید
طرز تهیه رشمی کباب خوشمزه و مخصوص به روش هندی

طرز تهیه رشمی کباب خوشمزه و مخصوص به روش هندی

طرز تهیه رشمی کباب رشمی کلمه هندی به معنای “ابریشم” است. این یک توضیح مناسب برای این کباب های مرغ بافت ابریشمی بافت، خوشمزه است که یک ظرف سنتی گلی است که …

طرز تهیه پیتزا عسلی به روش مجلسی برای صبحانه

طرز تهیه پیتزا عسلی به روش مجلسی برای صبحانه

طرز تهیه پیتزا عسلی پیتزا عسلی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که معمولا برای صبحانه سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا …

طبع پرتقال برای مزاج‌های مختلف + تأثیر مصلح‌های پرتقال

طبع پرتقال برای مزاج‌های مختلف + تأثیر مصلح‌های پرتقال

طبع پرتقال طبع پرتقال در طب سنتی به میزان قابل توجهی به طعم آن وابسته است و می‌تواند از ترش تا شیرین متغیر باشد، که این امر تأثیرات مختلفی بر سلامتی دارد. …

طرز تهیه آش هویج و جو خوشمزه و مجلسی به روش همدانی

طرز تهیه آش هویج

طرز تهیه آش هویج طرز تهیه آش هویج خوی آش هویج ارومیه آش هویج تبریزی

آش هویج و جو یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که اصالتا متعلق به استان همدان می باشد. این آش خوشمزه را به سلیقه خود با گوشت یا بدون گوشت می توانید درست کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش هویج همدانی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بلغور جو۲ پیمانه
نخوددو سوم پیمانه
هویج۳ تا ۴ عدد
گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم
سبزی آشی۵۰۰ گرم
پیاز۲ عدد بزرگ
عصاره قلم۱ تکه یا ۱ بسته
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
کشک، زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه آش هویج

مرحله اول

برای تهیه آش هویج و جو به روش همدانی ابتدا نخود و بلغور جو را از چند ساعت قبل درون یک کاسه حاوی آب قرار می دهیم تا به خوبی خیس بخورند. برای گرفتن نفخ کامل نخود بهتر است آنرا از شب قبل بخیسانیم و چند بار آب آنرا تعویض کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله یکی از پیازها را به صورت خلالی متوسط خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و پیاز را به آن اضافه می کنیم. پیاز را کمی تفت می دهیم تا آب آن کشیده شود، سپس ۲ قاشق غذاخوری روغن اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا کاملا طلایی شود، سپس از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه نخود و بلغور جو آبکش شده را به همراه ۵ لیوان آب و عصاره قلم ( روش درست کردن عصاره قلم خونگی ) داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا نخود و جو بپزند و جو به خوبی لعاب بیندازد. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم، سپس پیاز باقیمانده را به صورت نگینی خرد می کنیم.

مرحله پنجم

پیاز را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا سبک شود، سپس گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا گوشت چرخ کرده سرخ شود.

مرحله ششم

گوشت را هم پس از اینکه سرخ شد، از تابه خارج کرده و کنار می گذاریم. پس از اینکه حبوبات پختند، هویج را رنده می کنیم و به همراه گوشت چرخ کرده و پیاز داغ به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه سبزی آش را خرد کرده و می افزاییم.

مرحله هفتم

حالا حدود یک ساعت زمان می دهیم تا آش به خوبی جا بیفتد، سپس به مقدار دلخواه نسبت به ذائقه خود کشک اضافه می کنیم. بعد از اضافه کردن کشک طعم آش را می چشیم و به دلخواه مقداری نمک و ادویه اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

در پایان پس از اینکه آش به خوبی جا افتاد، آنرا درون ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه مواد دلخواه به سلیقه خود تزیین می کنیم. برای زیباتر شدن آش می توانیم از هویج ورقه ای و پیاز داغ برای تزیین آن استفاده کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 18 شهریور 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.