خواص سیب برای معده، درمان و پیشگیری از زخم معده!
خواص سیب برای معده سیب پخته، گزینهای عالی برای افرادی است که با مشکلات گوارشی و رفلاکس معده دستوپنجه نرم میکنند. این میوه شگفتانگیز، سرشار از مواد مغذی نظیر کلسیم، منیزیم و …
طرز تهیه خمیر پیتزا نیویورکی خوشمزه به روش رستورانی
طرز تهیه خمیر پیتزا نیویورکی پیتزا یکی از غذاهای بین المللی و فست فودی است که طرفداران زیادی دارد. اصلیت این غذا مربوط به ایتالیا است که در اصل یک لایه نان، …
طرز تهیه صفیحه عربی خوشمزه و مخصوص با گوشت چرخ کرده
طرز تهیه صفیحه صفیحه یکی از انوع غذاهای خوشمزه عربی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی عربی در ادامه با سایت چی شی همراه …
طرز تهیه آش شولی خوشمزه و مجلسی به روش سنتی کاشانی
طرز تهیه آش شولی
آش یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که همیشه طرفداران زیادی دارد. یکی از انواع آش، آش شولی است که غذای سنتی شهر یزد محسوب می شود. این آش، با سرکه و چغندر و سبزی تهیه می شود. به جای رشته از آرد برای لعاب آن استفاده می شود. این آش با توجه به وجود چغندر و سرکه، خواص زیادی دارد و برای سلامتی مفید است. این آَش سبک و خوشمزه است و می توان به عنوان عصرانه یا پیش غذا از آن استفاده کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش شولی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم آش شولی | |
عدس | ۱ لیوان |
اسفناج | ۷۵۰ گرم |
شوید و تره و جعفری و چند شاخه شنبلیله با هم | ۷۵۰ گرم |
آرد | یک و نیم لیوان |
چغندر بزرگ | ۲ عدد |
پیاز | ۳ عدد |
نعنا خشک | ۲ قاشق غذا خوری |
روغن و نمک | به میزان لازم |
زردچوبه | ۲ قاشق مربا خوری |
سرکه | به میزان لازم |
طرز تهیه آش شولی
مرحله اول
برای تهیه آش خوشمزه و مجلسی شولی در ابتدای کار چغندر را شسته و پوست کنده و به صورت خلالی خرد می کنیم. سپس با مقداری آب درون یک قابلمه می ریزیم و می گذاریم تا روی حرارت ملایم بپزد. وقتی نیم پز شد، زیر گاز را خاموش کرده و کنار می گذاریم.
مرحله دوم
در این مرحله عدس را هم از ۴ ساعت قبل خیس می کنیم. یک قابلمه بزرگ بر می داریم. چغندر ها همراه با آب را داخل آن می ریزیم. عدس و سبزی خرد شده را به آن اضافه کردهو روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد و سبزی ها و چغندر کامل بپزد.
مرحله سوم
در این فاصله پیاز ها را شسته و پوست می کنیم و خرد می کنیم. در یک تابه با روغن داغ، پیاز ها را سرخ می کنیم. وقتی پیاز ها خوب سرخ شد و طلایی شد، زردچوبه را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. در آخر نعنا را هم اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
سپس خیلی کم تفت می دهیم و زیر گاز را خاموش می کنیم. در ادامه یک کاسه بر می داریم آرد را درون آن می ریزیم. سپس حدود ۵ لیوان آب سرد را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکدست شود و به خوبی با هم مخلوط شود.
مرحله پنجم
سپس ۴ لیوان آب جوش را به آش اضافه می کنیم. در ادامه آرد حل شده در آب را کم کم به آش اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا آرد گلوله نشود. آرد باعث می شود که آش غلطت مناسبی به دست بیاورد و آبکی نباشد.
مرحله ششم
اگر آش خیلی غلیظ بود باز هم آب جوش به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا غلظت آن شبیه سوپ شود. نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم. سپس نعنا داغ و کمی پیاز داغ و سرکه را به آن اضافه کذده و می گذاریم تا بجوشد و بوی تند سرکه کم شود.
مرحله هفتم
آش را درون ظرف مناسب سرو می کنیم و با پیاز داغ و نعناع داغ آن را تزیین می کنیم. می توان به جای سرکه از رب انار نیز استفاده کرد. توصیه می شود از چغندر معمولی برای آش استفاده کنید نه از چغندر لبو تا رنگ آش سبز باقی بماند.
- منبع :
- beautiful_life_h61