طرز تهیه شامی کوو خوشمزه لرستانی به روش اصلی خرم آبادی

طرز تهیه شامی کوو خوشمزه لرستانی به روش اصلی خرم آبادی

طرز تهیه شامی کوو لرستان شامی کوو لرستان یک غذای بسیار خوشمزه مربوط به استان لرستان است که از گوشت چرخ کرده تهیه می شود. در این غذا از گردو و رب …

طرز تهیه حلوای شش لایه خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه حلوای شش لایه خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه حلوای شش لایه حلوای شش لایه یکی از انواع حلواهای مجلسی و بوتیکی محسوب می شود که گزینه مناسبی برای پذیرایی می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه سوپ قارچ هتلی مخصوص با طعم خوشمزه

طرز تهیه سوپ قارچ هتلی مخصوص با طعم خوشمزه

طرز تهیه سوپ قارچ هتلی سوپ قارچ هتلی یکی از انواع رسپی های محبوب این سوپ است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه طاجین مرغ

طاجین مرغ , طرز تهیه طاجین مرغ , دستور پخت طاجین مرغ

طاجین(Tagine) نوعی غذای محبوب در کشورهای شمال آفریقا، بویژه مراکش است.کلمه طاجین که از واژه تابه در زبان فارسی مشتق شده و نام ظرف و غذای مخصوص این ظرف است که درکشور های شمال افریقا بخصوص مراکش (مغرب) و تونس استفاده زیادی دارد. این نوع غذا باید با حرارت کم و به مدت طولانی پخته شود. خورش تجین مراکشی که به آن خورش طاجین مراکشی یا تاگینه مراکشی هم می ‌گویند، غذایی خوشمزه است که می‌ توان آن را در خانه، به روش رستورانی و حرفه‌ای طبخ کرد و برای مهمانی ‌ها و دورهمی ‌ها نیز سرو نمود. این خورش خوش‌طعم، با گوشت گوسفند یا گوساله یا با گوشت مرغ و همراه سبزیجات مختلف درست می‌ شود. همچنین برای تهیه آن، از ادویه ‌های مخصوص استفاده می ‌شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه طاجین مرغ در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم طاجین مرغ
سینه مرغ مکعبی خرد شده۱ عدد
فلفل دلمه ای رنگیحدودا نصف لیوان
سیر رنده شده۱ قاشق پر
پنیر موزارلابه میزان لازم
پیاز۱ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذا خوری
روغن زیتونبه میزان لازم
ادویه جات مورد نیاز
پودر فلفل سیاهنصف قاشق چای خوری
دانه گشنیز کوبیده شده۱ قاشق چای خوری
پودر پاپریکانصف قاشق چای خوری
پودر زیرهنصف قاشق چای خوری
نمکبه میزان لازم
سس بشامل۱ لیوان

طرز تهیه طاجین مرغ

مرحله اول

برای تهیه طاجین مرغ خوشمزه در ابتدای کار، پیاز را شسته و پوست می کنیم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. سیر را هم ریز خرد می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم. فلفل دلمه ای رنگی را هم خرد کرده و به پیاز اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در یک قابلمه مقداری روغن زیتون می ‌ریزیم و همه را با هم تفت می ‌دهیم تا سبک شود. بعد مرغ را اضافه می‌ کنیم. زمانی که مرغ تغییر رنگ پیدا کرد و تفت خورد، ادویه جات را اضافه می ‌کنیم. قارچ اسلایس شده را هم در این مرحله اضافه می‌ کنیم.

مرحله سوم

قارچ ها که آب انداختند، رب گوجه را اضافه می‌ کنیم. و در آخر سس بشامل را می‌ ریزیم تا مواد غلیظ شوند. برای تهیه سس بشامل، یک قابلمه کوچک برداشته و کمی کره می ریزیم و می گذاریم تا ذوب شود.

مرحله چهارم

آرد را اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. شیر را اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا غلیظ شود. فلفل سیاه را در این مرحله اضافه کرده و بعد خامه را اضافه می کنیم و از روی حرارت برداشته و هم می زنیم تا با هم مخلوط شود.

مرحله پنجم

سس بشامل آماده است که به غذا اضافه می کنیم. مواد طاجین را در ظرف مخصوص فر می‌ گذاریم و روی ظرف را کاملاً با پنیر موزارلا می ‌پوشانیم. بعد شعله بالای فر (گریل) را روشن می ‌کنیم تا پنیرها طلایی شوند. سپس در کنار نان سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 11 شهریور 1400
           
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.