مطالب پر بازدید
طرز تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی، غذایی ساده و خوشمزه

طرز تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی، غذایی ساده و خوشمزه

طرز تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی در دنیای آشپزی، همواره به دنبال دستورهایی هستیم که هم طعم بی‌نظیری داشته باشند و هم از نظر ظاهری، چشم‌ها را خیره کنند. امروز در …

طرز تهیه سالاد الویه بازاری خوشمزه و مخصوص به روش بیرونی

طرز تهیه سالاد الویه بازاری خوشمزه و مخصوص به روش بیرونی

طرز تهیه سالاد الویه بازاری سالاد یکی از پیش غذاهایی است که مورد علاقه افراد زیادی قرار دارد. همچنین از بعضی سالادها می توان به عنوان وعده سبک غذایی نام برد. یکی …

طرز تهیه بال سوخاری با سس سیراچا و طعم بسیار خوشمزه

طرز تهیه بال سوخاری با سس سیراچا و طعم بسیار خوشمزه

طرز تهیه بال سوخاری با سس سیراچا بال مرغ سوخاری با سس سیراچا یکی از انواع غذاهای خوشمزه سوخاری است که طعمی بسیار متفاوت و جذاب دارد، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه طاجین مرغ خوشمزه و مخصوص به روش مراکشی

طرز تهیه طاجین مرغ

طاجین مرغ , طرز تهیه طاجین مرغ , دستور پخت طاجین مرغ

طاجین(Tagine) نوعی غذای محبوب در کشورهای شمال آفریقا، بویژه مراکش است.کلمه طاجین که از واژه تابه در زبان فارسی مشتق شده و نام ظرف و غذای مخصوص این ظرف است که درکشور های شمال افریقا بخصوص مراکش (مغرب) و تونس استفاده زیادی دارد. این نوع غذا باید با حرارت کم و به مدت طولانی پخته شود. خورش تجین مراکشی که به آن خورش طاجین مراکشی یا تاگینه مراکشی هم می ‌گویند، غذایی خوشمزه است که می‌ توان آن را در خانه، به روش رستورانی و حرفه‌ای طبخ کرد و برای مهمانی ‌ها و دورهمی ‌ها نیز سرو نمود. این خورش خوش‌طعم، با گوشت گوسفند یا گوساله یا با گوشت مرغ و همراه سبزیجات مختلف درست می‌ شود. همچنین برای تهیه آن، از ادویه ‌های مخصوص استفاده می ‌شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه طاجین مرغ در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم طاجین مرغ
سینه مرغ مکعبی خرد شده۱ عدد
فلفل دلمه ای رنگیحدودا نصف لیوان
سیر رنده شده۱ قاشق پر
پنیر موزارلابه میزان لازم
پیاز۱ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذا خوری
روغن زیتونبه میزان لازم
ادویه جات مورد نیاز
پودر فلفل سیاهنصف قاشق چای خوری
دانه گشنیز کوبیده شده۱ قاشق چای خوری
پودر پاپریکانصف قاشق چای خوری
پودر زیرهنصف قاشق چای خوری
نمکبه میزان لازم
سس بشامل۱ لیوان

طرز تهیه طاجین مرغ

مرحله اول

برای تهیه طاجین مرغ خوشمزه در ابتدای کار، پیاز را شسته و پوست می کنیم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. سیر را هم ریز خرد می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم. فلفل دلمه ای رنگی را هم خرد کرده و به پیاز اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در یک قابلمه مقداری روغن زیتون می ‌ریزیم و همه را با هم تفت می ‌دهیم تا سبک شود. بعد مرغ را اضافه می‌ کنیم. زمانی که مرغ تغییر رنگ پیدا کرد و تفت خورد، ادویه جات را اضافه می ‌کنیم. قارچ اسلایس شده را هم در این مرحله اضافه می‌ کنیم.

مرحله سوم

قارچ ها که آب انداختند، رب گوجه را اضافه می‌ کنیم. و در آخر سس بشامل را می‌ ریزیم تا مواد غلیظ شوند. برای تهیه سس بشامل، یک قابلمه کوچک برداشته و کمی کره می ریزیم و می گذاریم تا ذوب شود.

مرحله چهارم

آرد را اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. شیر را اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا غلیظ شود. فلفل سیاه را در این مرحله اضافه کرده و بعد خامه را اضافه می کنیم و از روی حرارت برداشته و هم می زنیم تا با هم مخلوط شود.

مرحله پنجم

سس بشامل آماده است که به غذا اضافه می کنیم. مواد طاجین را در ظرف مخصوص فر می‌ گذاریم و روی ظرف را کاملاً با پنیر موزارلا می ‌پوشانیم. بعد شعله بالای فر (گریل) را روشن می ‌کنیم تا پنیرها طلایی شوند. سپس در کنار نان سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 11 شهریور 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.