طرز تهیه کله پاچه خانگی سنتی و خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه کله پاچه خانگی سنتی و خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه کله پاچه کله پاچه یکی از غذاهای سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که معمولا به عنوان صبحانه سرو می شود. در مورد اینکه کله پاچه یک غذای سودمند …

طرز تهیه آلبالو پلو شیرازی خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ

طرز تهیه آلبالو پلو شیرازی خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ

طرز تهیه آلبالو پلو آلبالو پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با روش های تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در …

طرز تهیه ناگت مرغ خوشمزه و مخصوص پفکی به روش بازاری

طرز تهیه ناگت مرغ خوشمزه و مخصوص پفکی به روش بازاری

طرز تهیه ناگت مرغ ناگت مرغ یکی از غذاهای فوری و بسیار خوشمزه بین المللی است که با گوشت مرغ تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی …

طرز تهیه شیرین خورش

شیرین خورش , طرز تهیه شیرین خورش , دستور پخت شیرین خورش

شیرین خورشت یا شیرین قاتق یکی از غذا های سنتی ایرانی است که بیشتر در گیلان تهیه می ‌شود که طرز تهیه آسانی دارد. قاتق به زبانی شمالی به معنی خورشت می ‌باشد. خورش شیرین قاتق هم با مرغ و هم گوشت تهیه می‌ شود و بسته به ذائقه می‌ توان این غذا را شیرین یا ملس تهیه کرد. در شیرین قاتق از کشمش و برگ زردآلو استفاده می‌ شود و همراه با برنج زعفرانی میل شود. نکته مهمی که این غذا را از آلو مسما متمایز می ‌کند وجود کشمش است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرین خورش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرین خورش
پیاز سرخ کرده عسلی۱ کیلو گرم
آلو سیاه۳۰۰ گرم
قیصی نرم۶۰۰ گرم
کشمشنیم کیلو
نمک و فلفلبه مقدار لازم
مرغ۳ تا ۴ تکه

طرز تهیه شیرین خورش

مرحله اول

برای تهیه شیرین خورش خوشمزه و مخصوص در ابتدای کار، آلو، قیصی و کشمش را چند ساعتی خیس می ‌کنیم تاخوب تمیز شوند. مرغ را با پیاز و نمک می‌ گذاریم تا کاملاً بپزد. یک کیلو پیاز را شسته و پوست می کنیم.

مرحله دوم

سپس به صورت خلالی خرد می کنیم. یک تابه را با مقداری روغن روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا داغ شود. سپس پیاز ها را اضافه کرده و تفت می دهیم. وقتی که پیاز ها کامل سرخ شد از تابه خارج می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله وقتی که مرغ به طور کامل پخته شد، مرغ را از قابلمه برداشته و پیاز سرخ شده را در آب مرغ اضافه می کنیم. آب خیلی زیاد نباشد در حدی که پیاز در آن راحت بچرخد. صبر می‌کنیم که پیاز کاملاً بپزد.

مرحله چهارم

در این مرحله باید به خوبی حواسمان به خورشت باشد که تا ته نگیرد و نسوزد. در ادامه آلو را در آن می ‌ریزیم و می‌ گذاریم با پیاز بپزد. بعد از یک ساعت از اضافه کردن آلو، می توانیم قیصی را به قابلمه خورش اضافه کنیم.

مرحله پنجم

در ادامه کشمش را به قابلمه اضافه می ‌کنیم. توجه داشته باشید که پخت این خورشت حدودا ۴ تا ۵ ساعت زمان نیاز دارد تا کاملا جا بیفتد و به همین دلیل باید برای پخت ان صبور باشیم. این نکته قابل ذکر است که این خورشت اصلا آب ندارد.

مرحله ششم

مرغ پخته شده خورشت را می‌توان سرخ کرد و آخر کار آماده شدن غذا، به داخل قابلمه انتقال بدهیم تا کمی با خورش جوش بخورد و مزه خورشت را به خودش بگیرد. سپس در ظرف مناسب می کشیم و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 11 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.