طرز تهیه پنکیک با ماست، یک صبحانه جذاب در کمترین زمان
طرز تهیه پنکیک با ماست در جهان آشپزی، برخی نوآوریها برای سلامتی و افزایش لذت از طعمها انجام میشوند. پنکیک با ماست یکی از این موارد است. در بسیاری از خانوادهها، برخی …
طرز تهیه سس کارامل سریع و آسان برای انواع دسر و شیرینی
طرز تهیه سس کارامل سس کارامل یکی از انواع سسهای بسیار کاربردی در شیرینیپزی است که میتوانید از آن در تهیه انواع کیکها و شیرینیها استفاده کنید، برای آموزش کامل و مرحله …
طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی نرم و خشک با پیمانه
طرز تهیه شیرینی کشمشی شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی ها بسیار پر طرفدار ایرانی است که مانند انواع کیک به همراه چای سرو می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
طرز تهیه چیز کیک هویج خوشمزه و مخصوص به روش قنادی
طرز تهیه چیز کیک هویج
چیز کیک چند سالی است وارد صنعت شیرینی سازی کشور ما شده است. تهیه چیز کیک می تواند بسیار برای ما لذت بخش باشد. از آنجا که مردم ما علاقه فراوانی به خوردن کیک دارند چیز کیک ها خیلی زود توانستند پای ثابت کافی شاپ ها و جمع های دوستانه ما شوند. چیزکیک، دسر لذیذ و محبوبی است که انواع گوناگونی دارد. می توان به عنوان وعده عصرانه یا صبحانه چیز کیک لذیذ و فوق العاده هویج را درست کرد و از مزه بسیار مفید و طبیعی آن لذت برد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چیز کیک هویج در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم چیز کیک هویج | |
بیسکویت پتی بور | ۲۰۰ گرم معادل ۱ بسته |
کره | ۱۰۰ گرم |
پنیر ماسکارپونه | ۲۰۰ گرم معادل ۱ لیوان |
شکر | نصف لیوان |
شیر | ۱ لیوان |
خامه قنادی | ۳۰۰ گرم معادل ۲ لیوان |
پودر ژلاتین | ۳ قاشق غذا خوری |
آب سرد | نصف لیوان |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
هویج آب پز شده و پوره شده | ۳ عدد |
طرز تهیه چیز کیک هویج
مرحله اول
برای تهیه چیز کیک خوشمزه و مخصوص با طعم هویج در ابتدای کار، بیسکویت را داخل مخلوط کن یا میکسر می ریزیم و چند پالس می زنیم تا به خوبی پودر شود. در ادامه کره آب شده را با پودر بیسکویت به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
مرحله دوم
در این مرحله ته قالب کمربندی را با کاغذ روغنی به صورت کامل پوشش می دهیم و مخلوط بیسکویت و کره را ته قالب می ریزیم و با پشت قاشق خوب فشرده می کنیم. سپس درون یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد.
مرحله سوم
در این مرحله داخل یک ظرف مناسب خامه قنادی را با این روش فرم می دهیم تا حجم آن زیاد شود، سپس به آن پنیر و وانیل را اضافه می کنیم و با همزن خوب می زنیم تا مواد به خوبی با هم ترکیب شده و یکدست شوند.
مرحله چهارم
حالا شیر و شکر را روی حرارت می گذاریم تا شکر حل شود و وقتی خنک شد به مخلوط خامه و پنیر اضافه می کنیم و با همزن می زنیم. پودر ژلاتین را همراه آب سرد مخلوط کرده و روی بخار کتری یا سماور قرار می دهیم.
مرحله پنجم
سپس به روش بن ماری آن را درون آب حل می کنیم. سپس به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم. یک قسمت که سفید رنگ است را روی لایه بیسکویتی می ریزیم و داخل یخچال به مدت نیم ساعت قرار می دهیم.
مرحله ششم
در مرحله پایانی به قسمت بعدی پوره هویج را اضافه می کنیم و روی لایه قبلی که بسته شد، می ریزیم و داخل یخچال می گذاریم تا کامل خودش را بگیرد. سپس به آرامی از قالب خارج کرده و در ظرف مناسب سرو می کنیم.
- منبع :
- ashpazkhooooneh