مطالب پر بازدید
عکس‌های جدید مدل هودی زنانه، برای بانوان شیک پوش!

عکس‌های جدید مدل هودی زنانه، برای بانوان شیک پوش!

مدل هودی زنانه هودی زنانه شیک نمادی از راحتی و زیبایی در عین حال است، طراحی‌های نوآورانه و متنوع آن به شما اجازه می‌دهد تا در هر موقعیتی، از یک دورهمی دوستانه …

طرز تهیه دسر سیب داغ خوشمزه و مخصوص به صورت فوری

طرز تهیه دسر سیب داغ خوشمزه و مخصوص به صورت فوری

طرز تهیه دسر سیب داغ دسر سیب داغ یکی از انواع دسرهای خوشمزه و ساده بین المللی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه پاناکوتای وانیلی خوشمزه و مخصوص با رنگ سفید

طرز تهیه پاناکوتای وانیلی خوشمزه و مخصوص با رنگ سفید

طرز تهیه پاناکوتای وانیلی پاناکوتای وانیلی یکی از دسرهای معروف و خوشمزه است که به راحتی قابل تهیه است. این دسر بر پایه شیر و خامه است که با کمک ژلاتین سفت …

طرز تهیه محلبی نسکافه خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه محلبی نسکافه

محلبی نسکافه , طرز تهیه محلبی نسکافه , دستور پخت محلبی نسکافه

محلبی ترکیهر‌ای از محبوب‌ ترین خوراکی ‌ها در ترکیه محسوب می ‌شود. روی این دسر شیرین و خوش طعم با انواع شربت‌ ها وآجیل تزئین می ‌شود. محلبی به شیوه‌ای دیگر در کشور های عربی نیز رواج دارد. همچنین محلبی بسیار شبیه فرنی ایرانی است. در واقع یک دسر بر پایه شیر و آرد و نشاسته است که در کلیه این مناطق تهیه می ‌شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه محلبی نسکافه در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم محلبی نسکافه
شیر۳ لیوان
نشاسته ذرت۳ قاشق غذا خوری سر پر
شکر۵ الی ۶ قاشق غذا خوری
نسکافه فوری۱ قاشق غذا خوری
خامه صبحانه۱۰۰ گرم

طرز تهیه محلبی نسکافه

مرحله اول

برای تهیه محلبی خوشمزه و مخصوص با طعم نسکافه در ابتدای کار، شیر، نشاسته، شکر و پودر نسکافه را درون یک قابلمه می ریزیمف سپس با هم مخلوط می ‌کنیم و می‌ گذاریم روی حرارت و مدام هم می‌ زنیم تا غلیظ شود.

مرحله دوم

پس از اینکه مایه دسر کمی غلیظ شد، آنرا از روی حرارت برداشته، سپس خامه صبحانه را اضافه می‌ کنیم. پس از اینکه خامه را اضافه کردیم، ماسه دسر را سریع هم می ‌زنیم تا خامه صبحانه درون مواد به طور کامل حل شود.

مرحله سوم

دوباره مواد را به مدت یک دقیقه روی حرارت گذاشته و هم می‌ زنیم و بعد از روی حرارت بر می‌ داریم و دسر را در ظرف سرو می ‌ریزیم. کمی که از داغی افتاد داخل یخچال می‌ گذاریم تا کمی ببندد و خنک شود. سپس آن را تزیین و سرو می‌ کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: انواع دسر
آخرین بروز رسانی در : جمعه 22 مرداد 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.