طرز تهیه شیر برنج خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه شیر برنج خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه شیر برنج شیر برنج یکی از دسرهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که امروزه بیشتر به عنوان یک غذای کامل سرو می شود. شیر برنج را به سلیقه خود می …

طرز تهیه دسر بیسکویتی خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه دسر بیسکویتی خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه دسر بیسکویتی دسر بیسکویتی یکی از ساده ترین دسرهای بین المللی است که می توانیم مواد داخل آنرا به سلیقه خود تغییر دهیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه ژله رنگین کمان شیک و خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه ژله رنگین کمان شیک و خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه ژله رنگین کمان ژله رنگین کمان یکی از انواع دسرهای مجلسی و پرطرفدار ایرانی است که می توانیم آنرا با رنگ های متنوعی درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه محلبی نسکافه

محلبی نسکافه , طرز تهیه محلبی نسکافه , دستور پخت محلبی نسکافه

محلبی ترکیهر‌ای از محبوب‌ ترین خوراکی ‌ها در ترکیه محسوب می ‌شود. روی این دسر شیرین و خوش طعم با انواع شربت‌ ها وآجیل تزئین می ‌شود. محلبی به شیوه‌ای دیگر در کشور های عربی نیز رواج دارد. همچنین محلبی بسیار شبیه فرنی ایرانی است. در واقع یک دسر بر پایه شیر و آرد و نشاسته است که در کلیه این مناطق تهیه می ‌شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه محلبی نسکافه در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم محلبی نسکافه
شیر۳ لیوان
نشاسته ذرت۳ قاشق غذا خوری سر پر
شکر۵ الی ۶ قاشق غذا خوری
نسکافه فوری۱ قاشق غذا خوری
خامه صبحانه۱۰۰ گرم

طرز تهیه محلبی نسکافه

مرحله اول

برای تهیه محلبی خوشمزه و مخصوص با طعم نسکافه در ابتدای کار، شیر، نشاسته، شکر و پودر نسکافه را درون یک قابلمه می ریزیمف سپس با هم مخلوط می ‌کنیم و می‌ گذاریم روی حرارت و مدام هم می‌ زنیم تا غلیظ شود.

مرحله دوم

پس از اینکه مایه دسر کمی غلیظ شد، آنرا از روی حرارت برداشته، سپس خامه صبحانه را اضافه می‌ کنیم. پس از اینکه خامه را اضافه کردیم، ماسه دسر را سریع هم می ‌زنیم تا خامه صبحانه درون مواد به طور کامل حل شود.

مرحله سوم

دوباره مواد را به مدت یک دقیقه روی حرارت گذاشته و هم می‌ زنیم و بعد از روی حرارت بر می‌ داریم و دسر را در ظرف سرو می ‌ریزیم. کمی که از داغی افتاد داخل یخچال می‌ گذاریم تا کمی ببندد و خنک شود. سپس آن را تزیین و سرو می‌ کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 22 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.