طرز تهیه موس انار خوشمزه و مخصوص مناسب برای شب یلدا

طرز تهیه موس انار خوشمزه و مخصوص مناسب برای شب یلدا

طرز تهیه موس انار این دسر یک دسر فرانسوی است اما به سادگی تهیه می شود و نیاز به وسایل خاصی ندارد. این دسر را در طعم های مختلف می توان تهیه …

طرز تهیه فالوده کرمانی ساده و خوشمزه با نشاسته در منزل

طرز تهیه فالوده کرمانی ساده و خوشمزه با نشاسته در منزل

طرز تهیه فالوده کرمانی فالوده یکی از نوشیدنی های فصل تابستان است که در کنار بستنی طرفداران زیادی دارد. فالوده در شهر های مختلف متفاوت تهیه می شود. یکی از معروف ترین …

طرز تهیه بستنی دارک چاکلت خوشمزه به روش کافی شاپی

طرز تهیه بستنی دارک چاکلت خوشمزه به روش کافی شاپی

طرز تهیه بستنی دارک چاکلت بستنی دارک چاکلت یکی از انواع بستنی های خوشمزه شکلاتی است که معمولا در کافه ها سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه محلبی نسکافه

محلبی نسکافه , طرز تهیه محلبی نسکافه , دستور پخت محلبی نسکافه

محلبی ترکیهر‌ای از محبوب‌ ترین خوراکی ‌ها در ترکیه محسوب می ‌شود. روی این دسر شیرین و خوش طعم با انواع شربت‌ ها وآجیل تزئین می ‌شود. محلبی به شیوه‌ای دیگر در کشور های عربی نیز رواج دارد. همچنین محلبی بسیار شبیه فرنی ایرانی است. در واقع یک دسر بر پایه شیر و آرد و نشاسته است که در کلیه این مناطق تهیه می ‌شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه محلبی نسکافه در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم محلبی نسکافه
شیر۳ لیوان
نشاسته ذرت۳ قاشق غذا خوری سر پر
شکر۵ الی ۶ قاشق غذا خوری
نسکافه فوری۱ قاشق غذا خوری
خامه صبحانه۱۰۰ گرم

طرز تهیه محلبی نسکافه

مرحله اول

برای تهیه محلبی خوشمزه و مخصوص با طعم نسکافه در ابتدای کار، شیر، نشاسته، شکر و پودر نسکافه را درون یک قابلمه می ریزیمف سپس با هم مخلوط می ‌کنیم و می‌ گذاریم روی حرارت و مدام هم می‌ زنیم تا غلیظ شود.

مرحله دوم

پس از اینکه مایه دسر کمی غلیظ شد، آنرا از روی حرارت برداشته، سپس خامه صبحانه را اضافه می‌ کنیم. پس از اینکه خامه را اضافه کردیم، ماسه دسر را سریع هم می ‌زنیم تا خامه صبحانه درون مواد به طور کامل حل شود.

مرحله سوم

دوباره مواد را به مدت یک دقیقه روی حرارت گذاشته و هم می‌ زنیم و بعد از روی حرارت بر می‌ داریم و دسر را در ظرف سرو می ‌ریزیم. کمی که از داغی افتاد داخل یخچال می‌ گذاریم تا کمی ببندد و خنک شود. سپس آن را تزیین و سرو می‌ کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 22 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.