مطالب پر بازدید
طرز تهیه بادام شور بو داده خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه بادام شور بو داده خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه بادام شور بادام شور یکی از انواع خوراکی های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. در این روش بادام با روشی خاص …

طرز تهیه ترشی فلفل سبز همدانی خوشمزه و مجلسی تند و شیرین

طرز تهیه ترشی فلفل سبز همدانی خوشمزه و مجلسی تند و شیرین

طرز تهیه ترشی فلفل سبز ترشی فلفل سبز یکی از انواع ترشی های خوشمزه و خوشرنگ ایرانی است که علاوه بر اینکه می توانید از آن به عنوان یک چاشنی خوشمزه استفاده …

خواص و مضرات گیاه انجدان در طب سنتی: هشدارها و کاربردها

خواص و مضرات گیاه انجدان در طب سنتی: هشدارها و کاربردها

خواص گیاه انجدان گیاه انجدان رومی، که در میان گونه‌های گیاهی اروپا از اهمیت برجسته‌ای برخوردار است، در سراسر جهان، به ویژه در کشورهایی چون آلمان، ایالات متحده امریکا، مجارستان، جمهوری چک، …

طرز تهیه لواشک بلوبری خوشمزه و سالم به روش خانگی

طرز تهیه لواشک بلوبری

لواشک بلوبری , طرز تهیه لواشک بلوبری , دستور پخت لواشک بلوبری

لواشک، یک خوراکی است که از شیره قوام آماده و غلیظ شده میوه ها بدست می ‌آید. می‌توان در صورت تمایل، مواد طعم دهنده دلخواه را به لواشک ها اضافه نمود. نمک، گلپر و جوهر لیمو از جمله این طعم دهنده ها هستند. بلوبری یکی از میوه‌ های خوشمزه ای است که بیشتر افراد تمایل دارند از آن استفاده کنند. می ‌توان این میوه خوشمزه را به تنهایی میل نمود یا از آن لواشک تهیه کرد. بلوبری یا همان زغال اخته آبی سرشار از ویتامین C، ویتامین K، منگنز و سایر آنتی اکسیدان ‌هایی است که به سلامت بدن کمک می‌ کنند. می‌توان آلو و شلیل یا هر میوه دیگری را هم برای درست کردن لواشک میوه با هم ترکیب کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لواشک بلوبری در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم لواشک بلوبری
بلوبری۷۰۰ گرم
نمکبه مقدار لازم

طرز تهیه لواشک بلوبری

مرحله اول

برای تهیه لواشک خوشمزه و مخصوص با طعم بلوبری در ابتدای کار، بلوبری را خوب می‌شوییم و در یک قابلمه می‌ ریزیم. سپس به اندازه یک سوم لیوان روی آن آب جوش می‌ ریزیم و کمی هم نمک به آن اضافه می‌ کنیم.

مرحله دوم

سپس به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه می‌ گذاریم با حرارت ملایم تا به طور کامل بپزد. در ادامه مایه لواشک را با بلندر یا گوشتکوب برقی خوب له می ‌کنیم تا یکدست شوند، سپس دوباره به مدت ۵ دقیقه روی شعله قرار می‌ دهیم.

مرحله سوم

مواد را از صافی رد می ‌کنیم و روی ظرف مد نظر که سلفون کشیده ایم، مواد را به طور یکسان پخش می ‌کنیم و جلوی نور مستقیم آفتاب می ‌گذاریم تا خشک شود. تقریبا ۲ روز طول می‌ کشد تا درست شود. ضخامت لواشک بستگی به سلیقه دارد.

مواد لازم لواشک میوه
شلیلبه میزان دلخواه
آلو زردبه میزان دلخواه
آلو قرمز (۲ نوع)به میزان دلخواه
نمکبه میزان لازم
شکر برای طعم ملس۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه لواشک میوه

مرحله اول

برای تهیه لواشک خوشمزه و مخصوص با طعم چند میوه در ابتدای کار، مقداری شلیل، آلوی زرد و دو نوع آلوی قرمز را به خوبی می‌شوییم و از وسط ۴ قسمت می ‌کنیم و هسته آنها را می ‌گیریم و در قابلمه می‌ ریزیم.

مرحله دوم

سپس روی آن مقدار کمی نمک و نصف لیوان آب جوش اضافه می ‌کنیم و تا زمانی که میوه ها کاملا له شدند، می ‌گذاریم تا به خوبی بپزند. می ‌توان برای طعم ملس شکر هم اضافه کنیم. سپس با بلندر له می کنیم.

مرحله سوم

سپس دوباره به مدت ۵ دقیقه روی حرارت می‌گذاریم تا خوب غلیظ شود. مواد را از صافی رد می ‌کنیم و روی ظرف که سلفون کشیده بودیم، به طور یکسان پخش می ‌کنیم و جلوی نور مستقیم آفتاب می ‌گذاریم.

مرحله چهارم

یک روش دیگر هم هست که می‌توان در فر لواشک را آماده کرد. سینی فر را برای مدت ۲ الی ۳ ساعت در بالاترین طبقه فر که از قبل روی کمترین دمای فر گرم شده، می‌گذاریم. دمای فر حدود ۱۲۰ الی ۱۳۰ درجه سانتی گراد انتخاب می شود.

مرحله پنجم

بعد از این مدت رنگ کناره های لواشک تیره تر شده و لواشک آب خود را از دست داده و سفت می ‌شود. در صورتی که کناره ها تیره شده بود ولی لواشک هنوز نرم بود،  فر را خاموش می‌ کنیم و به سراغ مرحله بعدی می رویم.

مرحله ششم

در این مرحله لواشک را بیرون می‌آوریم تا یکی دو ساعت بیرون بماند و بعد دوباره فر را روشن کرده و لواشک را داخل آن می ‌گذاریم. در این صورت بدون سوختن کناره ها، لواشک به صورت مرحله ای سفت می ‌شود.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : شنبه 9 مرداد 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.