طرز تهیه چای مراکشی خوشمزه و مخصوص با دارچین و نعنا

طرز تهیه چای مراکشی

چای مراکشی , طرز تهیه چای مراکشی , دستور پخت چای مراکشی

چای از دیرباز مورد توجه افراد زیادی در محدوده آسیا و خاورمیانه، آفریقا و انگلیس بوده است. چای مراکشی همانطور که از نامش پیداست مربوط به کشور مراکش بوده و با چای سبز و نعنا و دارچین تهیه می شود. این چای به روش بقیه چای ها دم می کشد و نیاز به جوشاندن ندارد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چای مراکشی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم چای مراکشی
چای سبز۲ قاشق چای خوری
برگ نعناع۸ عدد
چوب دارچین۲ تکه
آب جوشبه مقدار لازم
نبات نی دار۱ عدد
لیمو ترش تازه۱ عدد

طرز تهیه چای مراکشی

مرحله اول

برای تهیه چای خوشمزه و مخصوص به روش مراکشی ابتدا یک قوری مناسب انتخاب می کنیم، سپس چای سبز را به همراه چوب دارچین و برگ نعناع درون آن می ریزیم. در ادامه آب جوش را به قوری اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله درب قوری را قرار می دهیم، سپس آنرا روی بخار کتری یا سماور قرار می دهیم تا چای دم بکشد.برای دم کشیدن چای به طور کامل به ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان نیاز داریم. پس از گذشت این زمان چای تقریبا آماده است.

مرحله سوم

حالا در این مرحله چند بار پای را در لیوان ریخته و دوباره به قوری بر می گردانیم. می توان این چای را به همین شکل در فرنچ پرس سرو نمود. این چای خوشمزه و خوش عطر را در کنار نبات و برش لیمو سرو می کنیم.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

ممنون که اولین امتیاز را دادید!

دسته بندی: انواع نوشیدنی
بروز رسانی توسط در پنج شنبه 7 مرداد 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.