طرز تهیه بامیه هندی خوشمزه و مخصوص به صورت حلقه ای

طرز تهیه بامیه هندی خوشمزه و مخصوص به صورت حلقه ای

طرز تهیه بامیه هندی بامیه هندی یکی از شیرینی های خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه همانطور که از نامش مشخص است اصالتی هندی …

طرز تهیه پنکیک خانگی ساده و خوشمزه پفکی برای صبحانه

طرز تهیه پنکیک خانگی ساده و خوشمزه پفکی برای صبحانه

طرز تهیه پنکیک خانگی پنکیک یکی از انواع صبحانه های خوشمزه بین المللی است که به دلیل اینکه در تابه های کوچک تهیه می شود با نام پنکیک شهرت یافته است. پنکیک …

طرز تهیه پنکیک موزی خوشمزه و مخصوص به روش هتلی

طرز تهیه پنکیک موزی خوشمزه و مخصوص به روش هتلی

طرز تهیه پنکیک موزی پنکیک موزی یکی از انواع پنکیک های بسیار پر طرفدار و خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این پنکیک خوشمزه هم مانند دیگر …

طرز تهیه کرپ کیک

طرز تهیه کرپ کیک وانیلی وانیلی رولی بدون فر رولت فیلم شکلاتی آپارات

کرپ کیک یک دسر بسیار خوشمزه است که از دولایه کرپ و کرم تهیه شده است و روی آن را با شیر شکلات تزیین می کنند. این کرپ را می توان به عنوان دسر در مهمانی ها سرو نمود. این کرپ بافت خاص و متفاوتی با دسر های دیگر دارد و می توان بین آن از هر ماده کرمی دیگری به دلخواه استفاده کرد. حتی می توان بین کرپ ها از میوه های مختلف یا مغزیجات برای مقوی و خوشمزه تر شدن کرپ کیک استفاده کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کرپ کیک در ادامه با سایت اموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کرپ کیک
شیر۳ لیوان
نشاسته ذرتدو و نیم قاشق غذا خوری
آرد قنادی۲ قاشق غذا خوری
شکرنصف لیوان
وانیل۱ قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ۱ عدد
خامه صبحانه۱۰۰ میلی لیتر
مواد لازم برای کرپ
تخم مرغ۲ عدد
شیر۲ لیوان
شکر۶ قاشق غذا خوری
روغننصف فنجان
کاکائو۲ قاشق غذا خوری
مواد لازم برای رویه
شکلات پودر شدهنصف بسته
شیر۱ فنجان

طرز تهیه کرپ کیک

مرحله اول

برای تهیه کرپ خوشمزه و مخصوص به صورت کیک در ابتدای کار، کرم را تهیه می کنیم. برای این کار یک قابلمه برداشته و شیر و نشاسته و شکر و آرد قنادی و زرده تخم مرغ را درون آن می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

مرحله دوم

سپس روی حرارت قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا غلیظ شود و شروع به جوشیدن کند. سپس وانیل را اضافه کرده و ۲ دقیقه دیگر می گذاریم بجوشد. از روی حرارت برداشته و می گذاریم کنار تا خنک شود.

مرحله سوم

وقتی که خنک شد، خامه را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا یکدست شود. یک کاسه دیگر برداشته و مواد کرپ را درون آن می ریزیم. تخم مرغ و شیر و شکر و روغن را اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست شود.

مرحله چهارم

کاکائو را هم اضافه کرده و مخلوط می کنیم. سپس یک تابه تفلون را برداشته و کمی کف آن را چرب می کنیم. سپس روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا داغ شود. یک ملاقه از مواد کرپ را درون آن می ریزیم و نازک می کنیم.

مرحله پنجم

توجه داشته باشید که از آن جا که کرپ ها نازک است نیاز به پخت دو طرفه ندارد. با این مقدار مواد، ۱۰ کرپ به ما می دهد. بعد از پختن همه کرپ ها و خنک شدنشان، ۲ قاشق غذا خوری کرم را در وسط یک کرپ قرار می دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله می توان قبل از پیچیدن، مقداری فندق و بادام زمینی و چیپس شکلاتی به دلخواه روی آن اضافه کرد. در ادامه کرپ ها را می پیچیم و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا به خوبی استراحت کند.

مرحه هفتم

سپس شیر و شکلات پودر شده را با هم ترکیب می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا یکدست شود. سپس از روی حرارت برداشته و وقتی که خنک شد، روی کرپ های پیچیده شده می ریزیم و در ظرف مناسب سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 6 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.