طرز تهیه پنکیک با ماست، یک صبحانه جذاب در کمترین زمان
طرز تهیه پنکیک با ماست در جهان آشپزی، برخی نوآوریها برای سلامتی و افزایش لذت از طعمها انجام میشوند. پنکیک با ماست یکی از این موارد است. در بسیاری از خانوادهها، برخی …
طرز تهیه سس کارامل سریع و آسان برای انواع دسر و شیرینی
طرز تهیه سس کارامل سس کارامل یکی از انواع سسهای بسیار کاربردی در شیرینیپزی است که میتوانید از آن در تهیه انواع کیکها و شیرینیها استفاده کنید، برای آموزش کامل و مرحله …
طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی نرم و خشک با پیمانه
طرز تهیه شیرینی کشمشی شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی ها بسیار پر طرفدار ایرانی است که مانند انواع کیک به همراه چای سرو می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
طرز تهیه کرپ رنگی خوشمزه و مخصوص مناسب صبحانه و عصرانه
طرز تهیه کرپ رنگی
پنکیک یا کرپ، یک صبحانه اروپایی است که در تابه طبخ می شود و با میوه های مختلف، عسل، شکلات آب شده و مغزیجات متنوع تزیین و سرو می شود. کرپ رنگی با استفاده از رنگ های طبیعی رنگ می شود و در تابه طبخ می گردد. سپس کرپ ها را کنار هم گذاشته و سرو می کنند. این کرپ ها به دلیل داشتن رنگ های مختلف، برای کودکان بسیار جذاب است و می توان به عنوان صبحانه یا در جشن های تولد به عنوان عصرانه برای آن ها سرو نمود، برای مشاهده آموزش طرز تهیه کرپ رنگی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم کرپ رنگی | |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | یک و نیم قاشق غذا خوری |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
روغن آفتابگردان | ۶ قاشق غذا خوری |
شیر | سه و نیم لیوان |
آرد | سه و نیم لیوان |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چای خوری |
چغندر آب پز پوره شده | ۱ قاشق غذا خوری |
اسفناج پخته له شده | ۱ قاشق غذا خوری |
پودر کاکائو | ۱ قاشق چای خوری |
طرز تهیه کرپ رنگی
مرحله اول
برای تهیه کرپ مجلسی در ابتدای کار، یک کاسه عمیق بر می داریم. نصف مقدار شیر را درون آن می ریزیم. سپس تخم مرغ و شکر و نمک و روغن و آرد و بکینگ پودر را به آن اضافه کرده و با همزن دستی می زنیم تا یک دست شود.
مرحله دوم
وقتی خمیر یکدست شد، شیر باقی مانده را به آن اضافه کرده و به خوبی مواد را مخلوط می کنیم تا شیر به طور کامل جذب خمیر شود. خمیر را در ۵ کاسه مجزا تقسیم می کنیم. سپس به هر قسمت از آن رنگ های طبیعی اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله یک قسمت لبو پوره شده را اضافه کرده و هم می زنیم تا قرمز شود. قسمت دوم اسفناج له شده را اضافه کرده و هم می زنیم تا سبز رنگ شود. در ادامه پودر کاکائو را اضافه می کنیم تا به رنگ قهوه ای روشن در آید.
مرحله چهارم
در قسمت چهارم، زعفران یا رنگ زعفرانی را اضافه می کنیم تا زرد شود. در قسمت پنجم هم بدون با همان رنگی که دارد طبخ می شود. لگر خمیر غلیظ بود، می توان چند قاشق شیر به آن اضافه کرد. یک تابه را چرب کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا گرم شود.
مرحله پنجم
سپس یک ملاقه از مواد را درون تابه می ریزیم و روی تابه پهن می کنیم. وقتی که شروع به حباب زدن کرد، آن را بر می گردانیم. وقتی دو طرف پخته شد، از تابه خارج می کنیم. کرپ ها را به صورت رنگی کنار هم سرو می کنیم.
- منبع :
- اینستاگرام sarya.zorbay