طرز تهیه کله پاچه خانگی سنتی و خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه کله پاچه خانگی سنتی و خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه کله پاچه کله پاچه یکی از غذاهای سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که معمولا به عنوان صبحانه سرو می شود. در مورد اینکه کله پاچه یک غذای سودمند …

لیست آموزش تهیه غذاهای نونی بدون گوشت برای شام و ناهار

لیست آموزش تهیه غذاهای نونی بدون گوشت برای شام و ناهار

غذای نونی بدون گوشت غذاهای نونی از مهم ترین غذاها در رژیم غذایی ما ایرانی ها هستند و در کنار غذاهای برنجی عمده ترین قسمت رژیم غذایی ما را در بر می …

طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد تبوله سالاد تبوله یکی از انواع سالادهای خوشمزه و بسیار معروف عربی است که با مواد متنوعی تهیه می شود. این سالاد خوشمزه را علاوه بر اینکه می توانیم …

طرز تهیه ماست کباب

ماست کباب , طرز تهیه ماست کباب , دستور پخت ماست کباب با مرغ

یکی از انواع جوجه کباب ها، جوجه کباب ماستی است که دارای طعم فوق العاده عالی و بی نظیری است و به خاطر ترد و خوشمزه بودن، طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است. جوجه کباب ماستی طعم متفاوت و خوشمزه ای دارد و این جوجه کباب خوشمزه به منظور پذیرایی از مهمان ها بسیار مناسب می ‌باشد که نحوه تهیه آن بسیار ساده است و به راحتی می ‌توان در مهمانی ها و دور همی ها، آن را تهیه و نوش جان کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماست کباب در ادامه با سایت آموزش چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
فیله مرغ۱۲ عدد
فلفل دلمه رنگی۳ عدد
پیاز۱ عدد
ماستیک و نیم پیمانه
روغن زیتون۳ قاشق غذا خوری
قارچ۱۰ عدد
کره۳۰ گرم
زعفران دم کرده۱ قاشق غذا خوری
اورگانو۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا۱ قاشق چای خوری
پول بیبر و پودر سیر۱ قاشق چای خوری
لیمو ترش تازهنصف ۱ عدد

طرز تهیه ماست کباب

مرحله اول

برای تهیه کباب خوشمزه و مخصوص با ماست ، ابتدا ماست پرچرب را درون یک ظرف مناسب می‌ ریزیم و روغن زیتون را به آن اضافه کرده و سپس ادویه ها را به آن اضافه می ‌کنیم. اورگانو و نصف لیموی تازه را هم اضافه می‌ کنیم.

مرحله دوم

فیله های مرغ را که به صورت مکعبی به یک اندازه برش زده ایم را درون مواد می‌ ریزیم و خوب با هم مخلوط می‌ کنیم.فلفل دلمه های رنگی و پیاز را هم به شکل مکعب برش می‌ زنیم و مواد را باهم مخلوط می ‌کنیم.

مرحله سوم

سپس به همراه فیله های مرغ مزه دار شده دو ساعت درون یخچال استراحت می‌ دهیم. در ادامه کره آب شده و زعفران را درون یک ظرف با هم مخلوط می‌ کنیم. سراغ فیله های مزه دار شده می ‌رویم. یک دانه از فیله ها را به سیخ می‌ کشیم.

مرحله چهارم

سپس مابین آن از سبزیجاتف فلفل دلمه یا پیاز می ‌گذاریم و دوباره فیله بعدی را به سیخ می ‌زنیم و به همین ترتیب سیخ ها را آماده می ‌کنیم. سپس قارچ ها را که از وسط نصف کرده ایم درون مواد مرینت می‌ریزیم و دو الی سه دقیقه هم می‌زنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله بعد آن ها را به سیخ می‌ کشیم. تابه را به مدت ۵ دقیقه روی حرارت قرار می ‌دهیم تا داغ شود. سپس فیله های به سیخ کشیده شده را روی تابه به مدت هر طرف ۸ تا ۱۰ دقیقه قرار می دهیم تا مغز پخت شود.

مرحله ششم

وقتی که مغز پخت شد، از مخلوط کره و زعفران روی آن می ‌ریزیم تا کباب خوش رنگ شود. قارچ را هم به همین ترتیب با مخلوط کره و زعفران، کبابی می‌ کنیم و در کنار کته به همراه لیمو و سبزی ریحان درون ظرف مناسب سرو می‌ کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 3 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.