مطالب پیشنهادی
طرز تهیه شیر برنج خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه شیر برنج خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه شیر برنج شیر برنج یکی از دسرهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که امروزه بیشتر به عنوان یک غذای کامل سرو می شود. شیر برنج را به سلیقه خود می …

طرز تهیه دسر بیسکویتی خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه دسر بیسکویتی خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه دسر بیسکویتی دسر بیسکویتی یکی از ساده ترین دسرهای بین المللی است که می توانیم مواد داخل آنرا به سلیقه خود تغییر دهیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه ژله رنگین کمان شیک و خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه ژله رنگین کمان شیک و خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه ژله رنگین کمان ژله رنگین کمان یکی از انواع دسرهای مجلسی و پرطرفدار ایرانی است که می توانیم آنرا با رنگ های متنوعی درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه دسر انبه ژله ای خوشمزه و سالم با بستنی در منزل

طرز تهیه دسر انبه

طرز تهیه دسر انبه با بستنی و موز دسر انبه بیسکویت انواع دسر با انبه طرز تهیه دسر لیوانی انبه دسر با انبه نی نی سایت دسر انبه آپارات دسر انبه برای کودکان

دسر انبه یک دسر بسیار خوشمزه و زیبا است که با استفاده از پودر ژلاتین و مخلوط شیر و انبه تهیه می شود. این انبه سرشار از انتی اکسیدان و ویتامین سی هستند که برای افزایش ایمنی و سلامت بدن مفیدند. این دسر را می توان به صورت دو لایه نیز تهیه کرد. برای لایه زیری از مخلوط پودینگ و بیسکویت پتی بور استفاده نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر انبه در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم دسر انبه
انبه۱ عدد
بستنی وانیلی۱ استکان
شیر۱ استکان
پودر ژلاتین۲ قاشق غذا خوری
بیسکوییت پتی بوربه مقدار دلخواه
پودر پودینگ آماده۱ عدد

طرز تهیه دسر انبه

مرحله اول

برای تهیه خوشمزه و مخصوص با انبه در ابتدای کار، پودر ژلاتین را روی کمی آب سرد می ریزیم و اجازه می دهیم تا حالت اسفنجی به خود بگیرد. در ادامه آنرا روی بخار کتری یا سماور قرار می دهیم تا به روش بن ماری حل شود.

مرحله دوم

پس از اینکه حل شد، آنرا از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا سرد شود. انبه را پوست کنده و خرد می کنیم. با بستنی وانیلی و شیر درون مخلوط کن می ریزیم. ژلاتین حل شده را به آن اضافه کرده و با هم میکس می کنیم تا یک دست شود.

مرحله چهارم

سپس دسر را درون ظرف مورد نظر می ریزیم و می گذاریم داخل یخچال تا حدود ۶ تا ۸ ساعت استراحت کند و خودش را بگیرد. می توان برای لایه زیر دسر از مخلوط پودینگ و بیسکویت پتی بور استفاده کرد یا به همان صورت یک لایه تهیه و سرو نمود.

مرحله چهارم

برای لایه بیسکوییتی پودر پودینگ آماده را طبق آن چه پست جلد نوشته شده است تهیه می کنیم. سپس بسکوییت خرد شده را درون آن می ریزیم و مخلوط می کنیم و به عنوان یک لایه درون قالب ریخته و می گذاریم تا ببندد.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 7 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.