طرز تهیه دسر کیوی خوشمزه و مخصوص به صورت دو رنگ

طرز تهیه دسر کیوی خوشمزه و مخصوص به صورت دو رنگ

طرز تهیه دسر کیوی دسر کیوی یکی از انواع دسرهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این دسر خوشمزه از دسرهای فصلی محسوب می شود …

طرز تهیه سمنو ساده خانگی مقوی و خوشمزه به روش اصفهانی

طرز تهیه سمنو ساده خانگی مقوی و خوشمزه به روش اصفهانی

طرز تهیه سمنو سمنو یکی از دسرهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که بر خلاف دیگر دسرها زمان زیادی برای تهیه آن نیاز است، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی …

طرز تهیه سان شاین خوشمزه و مخصوص به روش کافی شاپی

طرز تهیه سان شاین خوشمزه و مخصوص به روش کافی شاپی

طرز تهیه سان شاین سان شاین یک دسر شیک و مجلسی است که در لیوان یا جام های بلند سرو می شود. این دسر را می توان به عنوان میان وعده یا …

طرز تهیه معجون بستنی

طرز تهیه معجون بستنی نعمت ساده خانگی ساندویچ بستنی خوشمزه

معجون بستنی یک دسر خیلی خوشمزه است که به صورت لایه ای تهیه می شود. لایه اول آن ساندویچ بستنی است. برای تهیه ساندویچ بستنی لازم است نان ساندویچ ها در فر طبخ شود. بستنی هم از بستنی آماده یا بستنی هایی که در خانه تهیه می شود می توان استفاده کرد. برای لایه دوم از مخلوط پنیر و خامه استفاده شده است. در مخلوط سوم از اسنیکرز های فندقی آب شده با خامه تهیه می شود. این دسر خوشمزه نیاز داردکه ۶ ساعت درون فریزر و ۱ساعت در یخچال استراحت کند تا آماده شود. این دسر یا بستنی را می توان برای مهمانی های خاص تهیه و سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه معجون بستنی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لایه اول ( ساندویچ بستنی)
آردیک و یک چهارم پیمانه
تخم مرغ۱ عدد
شکر۱ پیمانه
کره نرم شدهنصف پیمانه
نمکیک چهارم قاشق چای خوری
بکینگ پودریک چهارم قاشق چای خوری
پودر کاکائونصف پیمانه
جوش شیرین۱ قاشق چای خوری
بستنیبه مقدار لازم
مواد لازم برای لایه دوم
خامه۲۰۰ گرم
دریم ویپ یا پودر خامه۲ بسته یا ۶۸ گرم پودر خامه
پنیر کیبی۷ عدد
شیر عسلی۱ قوطی
مواد لازم برای لایه سوم
نانی یا اسنیکرز فندقی یا هر شکلات مغز دار دیگه۶ عدد
خامه۲۰۰ گرم

طرز تهیه معجون بستنی

مرحله اول

برای تهیه معجون بستنی نیاز به ساندویچ بستنی داریم. برای همین، در ابتدای کار، لایه ساندویچ بستنی را تهیه می کنیم. در ادامه کره را نیم ساعت زودتر در دمای محیط قرار می دهیم تا نرم شود. سپس درون یک کاسه می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله تخم مرغ را به همراه شکر به کره اضافه کرده و با همزن می زنیم تا نرم و یک دست شود. مواد خشک از جمله آرد و پودر کاکائو و جوش شیرین و بکینگ پودر و نمک را درون یک کاسه می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

سپس کم کم به مخلوط کره ای اضافه می کنیم و مرتب و به آرامی هم می زنیم تا یک خمیر نرمی بدست آید. خمیر به دست آمده را درون کیسه فریزر می گذاریم و ۱ ساعت در یخچال استراحت می دهیم تا به خوبی سرد شود.

مرحله چهارم

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود. خمیر شکلاتی را از یخچال خارج می کنیم. و با کمک وردنه روی سطح کار پهن می کنیم. برای راحتی کار، خمیر را مابین دو کاغذ روغنی یا دو کیسه نایلونی قرار می دهیم و سپس با وردنه پهن می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله خمیر را قالب می زنیم. در ادامه داخل یک سینی مناسب فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم و خمیرهای قالب زده را با فاصله روی کاغذ می گذاریم و در فر گرم شده، به مدت ۱۰ دقیقه قرار می دهیم تا شیرینی ها بپزند.

مرحله ششم

اگر در زمان انتقال خمیر به سینی، خمیر شل شد چند دقیقه در فریزر قرار می دهیم تا خمیر خودش را بگیرد. پس از پخت، شیرینی ها را از فر خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا خنک شوند.وقتی شیرینی ها خنک شد، ما بین دو شیرینی را بستنی قرار می دهیم.

مرحله هفتم

سپس ساندویچ بستنی ها را ۱ ساعت درون فریزر می گذاریم تا خوب سرد و سفت شود. حال به تهیه معجون بستنی می پردازیم. یک ظرف مناسب برداشته و ۴ تا ۵ عدد ساندیچ بستنی ها را کف آن می چینیم. برای لایه دوم، یک کاسه بر می داریم.

مرحله هشتم

سپس خامه و دریم ویپ و پنیر کیبی را با هم درون کاسه می ریزیم. سپس شیر عسلی را روی آن می ریزیم و بهم می زنیم تا یکدست شود. سپس روی ساندویچ بستنی ها به آرامی می ریزیم. برای لایه سوم نان یا اسنیکرز ها را با خامه مخلوط می کنیم.

مرحله نهم

و داخل ماکرویو قرار می دهیم تا ذوب شود. می توان به روش بن ماری و روی بخار کتری این کار را انجام داد. سپس روی لایه دوم می ریزیم و درون فریزر به مدت ۶ ساعت قرار می دهیم تا ببندد. سپس ۱ ساعت درون یخچال قرار می دهیم. و آن را سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 25 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.