طرز تهیه موچی شیرینی ژاپنی خوشمزه و مخصوص پذیرایی

طرز تهیه موچی شیرینی ژاپنی

طرز تهیه موچی شیرینی ژاپنی , دستور پخت موچی شیرینی ژاپنی

موچی شیرینی ژاپنی یک شیرینی خاص و خوشمزه است که از مغزیجات و ترکیبات مغزی مختلف می توان آن را پر کرد. در دستور زیر از بادام زمینی و کره بادام زمینی برای این کار استفاده می شود. کاور دور شیرینی از خمیر بخار پز شده و لطیفی بدست می آید که در آن از آرد و آرد برنج استفاده شده است. این شیرینی را می توان برای پذیرایی یا در مهمانی ها به عنوان دسر تهیه و سرو نمود. این شیرینی نیاز به فر ندارد و در بخار پز پخته می شود. این شیرینی به دلیل وجود مغزیجات بسیار مقوی و مفید است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه موچی شیرینی ژاپنی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم موچی شیرینی ژاپنی
بادام زمینی۱۰۰ گرم معادل ۱ پیمانه
شکر۳ قاشق غذا خوری
کره بادام زمینی۵ قاشق غذا خوری
آرد برنج۱۰۰ گرم
نشاسته۱۵ گرم معادل ۲ قاشق غذا خوری
پودر شکر۲۵ گرم معادل ۳ قاشق غذا خوری
آب۱۳۰ گرم معادل نصف پیمانه و ۱ قاشق غذا خوری
روغن۱ قاشق غذا خوری
آرد برنج برای رومال۲ قاشق غذا خوری
رنگ خوراکی دلخواهبه مقدار لازم

طرز تهیه موچی شیرینی ژاپنی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی خوشمزه موچی به روش ژاپنی در ابتدای کار، بادام زمینی را درون یک غذا ساز می ریزیم و کمی میکس می کنیم تا خرد شود. سپس شکر را هم به آن اضافه کرده و آسیاب می کنیم. بعد از آن کره بادام زمینی را به آن اضافه می کنیم.

مرحله دوم

سپس به خوبی میکس می کنیم و کنار می گذاریم. در یک کاسه دیگر آرد برنج و نشاسته و پودر شکر را با هم درون کاسه می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم. آب را به آن اضافه کرده و هم می زنیم. روغن را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا یکدست شود.

طرز تهیه موچی شیرینی ژاپنی

ظرف مورد نظر را چرب کرده و روغن اضافه را جمع می کنیم و مواد را درون ظرف می ریزیم و در بخار پز قرار می دهیم تا بپزد. حدود ۱۵ دقیقه لازم است تا بپزد. در این فاصله آرد برنج را درون تابه ریخته و روی حرارت تفت می دهیم.

مرحله چهارم

تفت دادن حدود ۷ دقیقه طول می کشد تا خامی آرد نیز گرفته شود. خمیر پخته شده را روی میز کار می ریزیم و با دستکش و قاشق پلاستیکی ورز می دهیم. خمیر داغ است و در ابتدای کار ورز دادن آن سخت است اما آنقدر ادامه می دهیم تا خمیر خنک شود.

مرحله پنجم

سپس با دست به خوبی ورز می دهیم. رنگ را به خمیر اضافه کرده و مجدد ورز می دهیم. انقدر این کار را انجام دهیم تا یک خمیر کش دار و چسبنده ایجاد شود. خمیر را به قسمت های ۱۵ گرمی تقسیم می کنیم. این خمیر حدود ۱۰ قسمت می شود.

طرز تهیه موچی شیرینی ژاپنی

هر کدام از قسمت ها را به صورت دایره درست می کنیم و باز می کنیم. سپس از مواد بادام زمینی آن را پر کرده و می بندیم. خمیر را درون آرد برنج بو داده می غلتانیم و با قلمو آرد اضافه آن را می گیریم. و در ظرف مناسب سرو قرار می دهیم.

چه امتیازی میدی؟
بروز رسانی توسط در پنج شنبه 13 خرداد 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.