طرز تهیه ماقوت زعفرانی خوشمزه و مخصوص به روش یزدی

طرز تهیه ماقوت زعفرانی خوشمزه و مخصوص به روش یزدی

طرز تهیه ماقوت ماقوت یکی از انواع دسرهای خومزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به یزد می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چیشی همراه …

طرز تهیه پلمبیر آناناس دسر خوشمزه و مخصوص با ژله و خامه

طرز تهیه پلمبیر آناناس دسر خوشمزه و مخصوص با ژله و خامه

طرز تهیه پلمبیر آناناس پلمبیر آناناس یک دسر معروف و خوشمزه است که به راحتی قابل تهیه است. این دسر بر پایه شیر و خامه است که با کمک پودر ژلاتین و …

طرز تهیه شیر عسلی غلیظ و فوری به همراه فوت و فن ها

طرز تهیه شیر عسلی غلیظ و فوری به همراه فوت و فن ها

طرز تهیه شیر عسلی شیر عسلی یکی از موادی است که در تهیه انواع دسرها، بستنی ها و شیرینی ها مورد استفاده قرار می گیرد. اگر بخواهیم شیر عسلی را به صورت …

طرز تهیه موس انار

طرز تهیه موس انار شب یلدا خوشمزه مجلسی

این دسر یک دسر فرانسوی است اما به سادگی تهیه می شود و نیاز به وسایل خاصی ندارد. این دسر را در طعم های مختلف می توان تهیه نمود. یکی از این طعم ها، طعم انار است که با استفاده از ژله انار تهیه می شود. در این دستور به راحتی و در زمان اندک می توان یک دسر خاص تهیه نمود. این دسر به صورت تک نفره در لیوان یا جام های مناسب سرو می شود که می توان در جشن های تولد یا مهمانی ها، درست کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه موس انار در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم موس انار
پودر ژله انار۲ بسته
پنیر خامه ای ماسکارپونه۲۰۰ گرم
پودر قند۱ قاشق غذا خوری
آب۱ لیوان
خامه قنادی۳۰۰ گرم
شیر۱ لیوان

طرز تهیه موس انار

مرحله اول

برای تهیه موس خوشمزه با طعم انار در ابتدای کار، پودر ژله را با یک لیوان آّب مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا پودر ژله حل و مخلوط ژله شفاف شود. سپس از روی حرارت برداشته و تا خنک شود.

مرحله دوم

در این مرحله خامه را درون یک کاسه می ریزیم و با همزن آن قدر می زنیم تا فرم بگیرد. سپس پنیر و شیر را به آن اضافه می کنیم. دپودر قند و ژله خنک شده را به خامه اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم و می زنیم تا یکدست شود.

مرحله سوم

کمی از مواد را برداشته و در ظرف دیگر کمی رنگ خوراکی اضافه کردیم تا دسر دو رنگ شود. ظرف مناسب را برداشته و کمی از کرم را درون آن می ریزیم. به آرامی کرم رنگ دیگر را می ریزیم و ادامه می دهیم تا مواد تمام و ظرف ها پر شود.

مرحله چهارم

در مرحله پایانی موس ها را درون یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد. می توان این دسر را با دانه های انار تزیین نمود. همچنین می توان ژله انار را جدا گانه درست کرد و به صورت خرده در آورد و روی موس ها ریخت.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 31 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.