طرز تهیه دسر نوزینه خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای
طرز تهیه چیز کیک انگور خوشمزه و مخصوص به روش یخچالی
طرز تهیه چیز کیک انگور چیز کیک انگور یکی از انواع شیرینی های خوشمزه بین المللی است که می توانید آنرا به عنوان دسر هم سرو کنید. این دسر خوشمزه به صورت …
طرز تهیه کرم انبه یک دسر خوشمزه و بسیار شیک مجلسی
طرز تهیه کرم انبه کرم انبه یک نوع دسر زیبا و خوشمزه است که بر پایه شیر و خامه و میوه تازه تهیه می شود. این دسر ژلاتین دارد که باعث بسته …
طرز تهیه چیز کیک شاتوت خوشمزه به روش مجلسی
طرز تهیه چیز کیک شاتوت چیز کیک شاتوت یکی از انواع دسرهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
طرز تهیه دسر نوزینه
دسر نوزینه یک دسر خانگی بسیار خوشمزه است که بافتی شبیه کیک اما منسجم تر دارد و با استفاده از شربت و شیره انگور، مرطوب می شود. این دسر خانگی بسیار خوشمزه است و با وجود شیره انگور و گردو بسیار مقوی و مفید است. این دسر را می توان در ظروف تک نفره تهیه و در جشن های تولد یا مهمانی ها سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر نوزینه در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم دسر نوزینه | |
کره نرم شده | ۱۵۰ گرم |
روغن مایع | ۱ استکان |
ارده | ۱ لیوان |
شیر | ۱ لیوان |
سرکه | ۱ قاشق غذا خوری |
آرد | چهار و نیم لیوان |
بکینگ پودر | ۱ بسته |
گردو درشت | یک و نیم فنجان |
آب | ۳ لیوان |
شکر | دو و نیم لیوان |
آبلمیو | ۴ قطره |
شیره انگور | ۱ استکان |
طرز تهیه دسر نوزینه
مرحله اول
برای تهیه دسر خوشمزه نوزینه در ابتدای کار، یک قابلمه برداشته و شکر و آب را درون آن می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا بجوش آید. سپس به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا بجوشد.
مرحله دوم
آبلیمو و شیره انگور را اضافه کرده و شعله را خاموش می کنیم و می گذاریم تا از دما بیفتد. کره را نیم ساعت زودتر از یخچال خارج می کنیم تا نرم شود. درون یک کاسه می ریزیم. روغن و ارده و شیر و سرکه را به آن اضافه می کنیم.
مرحله سوم
سپس به خوبی هم می زنیم تا یکدست شود. آرد را هم به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. در آخر گردو و بکینگ پودر را اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست شود و یک خمیر نرمی بدست آید. ظرف پیرکسی را چرب می کنیم.
مرحله چهارم
سپس خمیر را درون قالب می ریزیم و کف آن را صاف می کنیم. سپس با چنگال روی خمیر را خط می کشیم و آن را درون فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده ایم، قرار می دهیم و به مدت ۵۰ تا ۵۵ دقیقه با کنترل کردن مداوم می گذاریم تا بپزد.
مرحله پنجم
بعد از این که پخته شد، از فر خارج کرده و صبر می کنیم تا از دما بیفتد. کمی که دمای اولیه آن کم شد، شربت سرد را روی دسر می ریزیم و با سلیقه تزیین می کنیم. این دسر را می توان برش زد و در همان ظرف سرو نمود.
- منبع :
- haticeli_tatlar55