طرز تهیه دسر نوزینه خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای
طرز تهیه دسر نوزینه
دسر نوزینه یک دسر خانگی بسیار خوشمزه است که بافتی شبیه کیک اما منسجم تر دارد و با استفاده از شربت و شیره انگور، مرطوب می شود. این دسر خانگی بسیار خوشمزه است و با وجود شیره انگور و گردو بسیار مقوی و مفید است. این دسر را می توان در ظروف تک نفره تهیه و در جشن های تولد یا مهمانی ها سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر نوزینه در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم دسر نوزینه | |
کره نرم شده | ۱۵۰ گرم |
روغن مایع | ۱ استکان |
ارده | ۱ لیوان |
شیر | ۱ لیوان |
سرکه | ۱ قاشق غذا خوری |
آرد | چهار و نیم لیوان |
بکینگ پودر | ۱ بسته |
گردو درشت | یک و نیم فنجان |
آب | ۳ لیوان |
شکر | دو و نیم لیوان |
آبلمیو | ۴ قطره |
شیره انگور | ۱ استکان |
طرز تهیه دسر نوزینه
مرحله اول
برای تهیه دسر خوشمزه نوزینه در ابتدای کار، یک قابلمه برداشته و شکر و آب را درون آن می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا بجوش آید. سپس به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا بجوشد.
مرحله دوم
آبلیمو و شیره انگور را اضافه کرده و شعله را خاموش می کنیم و می گذاریم تا از دما بیفتد. کره را نیم ساعت زودتر از یخچال خارج می کنیم تا نرم شود. درون یک کاسه می ریزیم. روغن و ارده و شیر و سرکه را به آن اضافه می کنیم.
مرحله سوم
سپس به خوبی هم می زنیم تا یکدست شود. آرد را هم به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. در آخر گردو و بکینگ پودر را اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست شود و یک خمیر نرمی بدست آید. ظرف پیرکسی را چرب می کنیم.
مرحله چهارم
سپس خمیر را درون قالب می ریزیم و کف آن را صاف می کنیم. سپس با چنگال روی خمیر را خط می کشیم و آن را درون فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده ایم، قرار می دهیم و به مدت ۵۰ تا ۵۵ دقیقه با کنترل کردن مداوم می گذاریم تا بپزد.
مرحله پنجم
بعد از این که پخته شد، از فر خارج کرده و صبر می کنیم تا از دما بیفتد. کمی که دمای اولیه آن کم شد، شربت سرد را روی دسر می ریزیم و با سلیقه تزیین می کنیم. این دسر را می توان برش زد و در همان ظرف سرو نمود.
- منبع :
- haticeli_tatlar55