طرز تهیه ماقوت بستنی خوشمزه و مخصوص با طعم زعفرانی

طرز تهیه ماقوت بستنی

طرز تهیه ماقوت بستنی , دستور تهیه ماقوت بستنی مخملی زعفرانی

ماقوت یک دسر مشابه ژله است که با پودر نشاسته ذرت و ژلاتین سفت می شود. ماقوت یک دسر قدیمی و پرطرفدار است. در این دستور، طرز تهیه ماقوت بستنی بیان شده است که در آن از بستنی و خامه و شیر استفاده شده است. این دسر بسیار خوشمزه است و با وجود زعفران مقوی است. این دسر را می توان با خامه فرم گرفته یا پودر پسته تزیین نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماقوت بستنی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم ماقوت بستنی
شیر۳ لیوان
نشاسته ذرت۳ قاشق سر پر
ژلاتین۳ قاشق پر
گلاب۳ چهارم لیوان
شکرسه چهارم لیوان
زعفرانمقداری
وانیلبه دلخواه
بستنی۱۵۰ گرم
خامه۳ قاشق غذا خوری

طرز تهیه ماقوت بستنی

مرحله اول

برای تهیه ماقوت خوشمزه و مخصوص با طعم بستنی در ابتدای کار، ژلاتین را با مقداری آب سرد مخلوط می کنیم و روی حرارت کتری بن ماری می کنیم تا حل شود. آن را کنار می گذاریم. داخل یک ظرف خامه و بستنی را با هم مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

سپس روی بخار کتری یا سماور قرار می دهیم تا به روش بن ماری کاملا رقیق و آبکی شود. در یک ظرف جدا گانه، کمی شیر و نشاسته را با هم مخلوط می کنیم. و خوب بهم می زنیم تا نشاسته حل شود و یکدست شود.

مرحله سوم

سپس مابقی شیر و شکر را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم. وقتی شکر کامل حل شد، گلاب و ژلاتین حل شده و بستنی و خامه رقیق شده را به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم.

مرحله چهارم

انقدر هم می زنیم تا مواد کمی غلیظ شود. سپس مقداری زعفران را اضافه کرده تا به رنگ دلخواه برسد. غلظت آن کمی کمتر از فرنی شد آن را خاموش کرده و در ظرف مورد نظر می ریزیم و چند ساعت درون یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.