طرز تهیه پودینگ خرما، یک دسر فوق العاده خوشمزه و مقوی

طرز تهیه پودینگ خرما، یک دسر فوق العاده خوشمزه و مقوی

طرز تهیه پودینگ خرما پودینگ خرما یکی از انواع دسرهای خوشمزه و مقوی بین المللی است که برای ماه رمضان بسیار مناسب است. این دسر خوشمزه بسیار مقوی است و به همین …

طرز تهیه فالوده خیار و سکنجبین خوشمزه برای رفع تشنگی

طرز تهیه فالوده خیار و سکنجبین خوشمزه برای رفع تشنگی

طرز تهیه فالوده خیار و سکنجبین فالوده خیار یکی از نوشیدنی های فصل تابستان است که از گرما زدگی و عطش جلوگیری می کند. این نوشیدنی را با سکنجبین یا شکر می …

طرز تهیه دسر هویج خوشمزه و مخصوص با بیسکویت و عسل

طرز تهیه دسر هویج خوشمزه و مخصوص با بیسکویت و عسل

طرز تهیه دسر هویج دسر هویج یا جزریه یک دسر ترکی اصیل است که با استفاده از هویج و کرم شانتی تهیه می شود. هویج دارای ویتامین A است که علاوه بر …

طرز تهیه ماقوت بستنی

طرز تهیه ماقوت بستنی , دستور تهیه ماقوت بستنی مخملی زعفرانی

ماقوت یک دسر مشابه ژله است که با پودر نشاسته ذرت و ژلاتین سفت می شود. ماقوت یک دسر قدیمی و پرطرفدار است. در این دستور، طرز تهیه ماقوت بستنی بیان شده است که در آن از بستنی و خامه و شیر استفاده شده است. این دسر بسیار خوشمزه است و با وجود زعفران مقوی است. این دسر را می توان با خامه فرم گرفته یا پودر پسته تزیین نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماقوت بستنی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم ماقوت بستنی
شیر۳ لیوان
نشاسته ذرت۳ قاشق سر پر
ژلاتین۳ قاشق پر
گلاب۳ چهارم لیوان
شکرسه چهارم لیوان
زعفرانمقداری
وانیلبه دلخواه
بستنی۱۵۰ گرم
خامه۳ قاشق غذا خوری

طرز تهیه ماقوت بستنی

مرحله اول

برای تهیه ماقوت خوشمزه و مخصوص با طعم بستنی در ابتدای کار، ژلاتین را با مقداری آب سرد مخلوط می کنیم و روی حرارت کتری بن ماری می کنیم تا حل شود. آن را کنار می گذاریم. داخل یک ظرف خامه و بستنی را با هم مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

سپس روی بخار کتری یا سماور قرار می دهیم تا به روش بن ماری کاملا رقیق و آبکی شود. در یک ظرف جدا گانه، کمی شیر و نشاسته را با هم مخلوط می کنیم. و خوب بهم می زنیم تا نشاسته حل شود و یکدست شود.

مرحله سوم

سپس مابقی شیر و شکر را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم. وقتی شکر کامل حل شد، گلاب و ژلاتین حل شده و بستنی و خامه رقیق شده را به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم.

مرحله چهارم

انقدر هم می زنیم تا مواد کمی غلیظ شود. سپس مقداری زعفران را اضافه کرده تا به رنگ دلخواه برسد. غلظت آن کمی کمتر از فرنی شد آن را خاموش کرده و در ظرف مورد نظر می ریزیم و چند ساعت درون یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 19 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.