مطالب پر بازدید
استراتژی‌های موثر برای درمان دندان قروچه + درمان‌های خانگی

استراتژی‌های موثر برای درمان دندان قروچه + درمان‌های خانگی

درمان دندان قروچه در درمان دندان قروچه، استفاده از محافظ‌های دندانی پلاستیکی به منظور جلوگیری از تماس دندان‌ها و کاهش ساییدگی شبانه مفید است، اگرچه این روش به تنهایی درمان قطعی محسوب …

طرز تهیه چیز کیک ژاپنی شکلاتی ساده به روش خانگی

طرز تهیه چیز کیک ژاپنی شکلاتی ساده به روش خانگی

طرز تهیه چیز کیک ژاپنی شکلاتی چیز کیک ژاپنی شکلاتی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار است که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه موس شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش فرانسوی

طرز تهیه موس شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش فرانسوی

طرز تهیه موس شکلاتی این دسر یک دسر فرانسوی است اما به سادگی تهیه می شود و نیاز به وسایل خاصی ندارد. به دلیل وجود مارشمالو، بافت جالبی به خود می گیرد …

طرز تهیه کرم طالبی خوشمزه و مخصوص ژله ای با خامه

طرز تهیه کرم طالبی

طرز تهیه کرم طالبی , دستور تهیه کرم طالبی با خامه

کرم طالبی یک کرم میوه ای است که با استفاده از پودر ژلاتین تهیه می شود. این دسر از خامه و پوره طالبی تهیه می شود. طالبی یکی از میوه های خوشمزه و پر خاصیت است که در فصل گرما برای خنک کردن بدن استفاده می شوداین دسر بسیار شیک و زیبا است و به صورت تک نفره با در قالب هاب بزرگ، سرو می شود که می توان در مهمانی ها و مجالس استفاده نمود. برای مشاهده آموزش طرز تهیه کرم طالبی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم کرم طالبی
پوره طالبیدو و نیم پیمانه
شکر۱ پیمانه
خامه۱۰۰ گرم
وانیلکمی
پودر ژلاتین۲ قاشق غذا خوری سر پر
آبنصف استکان

طرز تهیه کرم طالبی

مرحله اول

برای تهیه کرم خوشمزه طالبی در ابتدای کار، پودر ژلاتین را در نصف استکان آب مخلوط می کنیم . سپس روی حرارت کتری قرار می دهیم تا حل شود. سپس از روی حرارت بر می داریم تا از دما بیفتد. پوره طالبی را در مخلوط کن می ریزیم.

مرحله دوم

سپس شکر هم اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شود. خامه را در این مرحله اضافه کرده و مجدد مخلوط می کنیم تا یکدست شود. وانیل را هم اضافه می کنیم. اگر از خامه قنادی استفاده کنیم کمی شکر دستور را کم می کنیم.

مرحله سوم

در آخر ژلاتین حل شده و خنک شده را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و درون قالب مورد نظر می ریزیم. دسر را در یخچال قرار می دهیم تا چند ساعت استراحت کند و ببندد. وقتی دسر بسته شد، با خامه فرم گرفته و طالبی خرد شده تزیین می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: انواع دسر
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 14 اردیبهشت 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.