طرز تهیه حلوای گردوی تبریز

طرز تهیه حلوای گردوی تبریز , دستور تهیه حلوای گردوی تبریز

حلوا یکی از دسر های قدیمی و سنتی ایرانی است. این دسر بیشتر برای افطار ماه رمضان و در مجالس عزاداری و محرم استفاده می شود. یکی از انواع رایج حلوا ، حلوای گردوی تبریز است که از آرد گندم تهیه می شود. از آن جا که در حلوا، آرد تفت می خورد، به عنوان یک دسر مقوی و مفید مورد استفاده قرار می گیرد. در این حلوا گردو و زنجبیل و هل نیز استفاده شده است که آن را مقوی تر می کند. این حلوا از نوع حلوا خشک محسوب می شود و به صورت تک نفره و قالبی سرو می گردد. این حلوا نیاز به زمان زیادی ندارد و فقط حدود یک ربع ساعت بیشتر برای تفت آن زمان لازم نیست. برای مشاهده آموزش طرز تهیه حلوای گردوی تبریز در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم حلوای گردوی تبریز
آرد۱ کیلو گرم
کره۳۰۰ گرم
روغن جامد یا مایع۲۰۰ گرم
نثار (پودر شکر)۴۰۰ گرم
پودر هل۱ قاشق مربا خوری
پودر زنجبیل۱ قاشق غذا خویر
گردو خرد شده۳۰۰ گرم

طرز تهیه حلوای گردوی تبریز

مرحله اول

برای تهیه حلوای خوشمزه گردویی به روش تبریزی در ابتدای کار، آرد را الک کرده و درون یک تابه می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. به مدت ۱۵ دقیقه مدام آرد را مخلوط کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.

مرحله دوم

سپس از روی حرارت برداشته و کره و روغن را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا روغن کامل به خورد آرد برود. بعد از ۱۰ دقیقه پودر شکر الک شده یا نثار را به آن اضافه می کنیم. سپس حلوا را دوباره مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

مرحله سوم

در انتهای کار، گردوی خرد شده و زنجبیل و هل را درون آن می ریزیم و بعد از این که کامل مخلوط کردیم درون قالب دلخواه می ریزیم و در یخچال یا فریزر قرار می دهیم. وقتی خوب سرد شد و خودش را گرفت از قالب جدا کرده و در ظرف مناسب سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 11 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.