طرز تهیه حلوای شیر خشک خوشمزه و مخصوص خوشرنگ
طرز تهیه حلوای شیر خشک
حلوای شیر خشک یکی از انواع حلواهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که معمولا برای پذیرایی استفاده می شود. اگر از حلواهای متداول و تکراری خسته شده اید توصیه می کنیم این حلوای خوشمزه را درست کنید. یکی دیگر از خصوصیات مثبت این حلوا این است که طعم آن بسیار متفاوت و طعمی شبیه به تافی کره ای دارد. این حلوای خوشمزه را به سلیقه خود می توانیم به صورت تک نفره یا به صورت دیسی برای مجالس خود تهیه کنیم، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم حلوای شیر خشک | |
آرد سفید | 1 پیمانه |
نشاسته | 1 پیمانه |
شیر خشک | 1 پیمانه |
روغن جامد | ½ پیمانه |
روغن مایع | ½ پیمانه |
آب | 1 پیمانه |
شکر | 2 پیمانه |
پودر هل | ½ قاشق چایخوری |
دستور پخت حلوای شیر خشک
مرحله اول
برای تهیه حلوای شیر خشک ابتدا آرد گندم (می توانید به جای آن از آرد نان فانتزی هم استفاده کنید) را همراه با پودر نشاسته و شیرخشک داخل یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله شروع به تفت دادن مواد می کنیم تا رنگ آن ها تغییر کند و طعم و بوی خامی آرد به طور کامل گرفته شود. در ادامه روغن جامد ( یا کره 100 گرمی ) را به همراه روغن مایع به تابه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
سپس مواد را به صورت مداوم هم می زنیم تا جایی که رنگ مواد به رنگ نسکافه ای در بیاید. در ادامه در قابلمه ای آب را به همراه شکر و هل را اضافه می کنیم. در صورت تمایل می توانیم کمی زعفران دم کرده نیز اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
سپس روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و با قاشق هم می زنیم تا شکر کاملا در آب حل شود و بعد اجازه می دهیم تا به جوش بیاید و کمی شربت بجوشد. پس از کمی جوشیدن شربت کم کم آن را به مواد داخل تابه اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
حالا به صورت مداوم مواد را هم می زنیم تقریبا 3 دقیقه زمان کافی است که شربت کاملا به خورد حلوا برود. توجه داشته باشید که نباید شربت را به صورت یک جا به تابه اضافه کنیم چون باعث ایجاد مشکلاتی می شود.
مرحله ششم
اضافه کردن شربت به صورت یکجا باعث می شود که حلوای مدت زیادی روی حرارت بماند که همین امر باعث سفت شدن حلوا نیز می شود. در پایان حلوا را داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و با مواد دلخواه تزیین می کنیم.
- منبع :
- img from halvaa_design