طرز تهیه دسر هندی

طرز تهیه دسر هندی , انواع دسر هندی , دستور دسر هندی خوشمزه

دسر هندی همان طور که از نامش پیداست دسر سنتی هندی است که با شعریه پاکستانی تهیه می شود. این دسر در فصل گرم، سرد سرو می شود و در فصول سرد، گرم سرو می شود. این دسر متفاوت و بسیار خوشمزه است و با وجود شعریه تفت داده شده و مغزیجات مختلف و خرما بسیار مقوی و مفید است. در دسر اصلی هندی از شیره خرما به جای شیر عسلی یا شکر استفاده می شود. برای مشاهده آموزش طرز تهیه دسر هندی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم دسر هندی
شعریه پاکستانییک و نیم بسته
کره یا روغن جامدنصف پیمانه
شیر پرچربدو و نیم پیمانه
شیر خشک۱ پیمانه
شکر یا شیر عسلی۲ پیمانه
خرمای خشک۱ پیمانه
هل۸ تا ۱۰ عدد
مغزیجات۱ پیمانه

طرز تهیه دسر هندی

مرحله اول

برای تهیه دسر خوشمزه در ابتدای کار، هل را نیم کوب می کنیم. سپس به همراه شیر درون یک قابلمه می ریزیم و با حرارت کم داغ می کنیم تا حدود نیم ساعت بجوشد. مرتب چک می کنیم که شیر سر نرود. سپس شکر یا شیر عسلی و شیر خشک را به آن اضافه می کنیم.

مرحله دوم

سپس به خوبی مخلوط می کنیم. در قابلمه دیگری کره یا روغن جامد را می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا ذوب شود. مغزیجات دلخواه و خرمای خشک خرد شده را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم. بعد از این که کمی تفت خورد، شعریه را خرد می کنیم.

مرحله سوم

سپس  به روغن اضافه می کنیم و آن را هم تفت می دهیم تا رنگ آن تیره شود. شعریه و مغزیجات تفت داده دشه را به شیر اضافه کرده و دو سه دقیقه م یجوشانیم. سپس در ظرف های مناسب سرو می ریزیم و به دلخواه تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 11 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.