طرز تهیه قهوه فرانسه حرفه ای به روش اصلی فرانسوی در منزل

طرز تهیه قهوه فرانسه حرفه ای به روش اصلی فرانسوی در منزل

طرز تهیه قهوه فرانسه قهوه فرانسه یکی از نوشیدنی های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با پودر قهوه تهیه می شود. این نوشیدنی که به صورت داغ سرو می شود، …

طرز تهیه معجون خوشمزه ۴ مغز و میوه حرفه ای و مقوی

طرز تهیه معجون خوشمزه ۴ مغز و میوه حرفه ای و مقوی

طرز تهیه معجون معجون یکی از انواع نوشیدنی های غلیظ و بسیار مقوی است که مانند آیس پک با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود. این معجون خوشمزه را به سلیقه خود …

طرز تهیه قهوه ترک به روش سنتی ساده و خوشمزه بر روی گاز

طرز تهیه قهوه ترک به روش سنتی ساده و خوشمزه بر روی گاز

طرز تهیه قهوه ترک قهوه ترک یکی از انواع روش های سرو قهوه است که در گذشته بیشتر در کشور ترکیه مرسوم بوده است، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت …

طرز تهیه اسپرسو هلو

طرز تهیه اسپرسو هلو , دستور تهیه اسپرسو هلو

اسپرسو هلو یک نوشیدنی شیک و مجلسی است که در لیوان یا جام های بلند سرو می شود. این نوشیدنی را می توان به عنوان میان وعده یا دسر بعد از غذا تهیه و سرو نمود. اسپرسو هلو یک نوشیدنی سرد و تابستانه است که در روزهای گرم تابستان، مصرف آن لذت بخش است. این نوشیدنی را می توان جایگزین میلک شیک یا هر نوشیدنی و بستنی دیگر کرد. طعم اسپرسو در این نوشیدنی در کنار هلو، تضاد عجیب و خوشمزه ای ایجاد می کند. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اسپرسو هلو در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
هلو۱۸۰ گرم
شیر کم چربنصف فنجان
اسپرسو یا قهوه قوییک سوم فنجان
شکر یا عسل۲ قاشق غذا خوری
تکه های یخنصف فنجان

طرز تهیه اسپرسو هلو

مرحله اول

برای تهیه این نوشیدنی می توان از هلو منجمد یا تازه استفاده کرد. اگر هلو منجمد بود که فقط کافی است پوست آن را جدا کرده و کمی خرد کنیم. برای هلو تازه نیاز است حدود یکی دو ساعت درون فریزر قرار دهیم تا یخ بزند. سپس پوست آن را جدا کرده و هلو ها را تکه می کنیم.

مرحله دوم

اسپرسو را در دستگاه اسپرسو ساز تهیه می کنیم. می توان از قهوه خیلی غلیظ نیز برای این کار استفاده کرد. سپس می گذاریم تا خنک شود. در دستگاه غذا ساز یا مخلوط کن، یخ و هلو شیر و اسپرسو را می ریزیم. شکر هم اضافه می کنیم.

مرحله سوم

می توان در این مرحله از عسل نیز استفاده کرد. دستگاه را روشن کرده و تا وقتی که تمام یخ ها پودر نشود، میکس کردن را ادامه می دهیم. سپس وقتی کامل میکس شد و یخ ها پودر شد، درون لیوان می ریزیم و با پودر کاکائو یا تکه های هلو آن را تزیین کرده و سرو می نماییم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 23 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.