طرز تهیه املت گوجه فرنگی خوشمزه و ساده به روش قهوه خانه ای

طرز تهیه املت گوجه فرنگی خوشمزه و ساده به روش قهوه خانه ای

طرز تهیه املت گوجه فرنگی املت گوجه فرنگی یکی از انواع املت های پر طرفدار ایرانی است که به خاطر محبوبیت زیادش در قهوه خانه ها هم سرو می شود. این املت …

طرز تهیه عدس پلو زعفرانی خوشمزه و مجلسی به روش نذری

طرز تهیه عدس پلو زعفرانی خوشمزه و مجلسی به روش نذری

طرز تهیه عدس پلو عدس پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار پر طرفدار ایرانی است که به عنوان یک غذای مناسبتی هم شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی …

طرز تهیه ماش پلو خوشمزه و مجلسی به روش اصیل ایرانی

طرز تهیه ماش پلو خوشمزه و مجلسی به روش اصیل ایرانی

طرز تهیه ماش پلو ماش پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود. ماش پلو شباهت زیادی به عدس پلو دارد و اگر …

طرز تهیه مینی پیتزا گل

طرز تهیه مینی پیتزا گل خوشمزه فینگر فود پیتزا

پیتزا یکی از غذاهای اصیل ایتالیایی است. این غذا ابتدا به صورت ساده و با خمیر و سس گوجه و پنیر پیتزا طبخ می شده است. به مرور، مواد مختلفی روی پیتزا اضافه شده است که بنابر مخلفاتی که اضافه می شود نام متفاوتی روی آن می گذارند. یکی از این پیتزاها، مینی پیتزا است. همانطور که از اسمش پیداست، سایز کوچکی دارد. در این دستور سایز پیتزا ها خیلی کوچک و به صورت لقمه ای است و از آن جا که نان آن به شکل گل برش می خورد، مینی پیتزا گل نامگذاری می شود. در این پیتزا تنها از سس و سبزیجات استفاده شده است اما می توان هر نوع مواد گوشتی دلخواهی را به آن اضافه کرد. این پیتزا چون به صورت لقمه ای است می تواند زیر مجموعه فینگر فودها نیز محسوب شود و برای مجالس و جشن های تولد، تهیه شود.

مواد لازم برای خمیر پیتزا
آرد۴ فنجان
نمککمی
شکر۲ قاشق غذا خوری
مخمر۱ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر۱ قاشق غذا خوری
شیر خشک۴ قاشق غذا خوری
روغنیک چهارم فنجان
شیر گرمیک و نیم فنجان
مواد لازم سس پیتزا
گوجه فرنگی۳ عدد
پیاز۱ عدد
فلفل دلمه۱ عدد
زیتون بدون هستهبه مقدار دلخواه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
زیرهبه مقدار دلخواه
پنیر پیتزابه مقدار لازم

دستور پخت مینی پیتزا گل

مرحله اول

برای تهیه مینی پیتزا گل خوشمزه ابتدا یک کاسه کوچک برداشته و مخمر و آب ولرم و شکر را با هم مخلوط کرده درب ظرف را می بندیم تا ۱۰ دقیقه استراحت می دهیم. پس از اینکه خمیر مایه کف کرد یعنی عمل امده است.

مرحله دوم

پس از اینکه خمیر مایه عمل آمد، آنرا در یک کاسه بزرگ با شیر خشک و بکینگ پودر و نمک و روغن مخلوط کرده و آرد را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر نچسب و یکدست و نرمی بدست آید.

مرحله سوم

سپس کاسه را چرب کرده خمیر را داخل آن قرار می دهیم. روی ظرف را با سلفون پوشانده و در جای گرم قرار می دهیم تا حجم آن دو برابر شود. حدود ۱ ساعت استراحت می کند. پف خمیر را می گیریم و با دست ورز می دهیم.

مرحله چهارم

سپس سطح کار را آرد پاشی کرده و خمیر پیتزا را روی سطح کار با وردنه پهن می کنیم. سپس با قالب یا کاتر گل برش می زنیم. در یک قابلمه، گوجه ها و پیاز را رنده می کنیم. سپس نمک و زیره و فلفل سیاه را اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

سپس روی حرارت قرار می دهیم تا کمی غلیظ شود. سپس از روی حرارت بر می داریم تا خنک شود. فلفل دلمه ای و زیتون را خرد می کنیم و کنار می گذاریم. کف سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم. سپس کاغذ روغنی را کمی چرب می کنیم.

مرحله ششم

خمیر های برش خورده را کف سینی قرار می دهیم. روی آن را ابتدا سس گوجه می مالیم. سپس فلفل دلمه ای و زیتون خرد شده می ریزیم. یک تابه بر می داریم و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم. پنیر پیتزای رنده شده را درون آن ریخته و کمی حرارت می دهیم.

مرحله هفتم

سپس از روی حرارت برداشته و پنیر های نرم شده را روی پیتزا ها می ریزیم. سپس در فر به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار می دهیم تا نان پیتزا طلایی شود. سپس از فر خارج می کنیم و بعد از این که از حرارت افتاد از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف مناسب سرو می کنیم.

مطالب پیشنهادی

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 20 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.