طرز تهیه سوهان توری خوشمزه و مجلسی به روش بازاری
طرز تهیه سوهان توری
سوهان یکی از شیرینی های سنتی است که طرفداران زیادی دارد. این مدل سوهان، سوهان توری است که در این دستور، طرز تهیه آن بیان شده است. این نوع سوهان در دمای فر می جوشد و مانند توری می شود. این شیرینی را می توان برای عید نوروز تهیه کرد و از مهمان ها پذیرایی نمود یا در کنار چای یا قهوه سرو می شود.
مواد لازم سوهان توری | |
کره | ۲۰ گرم |
پودر قند | ۷ قاشق غذا خوری سر خالی |
عسل | ۱ قاشق غذا خوری |
وانیل | نوک قاشق چای خوری |
زعفران دم کرده غلیظ | ۲ قاشق غذا خوری |
کنجد | نصف لیوان |
خامه صبحانه | ۲ قاشق غذا خوری |
آرد سفید | ۲ قاشق غذا خوری |
دستور پخت سوهان توری
فهرست محتوا
مرحله اول
برای تهیه سوهان عسلی توری خوشمزه ابتدا کتری آب را تا ۷۰ درصد پر از آب می کنیم. سپس می گذاریم تا به جوش آید. وقتی جوش آمد در کتری را برداشته و روی آن را یک ظرف پیرکس شیشه ای قرار می دهیم. کره را درون آن می اندازیم تا ذوب شود.
مرحله دوم
در این مرحله پودر قند را کم کم اضافه میکنیم و هم می زنیم. یک دفعه نباید اضافه کرد. وانیل را به آن اضافه می کنیم. سپس زعفران دم کشیده را به آن اضافه می کنیم. پودر قند را انقدر اضافه می کنیم تا به غلظت دلخواه برسد.
مرحله سوم
سپس از روی حرارت برداشته و کنجد را اضافه می کنیم. در ادامه آرد و خامه را با هم در یک ظرف جدا مخلوط می کنیم. سپس به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا به خوبی یکدست شود. سپس می گذاریم تا مواد سرد شود.
مرحله چهارم
وقتی مواد ولرم شد، داخل یک قیف می ریزیم و می گذاریم کنار. یک سینی فر را برداشته و کف آن را کاغذ روغنی می پوشانیم. سپس با روغن آن را چرب می کنیم. حالا با قیف مواد را به صورت دایره های کوچک روی سینی فر با فاصله می ریزیم.
مرحله پنجم
فر را از قبل در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم می کنیم. سینی فر را با همان دما، به مدت ۵ دقیقه قرار می دهیم تا پخته شود. سپس سینی فر را بیرون می گذاریم تا خنک شود. کمی که سرد شد، از کاغذ جدا می کنیم. مواد در این دما می جوشد و مانند توری می شود.
مطالب پیشنهادی
- منبع :
- img from masi_lifestyle