خواص بابونه برای سرماخوردگی، درمان عفونت و سرفه!
خواص بابونه برای سرماخوردگی بابونه، گیاهی با خصوصیات دارویی و طبعی گرم و خشک، به عنوان یکی از گیاهان موثر در طب سنتی شناخته شده است. این گیاه دارای فواید بیشماری است …
طرز تهیه شیرینی دادلی خانگی خوشمزه و مخصوص به روش قنادی
طرز تهیه شیرینی دادلی شیرینی دادلی یکی از انواع شیرینی ها خوشمزه و فانتزی است که معمولا برای عید نوروز تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با …
طرز تهیه نان کلانه کردی خوشمزه و ساده به روش کرمانشاهی
طرز تهیه نان کلانه نان کلانه یا که لانه یک نان سنتی خوشمزه و مقوی شهر های کردستان و سنندجو برخی شهر های کرمانشاه است. این نان به عنوان قدیمی ترین فست …
طرز تهیه کیک خیس قابلمه ای خوشمزه و فوری شکلاتی
طرز تهیه کیک خیس قابلمه ای
کیک خیس یکی از کیک های مدرن است که جدیدا طرفدارانی پیدا کرده است. کیک های خیس را به صورت شکلاتی تهیه می کنند و با سس شکلات آن را خیس می کنند. این کیک ها چون رطوبت سس را به خود می گیرد، لطافت و نرمی خاصی دارد. گاهی پیش می آید که در خانه فر وجود ندارد ولی خانواده کیک خانگی می خواهند. دستور زیر، کیک با سس شکلاتی است که در قابلمه با حرارت ملایم روی گاز پخته می شود. کیک های خیس یکی از انواع کیک های کافی شاپی هستند. نیاز به تزیین خاصی ندارد و در کنار چای یا قهوه صرف می شود.
مواد لازم کیک خیس قابلمه ای | |
آرد قنادی | ۲ پیمانه |
پودر شکلات | ۲ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۴ عدد |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مرباخوری |
شیر | ۱ پیمانه |
روغن مایع | ۱ پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
مواد سس شکلات | |
شیر | ۱ پیمانه |
شکر | ½ پیمانه |
پودر شکلات | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن | ¼ پیمانه |
دستور پخت کیک خیش قابلمه ای
مرحله اول
برای تهیه کیک خیس شکلاتی خوشمزه در ابتدای کار یک کاسه بزرگ بر می داریم. تخم مرغ ها را همراه با شکر و وانیل درون آن می ریزیم. سپس با همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. سپس روغن و شیر را به آن اضافه می کنیم ..
مرحله دوم
سپس در حد مخلوط شدن می زنیم. سپس آرد و بکینگ پودر را با هم الک می کنیم و در چند مرحله با پودر شکلات، به مواد اضافه می کنیم. و با لیسک آن را مخلوط می کنیم. کف یک قابلمه را چرب می کنیم. سپس کاغذ روغنی کف آن قرار می دهیم.
مرحله سوم
در این مرحله مواد را به آرامی درون قابلمه ریخته و روی شعله پخ شکن با حرارت ملایم می گذاریم تا بپزد. روی در قابلمه را دم کنی می گذاریم. حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه نیاز دارد تا بپزد. سپس آن را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود.
مرحله چهارم
در این مرحله آن را از قابلمه خارج می کنیم. سپس مواد سس را با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سپس روی کیک را از مواد سس می ریزیم. و به مدت ۴ ساعت می گذاریم در یخچال تا سس کامل به خورد کیک برود.
مطالب پیشنهادی
- منبع :
- img from coco.sibzamini