طرز تهیه بیسکوییت زنجبیل و شکلات خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه بیسکوییت زنجبیل و شکلات
بیسکوییت از دیر باز یک از تنقلاتی بوده است که در کنار چای یا قهوه و یا تنها استفاده می شود. درون این بیسکوییت از زنجبیل و دارچین استفاده شده که خاصیت و ویتامین های زیادی دارد. همچنین تهیه این بیسکوییت نیاز به دستگاه خاصی ندارد و با ساده ترین وسایل تهیه می شود. این بیسکوییت ها را در ظرف در دار می توان به مدت یک ماه در یخچال یا فریزر نگهداری کرد.
مواد لازم بیسکوییت زنجبیل و شکلات | |
آرد شیرینی | یک و دو سوم پیمانه |
پودر دارچین | ۱ قاشق چای خوری |
شکر | نصف پیمانه |
پودر زنجبیل | نصف قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چای خوری |
شیر معمولی یا شیر بادام | یک هشتم پیمانه |
کره سرد | یک چهارم پیمانه |
عسل یا شیره افرا | ۲ قاشق سوپ خوری |
شکلات تخته ای | نصف پیمانه ذوب شده |
دستور پخت بیسکوییت زنجبیل و شکلات
فهرست محتوا
مرحله اول
برای تهیه بیسکوییت زنجبیل و شکلات ابتدا در یک کاسه، آرد و بکینگ پودر و شکر و دارچین و زنجبیل را با هم ترکیب می کنیم. در ادامه کره را به صورت مکعبی خرد می کنیم. سپس همراه با عسل و شیر به مواد خشک اضافه می کنیم.
مرحله دوم
سپس با نوک انگشت شروغ به مخلوط کردن مواد می کنمی. اگر زیاد چسبناک بود، می توان کمی آرد اضافه کرد تا زمانی که خمیر نرمی بدست آید. خمیر را با یک کیسه فریزر می پوشانیم و حدود نیم ساعت یا بیشتر، در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند.
مرحله سوم
در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا زمان اماده شدن مایه بیسکویت گرم شود. در ادامه یک سطح صاف را آرد پاشی می کنیم. سپس خمیر را روی آن با وردنه با قطر یکسان به صورت کاملا یکدست پهن می کنیم.
مرحله چهارم
سپس خمیر پهن شده را با کاتر برش می زنیم. کف سینی فر را کاغذ روغنی می پوشانیم. سپس بیسکوییت ها را روی آن می چینیم. سینی فر را به مدت ۱۰ دقیقه با همان دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد درون فر قرار می دهیم تا بیسکوییت ها پخته شود.
مرحله پنجم
سپس سینی را خارج کرده و صبر می کنیم تا خنک شود. سپس شکلات را روی بخار کتری به روش بن ماری آب می کنیم. بیسکوییت ها را به طور نصفه درون شکلات فرو می کنیم. روی شکلات ها را ترافل های رنگی یا کمی اسپرینکل شکلاتی می پاشیم.
مطالب پیشنهادی
- منبع :
- img from doctorbowl