طرز تهیه فطیر ساده خانگی خوشمزه و محلی به روش بازاری

طرز تهیه فطیر ساده خانگی خوشمزه و محلی به روش بازاری

طرز تهیه فطیر فطیر که با نام نان فتیر هم شناخته می شود یکی از انواع نان های سنتی ایرانی است که شباهت زیادی به نان شیرمال دارد، برای مشاهده این اموزش …

طرز تهیه گز آردی خانگی و خوشمزه اصفهانی به روش بازاری

طرز تهیه گز آردی خانگی و خوشمزه اصفهانی به روش بازاری

طرز تهیه گز آردی گز آردی یکی از شیرینی های سنتی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که بیشتر در شهرهای اصفهان و یزد تولید می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی …

طرز تهیه شیرینی زبان خوشمزه و مجلسی به روش گلپایگان

طرز تهیه شیرینی زبان خوشمزه و مجلسی به روش گلپایگان

طرز تهیه شیرینی زبان شیرینی زبان یکی از انواع شیرینی ها خوشمزه و بسیار قدیمی ایرانی است که با خمیر هزار لایه تهیه می شود. در سالیان گذشته شیرینی زبان به عنوان …

طرز تهیه نان سوپ

طرز تهیه نان کراستینو نان جهت سرو سوپ نان مخصوص سوپ نان سوپ و سالاد نان سوپ کنجدی

این نان، نوعی نان حجیم است که در فر طبخ می شود. این نان با استفاده از خمیر مایه تهیه می شود که بافت پوک و قابل هضمی دارد. همچنین رومال این نان از سبزیجات و ادویه جات معطر استفاده شده است. می توان از این سبزیجات و ادویه در درون نان نیز استفاده کرد. شکل این نان به صورت مارپیچ دور سیخ تهیه می شود که در کنار سوپ سرو می شود و ظاهر بسیار زیبایی دارد. می توان بدون سیخ نیز آن را مارپیچ یا با هر روش دیگری پیچید و داخل فر قرار داد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم نان سوپ
آرد۱ و یک سوم پیمانه
آب ولرم½ پیمانه
خمیر مایه فوری۱ قاشق چایخوری
شکر۱ قاشق چایخوری
روغن مایع۱ قاشق چایخوری
مواد رومال نان
کره۵۰ گرم
نمک۱ پنس
پودر سیریک هشتم قاشق چایخوری
پنیر پازمرانبه مقدار دلخواه
سیخ چوبیبه تعداد کافی
سبزی و ادویه معطربه مقدار دلخواه

دستور پخت نان سوپ

مرحله اول

برای تهیه نان سوپ خوشمزه و مجلسی ابتدا شکر و خمیر مایه و آب ولرم را داخل یک کاسه با هم مخلوط کرده و حدود ۱۵ دقیقه می گذاریم تا خمیر مایه به عمل آید. در ظرفی جدا گانه آرد و نمک را سه بار الک می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله خمیر مایه به عمل آمده را به آن اضافه می کنیم و با دست خوب مخلوط می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر یک دستی بوجود آید. اگر خمیر چسبناک بود کمی آرد اضافه می کنیم. خمیر را ۱۰ دقیقه ورز می دهیم.

مرحله سوم

سپس در یک ظرف چرب شده، خمیر را درون آن قرار می دهیم و روی آن با سلفون می پوشانیم و می گذاریم در جای گرم تا حجم آن دو برابر شود. حدود ۶۰ تا ۹۰ دقیقه لازم است تا کامل ور آید. پف خمیر را با دست می گیریم.

مرحله چهارم

سپس به گلوله های ۵۰ گرمی تقسیم می کنیم. هر گلوله را به صورت نوار باریکی در می آوریم و دور یک سیخ چوبی قرار می دهیم.  کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن می کنیم. سپس سیخ ها را درون آن می چینیم.

مرحله پنجم

روی سیخ ها را با کیسه یا پارچه مرطوب می پوشانیم و اجازه می دهیم تا نیم ساعت استراحت کند. می توان سیخ ها را به گونه ای روی سینی فر قرار داد تا خمیر به سطح سینی اتصال نداشته باشد و حالت مارپیچی خود را حفظ کند.

مرحله ششم

در این مرحله کره را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و روی حرارت بخار آب قرار می دهیم تا به طور کامل ذوب شود، سپس مقداری نمک و پودر سیر و فلفل و کمی شوید یا هر سبزی معطر دیگری را به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه مواد کاملا یکدست شدند، با برس روی تمامی نان ها می مالیم. در ادامه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد از قبل گرم می کنیم. سینی فر را به مدت ۳۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا کمی طلایی شود.

مرحله هشتم

سینی فر را که از فر خارج کردیم مجددا با مخلوط کره ای که داشتیم روی نان ها را می مالیم تا براق و معطر شود. در صورت تمایل کمی پودر پنیر پارمزان هم روی نان ها می پاشیم. این نان را در کنار سوپ سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 2 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.