خواص کاپاریس برای پوست، کبد چرب، قلب و کمخونی!
خواص کاپاریس در دنیای ادویهجات و گیاهان دارویی، کاپاریس یا همان کبر، یک افزودنی لذیذ در غذاهای مدیترانهای به شمار میآید. این گیاه نه تنها به دلیل طعم منحصر به فردش در …
طرز تهیه نان مزگین سنتی الموت قزوین برای صبحانه و عصرانه
طرز تهیه نان مزگین نان مزگین یکی از انواع نان های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. این نان خوشمزه اصالتا متعلق به شهر …
طرز تهیه چیز کیک شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش خانگی
طرز تهیه چیز کیک شکلاتی چیز کیک یکی از کیک های مورد علاقه در سراسر جهان است. روش های مختلفی برای تهیه چیز کیک ارائه شده است. یکی از این روش ها، …
طرز تهیه کلوچه تابه ای خوشمزه و فوری به روش بازاری
طرز تهیه کلوچه تابه ای
کلوچه یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که همراه با چای به عنوان میان وعده و عصرانه سرو می شود. کلوچه ها معمولا به صورت مغز دار طبخ می شود که فواید زیادی دارد. علاوه بر این که کلوچه ها شیرینی کمتری نسبت به کیک دارند، بافت منسجم تری نیز دارند. در دستور زیر، کلوچه کشمشی به صورت خانگی و بدون همزن و فر طبخ می شود که برای کسانی که فر در دسترس ندارند گزینه خوبی است، برای مشاهده این آموزش شیرنی پزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم کلوچه تابه ای | |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شکر | ½ لیوان |
روغن مایع | ½ لیوان |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
آرد سفید | ۱٫۵ لیوان |
کشمش پلویی | ۲ قاشق غذاخوری |
دستور پخت کلوچه تابه ای
مرحله اول
برای تهیه کلوچه کشمشی خوشمزه به روش تابه ای ابتدا یک کاسه متوسط برداشته و تخم مرغ را درون آن می شکنیم. در ادامه شکر و وانیل را اضافه کرده و با همزن دستی می زنیم تا خوب مخلوط شود و کرم رنگ شود.
مرحله دوم
سپس روغن مایع و زعفران را اضافه کرده و مجددا هم می زنیم تا به خوبی مخلوط و یکدست شود. در ادامه آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و دو تا سه مرتبه الک می کنیم. سپس کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم.
مرحله سوم
سپس به خوبی هم می زنیم تا آرد ها کاملا مخلوط شود و گلوله نشود. در آخر کشمش هایی که از قبل شسته و خشک کرده ایم را به آن اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا کشمش ها به صورت یکدست درون مایه کلوچه پخش شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله ماهی تابه ای را برداشته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا گرم شود. سپس داخل آن را کاغذ روغنی قرار می دهیم. از مواد اندازه گردو برداشته و توی دست شکل می دهیم و با فاصله روی کاغذ روغنی می چینیم.
مرحله پنجم
در این مرحله درب تابه را بسته و با حرارت ملایم می گذاریم ۲۰ دقیقه تا بپزد. بعد از این که کلوچه ها سرد شد از روی کاغذ جدا کرده و داخل ظرف سرو می چینیم. این کلوچه ها را می توان با چای یا قهوه به عنوان عصرانه یا صبحانه سرو نمود.
مرحله ششم
نکته قابل توجهی که باید به آن توجه کرد این است که می توان کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن کرد سپس خمیر را مانند مرحله قبل با فاصله کف سینی قرار داد و در فر گرم با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت یک ربع تا ۲۰ دقیقه پخت.
- منبع :
- img from fatima_mh69