مطالب پر بازدید
خواص و مضرات گیاه انجدان در طب سنتی: هشدارها و کاربردها

خواص و مضرات گیاه انجدان در طب سنتی: هشدارها و کاربردها

خواص گیاه انجدان گیاه انجدان رومی، که در میان گونه‌های گیاهی اروپا از اهمیت برجسته‌ای برخوردار است، در سراسر جهان، به ویژه در کشورهایی چون آلمان، ایالات متحده امریکا، مجارستان، جمهوری چک، …

طرز تهیه کیک اوریو خوشمزه و مخصوص به روش کافه ای

طرز تهیه کیک اوریو خوشمزه و مخصوص به روش کافه ای

طرز تهیه کیک اوریو کیک اوریو ییک از انواع یکی از کیک های خوشمزه بین المللی است که با بیسکوئیت اوریو (آموزش درست کردن بیسکوئیت اوریو) درست می شود، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه نان عیدی گرگانی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی

طرز تهیه نان عیدی گرگانی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی

طرز تهیه نان عیدی گرگانی نان عیدی گرگانی یکی ز انواع نان های سنتی و خوشمزه شهر گرگان است که معمولا در مناسبت های خاص برای پذیرایی پخته می شود، برای مشاهده …

طرز تهیه کلوچه فومن خوشمزه و مغزدار به روش سنتی شمالی

طرز تهیه کلوچه فومن

طرز تهیه کلوچه فومن نادری خانگی خانم نوروزی با پیمانه خانگی فوری مرحله به مرحله نی نی سایت xvc jidi  g  i t lk

کلوچه فومن یکی از انواع کلوچه های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر فومن می باشد، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کلوچه فومن در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم خمیر کلوچه
آرد سفید۴۵۰ گرم
ماست چکیده۱۰۰ گرم
نشاسته ذرت۳۰ گرم
بکینگ پودر½ قاشق چایخوری
روغن صاف قنادی۱۲۰ گرم
عسل۱ قاشق سوپخوری
کره۴۰ گرم
روغن مایع۲۵ گرم
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری غلیظ
آب۱۰۰ میلی لیتر
مواد میانی کلوچه
کره۵۰ گرم
روغن صاف قنادی۴۰ گرم
مغز گردو۱۵۰ گرم
شکر۱۵۰ گرم
پودر هل۱ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل۱ قاشق چایخوری
دارچین۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه کلوچه فومنی

مرحله اول

برای تهیه کلوچه فومنی خوشمزه ابتدا آرد سفید را به همراه نشاسته ذرت و بکینگ پودر داخل یک ظرف مناسب دو مرتبه الک می کنیم و کنار می گذاریم، سپس کره را به همراه روغن صاف با همزن می زنیم تا با هم یکدست شوند.

مرحله دوم

در ادامه ماست را به همراه آب، عسل و زعفران دم کرده به مخلوط کره و روغن صاف اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس مخلوط آرد را کم کم اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود.

مرحله سوم

اضافه کردن آرد را باید تا حدی ادامه دهیم که خمیر چسبندگی خیلی کمی داشته باشد و نباید بیش از حد آرد اضافه کنیم که خمیر خشک و سنگین شود. حالا خمیر را در حد چند دقیقه ورز می دهیم و داخل یک کاسه مناسب قرار می دهیم.

مرحله چهارم

روی کاسه حاوی خمیر را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یک جای گرم قرار می دهیم تا خمیر استراحت کند. در همین حین به سراغ آماده کردن مایه میانی کلوچه ها می رویم. کره، روغن صاف و شکر را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله پنجم

سپس به خوبی ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند، توجه داشته باشید باید مواد را فقط در حد مخلوط شدن بزنیم و نباید شکر حل شود. در صورتی که مواد را بیش از اندازه مخلوط کنیم و شکر حل شود باعث می شود کلوچه ها شیره پس بدهند.

مرحله ششم

در این مرحله دارچین را به همراه پودر هل و پودر زنجبیل به مواد اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، در ادامه آرد و مغز گردوی خرد شده را اضافه می کنیم و مواد را تا حدی که با هم یکدست شوند مخلوط می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله پس از اینکه خمیر به خوبی استراحت کرد، چونه هایی به اندازه نارنگی از خمیر می گیریم و با دست آنرا صاف می کنیم. در ادامه مقداری از مواد میانی در وسط خمیر قرار می دهیم و آنرا گرد می کنیم، سپس داخل سینی فر قرار می دهیم.

مرحله هشتم

حالا با مهر مخصوص کلوچه را روی خمیر گرد شده فشار می دهیم تا خمیر صاف شود و جای مهر روی خمیر نقش بیندازد. در صورتی که مهر مخصوص نداشتیم می توانیم خمیر را با کف دست فشار دهیم تا کمی تخت شود.

مرحله نهم

سپس با ته ماسوره یا در بطری روی خمیر نقش بیندازیم. پس از اینکه تمام خمیر را آماده کردیم و درون سینی فر قرار دادیم، کمی زعفران دم کرده را با ۱زرده تخم مرغ مخلوط می کنیم و برای رومال کلوچه ها استفاده می کنیم.

مرحله دهم

در پایان با کارد چند خط در وسط کلوچه ها ایجاد می کنیم تا پف نکنند و ظاهرشان خراب نشود، در پایان کلوچه ها را به مدت ۳۰ دقیقه در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده ایم قرار می دهیم تا آماده شوند.

مرحله یازدهم

پس از اینکه پخت کلوچه ها به پایان رسید، چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی کلوچه ها طلایی شود، سپس سینی را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کلوچه ها خنک شوند. در نهایت کلوچه ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 آذر 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.