طرز تهیه حلوا کاسترد

طرز تهیه حلوا کاسترد دو رنگ با پودر کاسترد

گاهی وقتها ترکیب دو غذا از دو فرهنگ مختلف میتواند نتیجه ای بسیار جذاب داشته باشد. امروز برایتان دستور پخت حلوایی را آماده نموده ایم که از ترکیب حلوای ایرانی و کاسترد اروپایی تشکیل شده است. این حلوای خوشمزه میتواند انتخابی متفاوت و خاص برای دورهمی هایتان باشد و شما میتوانید آن را به اشکال مختلف درآورده و با چای یا قهوه داغ برای مهمانان و عزیزانتان سرو نمایید. پیشنهاد میکنیم اگر هفته ای پرکار را از سر گذراندهاید، این حلوای کاسترد که دستور بسیار آسانی دارد را تهیه نموده و پایان هفته ای دلچسب به خودتان و عزیزاتان هدیه دهید. اختصاص دادن زمان به خانواده نشان از مهر و محبت میان شما میباشد، حلوای کاسترد خوش عطر و طعم گزینه ای فوق العاده برای شب نشینی های خانوادگی تان بوده و شما میتوانید در حین خوردن این دسر خوشمزه با خانواده تان معاشرت نموده و از لحظاتتان لذت ببرید.

مواد لازم حلوا کاسترد
پودر کاسترد½ پیمانه
آب2 لیوان
شکر1 و ¼ پیمانه
پودر هل½ قاشق چایخوری
کره1 قاشق غذاخوری
گلاب1 قاشق غذاخوری
خلال پسته و بادامبه مقدار کافی

طرز تهیه حلوا کاسترد

مرحله اول

برای تهیه حلوای کاسترد در مرحله اول ابتدا میبایست پودر کاسترد را با یک لیوان آب با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست شود. قابلمه ای کوچک را روی حرارت قرار داده، مقداری آب و شکر درون آن بریزید.

مرحله دوم

در این مرحله خوب هم بزنید تا شکر کاملا در آن حل شود و آب به جوش آید. در ادامه مایه کاسترد را به همراه مقداری هل برای خوش عطر شدن در قابلمه روی گاز بریزید و خوب هم بزنید تا مایه غلیظ گردد.

مرحله سوم

در این مرحله پس از اینکه مایه به غلظت مناسبی رسید کره را به آن اضافه نموده و مجددا هم بزنید تا کره ذوب شود و با دیگر مواد یکدست شود. در نهایت گلاب را روی مواد ریخته و پس از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید.

مرحله چهارم

در صورت تمایل مقداری خلال پسته و بادام در در کف بشقابی ریخته و مایه حلوا را به آن اضافه نمایید. در ادامه روی آن را به کمک یک قاشق صاف نمایید و مجددا روی آن را با خلال پسته و بادام تزئین کنید.

مرحله پنجم

سپس آن را در یخچال به مدت چندساعت قرار دهید. پس از یکی دو ساعت که حلوا سفت شد آن را از یخچال بیرون آورده، سپس به کمک یک چاقو لبه های آن را از ظرف جدا کرده و در بشقابی قرار دهید.

مرحله ششم

در این مرحله میتوانید توسط یک چاقوی تیز آن را به شکل های مختلفی ( به صورت لوزی شکل، مربعی و..) برش بزنید، سپس حلواهای برش زده شده را درون ظرف مورد نظرمان بچینید و کمی خلال پسته روی حلوا بپاشید.

مرحله هفتم

نکته مهمی که باید به آن دقت داشته باشید این است که اگر گلاب مدت زمان زیادی روی حرارت باقی بماند، عطرش از بین خواهد رفت. به همین دلیل مراقب باشید که عطر حلوا به طور کامل از بین نرود.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 28 بهمن 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.